Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 993.

• Α είναι για VIP?

• RE:

drivth - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Που είναι φίλε το fix?Παράθεση από George 21: “Παράθεση από saltcity: “Μόλις πέρασα το φρέσκο fix του updater για Pie και δείχνει να λειτουργεί τέλεια. Θενκς guys ! ” Κ εγώ το ίδιο.. Έστρωσε επιτέλους”

• RE:

drivth - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Που είναι αυτό το fix να το περάσω και εγώ?Παράθεση από saltcity: “Μόλις πέρασα το φρέσκο fix του updater για Pie και δείχνει να λειτουργεί τέλεια. Θενκς guys !”

• Καλημέρα, σε Poco ολα οκ μέχρι στιγμής εκτός από την κουκίδα ειδοποίησης στο security.

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Οκ μπαίνω για 5 λεπτά τώρα με 49% και επανέρχομαι. Βγήκα μετά από 5 λεπτά και έχασε 1%. Περίεργα πράγματα. Βέβαια είμαι σίγουρος ότι είχε 54 και πήγε 50 πριν. Τώρα με 49 έξω το twrp έδειχνε 47 μέσα.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 Aκου μια παρατήρηση. Από προχτές που μου έδωσες το 3.2.3-3 για το Poco παρατηρησα το εξής. Μόλις μπαίνω για λίγο πέφτει η μπαταρία απότομα. Δλδ είχα 54%, μπήκα πραγματικά ένα λεπτό και όταν επανεκκινησα είχα 50. Λες να φταίει τίποτα? Κοίτα και το γράφημα. e4161c08c8f1316d5262f011b9dad46c.jpg

• Δεν αποσυμπιεζεις. Κάνε το μετονομασία σε .apk

• Ξεκλείδωσε αν δεν είσαι ξεκλειδώτος και πέρασε την ως fastboot ROM μέσω mi flashtool από το επίσημο site και μην βάζετε εκδόσεις από όπου βρίσκετε.Παράθεση από tasos17: “Είχε ένα λινκ από ρεντιτ. Επίσημο ελέγαν Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk”

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Οκ κατανοητό. Το προχθεσινό δεν έχει θέμα στην αφη. Ας δοκιμάσει κάποιος το backup να δούμε αν δουλεύει.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Καλημέρα, ρίξε και ένα για beryllium.Παράθεση από geoanto555: “Έκανα ενα δοκιμαστικό για mi8 lite και mi mix 3. Όποιος θέλει να τεστάρει μπορεί να μου πει. Καλημέρα.” H να μείνουμε με το προχθεσινό??

• Είναι ενεργοποιημένο από τη μαμά Xiaomi κατέβασε ένα port της gcam και κάνε εγκατάσταση κατευθείαν. MGC_6.1.021_MI8_V1d_fu24-01f.apk

• Και από εδώ σε Poco όλα άψογα.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Ξαναμπήκα τώρα και δεν μου ζητάει κωδικό.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Εμένα δεν ζητάει. Βέβαια πριν το πέρασμα της xtrv έκανα ένα format data καλού κακού..

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Και εγώ έβαλα την ελληνική πριν λίγο.Παράθεση από George 21: “Παράθεση από drivth: “Δοκίμασε αυτό twrp_beryllium_3.2.3-3_miui-hellas Μου το έδωσε σαν δοκιμή ο Γιώργος και πάει σφαίρα απο αφή κλπ.Παράθεση από George 21: “Παράθεση από geoanto555: “ναι μπορείς κανονικά σαν image(πρωτος τρόπος) ” Βλέπω έχεις ένα που είναι για την 9 το οποίο εχω κ κολλάει αρκετά, κ ένα που λέει Android 8-9 . να δοκιμάσω αυτό η θα έχουμε τίποτα εκπλήξεις δυσάρεστες?? ” ” κατεβάζω.. υπόψιν είμαι με pie 9 ok?”

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Ελήφθη. Τουλάχιστον εμένα δεν με ενδιαφέρει το restore στην παρούσα φάση. Παράθεση από geoanto555: “Μπορεί αυτές οι σειρες να έχουν πρόβλημα στο restore ομως οπότε το νου σας.”

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Δοκίμασε αυτό twrp_beryllium_3.2.3-3_miui-hellas Μου το έδωσε σαν δοκιμή ο Γιώργος και πάει σφαίρα απο αφή κλπ.Παράθεση από George 21: “Παράθεση από geoanto555: “ναι μπορείς κανονικά σαν image(πρωτος τρόπος) ” Βλέπω έχεις ένα που είναι για την 9 το οποίο εχω κ κολλάει αρκετά, κ ένα που λέει Android 8-9 . να δοκιμάσω αυτό η θα έχουμε τίποτα εκπλήξεις δυσάρεστες??”

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 σου έστειλα ΠΜ

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

@geoanto555 κάπου στο telegram έβαλαν ένα twrp το οποίο λένε ότι δουλεύει με το encryption και σε μία δοκιμή που έκανα δεν είχε καθυστέρηση στην αφή. Μήπως να του έριχνες καμιά ματιά?

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Θέλω να πω αν διάβαζε την εσωτερική μνήμη η χρειάστηκε format data για να την δειΠαράθεση από George 21: “Ναι αυτό χρησιμοποίησα δεν μου ζήτησε, αλλά έκανα μόνος μου format data, wipes μιας κ προερχομουν απο την official.”