Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 993.
-
RE:
ΜήνυμαΠου είναι φίλε το fix?Παράθεση από George 21: “Παράθεση από saltcity: “Μόλις πέρασα το φρέσκο fix του updater για Pie και δείχνει να λειτουργεί τέλεια. Θενκς guys ! ” Κ εγώ το ίδιο.. Έστρωσε επιτέλους”
-
RE:
ΜήνυμαΠου είναι αυτό το fix να το περάσω και εγώ?Παράθεση από saltcity: “Μόλις πέρασα το φρέσκο fix του updater για Pie και δείχνει να λειτουργεί τέλεια. Θενκς guys !”
-
Καλημέρα, σε Poco ολα οκ μέχρι στιγμής εκτός από την κουκίδα ειδοποίησης στο security.
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ μπαίνω για 5 λεπτά τώρα με 49% και επανέρχομαι. Βγήκα μετά από 5 λεπτά και έχασε 1%. Περίεργα πράγματα. Βέβαια είμαι σίγουρος ότι είχε 54 και πήγε 50 πριν. Τώρα με 49 έξω το twrp έδειχνε 47 μέσα.
-
drivth - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 Aκου μια παρατήρηση. Από προχτές που μου έδωσες το 3.2.3-3 για το Poco παρατηρησα το εξής. Μόλις μπαίνω για λίγο πέφτει η μπαταρία απότομα. Δλδ είχα 54%, μπήκα πραγματικά ένα λεπτό και όταν επανεκκινησα είχα 50. Λες να φταίει τίποτα? Κοίτα και το γράφημα. e4161c08c8f1316d5262f011b9dad46c.jpg
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΔεν αποσυμπιεζεις. Κάνε το μετονομασία σε .apk
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ κατανοητό. Το προχθεσινό δεν έχει θέμα στην αφη. Ας δοκιμάσει κάποιος το backup να δούμε αν δουλεύει.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα, ρίξε και ένα για beryllium.Παράθεση από geoanto555: “Έκανα ενα δοκιμαστικό για mi8 lite και mi mix 3. Όποιος θέλει να τεστάρει μπορεί να μου πει. Καλημέρα.” H να μείνουμε με το προχθεσινό??
-
Και από εδώ σε Poco όλα άψογα.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΞαναμπήκα τώρα και δεν μου ζητάει κωδικό.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΕμένα δεν ζητάει. Βέβαια πριν το πέρασμα της xtrv έκανα ένα format data καλού κακού..
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΚαι εγώ έβαλα την ελληνική πριν λίγο.Παράθεση από George 21: “Παράθεση από drivth: “Δοκίμασε αυτό twrp_beryllium_3.2.3-3_miui-hellas Μου το έδωσε σαν δοκιμή ο Γιώργος και πάει σφαίρα απο αφή κλπ.Παράθεση από George 21: “Παράθεση από geoanto555: “ναι μπορείς κανονικά σαν image(πρωτος τρόπος) ” Βλέπω έχεις ένα που είναι για την 9 το οποίο εχω κ κολλάει αρκετά, κ ένα που λέει Android 8-9 . να δοκιμάσω αυτό η θα έχουμε τίποτα εκπλήξεις δυσάρεστες?? ” ” κατεβάζω.. υπόψιν είμαι με pie 9 ok?”
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΕλήφθη. Τουλάχιστον εμένα δεν με ενδιαφέρει το restore στην παρούσα φάση. Παράθεση από geoanto555: “Μπορεί αυτές οι σειρες να έχουν πρόβλημα στο restore ομως οπότε το νου σας.”
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΔοκίμασε αυτό twrp_beryllium_3.2.3-3_miui-hellas Μου το έδωσε σαν δοκιμή ο Γιώργος και πάει σφαίρα απο αφή κλπ.Παράθεση από George 21: “Παράθεση από geoanto555: “ναι μπορείς κανονικά σαν image(πρωτος τρόπος) ” Βλέπω έχεις ένα που είναι για την 9 το οποίο εχω κ κολλάει αρκετά, κ ένα που λέει Android 8-9 . να δοκιμάσω αυτό η θα έχουμε τίποτα εκπλήξεις δυσάρεστες??”
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 σου έστειλα ΠΜ
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 κάπου στο telegram έβαλαν ένα twrp το οποίο λένε ότι δουλεύει με το encryption και σε μία δοκιμή που έκανα δεν είχε καθυστέρηση στην αφή. Μήπως να του έριχνες καμιά ματιά?
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΘέλω να πω αν διάβαζε την εσωτερική μνήμη η χρειάστηκε format data για να την δειΠαράθεση από George 21: “Ναι αυτό χρησιμοποίησα δεν μου ζήτησε, αλλά έκανα μόνος μου format data, wipes μιας κ προερχομουν απο την official.”