Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 993.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΑπό twrp χρησιμοποίησες αυτό του φόρουμ εδώ για το 9αρι?? Και σου ζήτησε format data??Παράθεση από George 21: “Κοιτα δεν είναι πολλές ώρες που την πέρασα..σ αυτό το λίγο διάστημα μου φαίνεται ίδια με την official.. μια η εφαρμογή αναβάθμιση κρασαρει μόνο αλλά θα διορθωθεί.. μπαταρία κλπ θα φορτισω το βράδυ,να κάτσει πρώτα κ η ρομ κ θα δω από αύριο.”
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠώς την βλέπεις την xtrv σε σχέση με την official beta?? Ρωτάω γιατί δοκίμασα την προηγούμενη εβδομάδα την EU στην οποία βασίζεται η ελληνική και είχε κάποια lags κλπ.Παράθεση από George 21: “Περασα twrp κ xtrv στο Poco... πατώντας το power button δεν θα έπρεπε να βγάζει τις6 επιλογές πχ...fastboot mode,, recovery mode κλπ??”
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΒάλε χειροκίνητα την ζώνη ώρας σε +2 GMT χώρα Αίγυπτο και πολη Κάιρο και θα είσαι κομπλέ.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΤώρα πάει, φαστμπουταρισα τη ρομ από την αρχή και τέλος.Παράθεση από alvin1983: “οπως είσαι βάλε το κινητό σε fastboot, σύνδεσέ το με τον υπολογιστή και άνοιξε cmd. Δωσε: fastboot devices Και θα σου βγάλει οτι είναι συνδεδεμένο το κινητό. Μετά δώσε: fastboot format userdata”
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από drivth: “Δεν έχουμε κάνα θέμα σε Poco λόγω android 9 καμία ασυμβατότητα με lazy κλπ? ” Θεωρητικά όχι. Δεν έχω όμως την συσκευή και άρα δεν μπορώ να είμαι κατηγορηματικός. Θα πρέπει να το δεις ο ίδιος. ” Μπα δεν παίζει, έβαλα το no verify και δεν μπουτάρει, μένει στο android με τις τελείες.. υπάρχει άλλος τρόπος τώρα γιατί δεν θέλω root? Φλασαρα και το τελευταίο magisk 18 zip και πάλι δεν μπουτάρει.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠερίμενε λίγο αν όχι σήμερα αύριο θα δοθεί η 8.12.13 η ελληνική.Παράθεση από George 21: “Αυτή τη στιγμή η τελευταία ελληνική είναι η 8.12.6..εγω είμαι με την 8.12.13 official Dev.. δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν βάλω την Ελληνική που είναι μια έκδοση πίσω ε??”
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΔεν έχουμε κάνα θέμα σε Poco λόγω android 9 καμία ασυμβατότητα με lazy κλπ?Παράθεση από BanditGR: “Κανονικά ειδοποιήσεις για αναβάθμιση με lazyflasher + official (με root είναι τα προβληματάκια). Δεν χρειάζεται lazyflasher η XTRV (είναι επαρκώς πατσαρισμένο το boot image είτε κάνετε root είτε όχι).”
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΌχι, αυτό το αρχείο είναι αν θέλουμε twrp και official μαζί.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΕννοώ θα παίρνω την ειδοποίηση κανονικά για την αναβαθμιση? Δεν θα την κόβει ξέρω γωΠαράθεση από amavroudis: “Ναι, και σε κάθε αναβάθμιση θα θέλει πάλι twrp και lazyflasher εκ νέου.”
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΕρώτηση. Αν βαλω twrp στο Poco και lazyflaher για να μπουταρει θα έχω μετά τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις?? Είμαι σε official beta.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΑυτό με το lazyflaher ισχύει και για το android 9 η θα έχουμε καμία λιγούρα??
-
RE:
ΜήνυμαΚαι μια με vowifiΠαράθεση από George 21: “Ναι το ξέρω ευχαριστώ.τωρα το πήρα οποτε δεν το εχω σεταρει ακόμη όπως θέλω.μετα την Dev θα το στήσω” 1165ca3d4cf86f7edf7d21580ce27005.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΣε official Dev beta δουλεύουν και τα δύο, και το volte και το vowifi. Στην stable μάλλον όχι ακόμα.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΤο κατάλαβα, ξαναγύρισα στην global dev official και όλα καλά. Ευχαριστώ.Παράθεση από BanditGR: “Όχι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Οι διαφορές στη συμπεριφορά οφείλονται στο γεγονός ότι δεν μιλάμε για ίδιες ROM (άσχετα από την έκδοση τους).”
-
Για βοηθήστε ρε παιδιά μη κάνω καμιά μαλακια. Είμαι με 8.12.7 Xiaomi eu αλλά δεν μου αρέσει έχει αρκετό lag. Θέλω να γυρίσω σε official dev 8.12.7 που ήμουν. Δεν υπάρχει ακόμα όμως fastboot αρχείο. Η τελευταία stable είναι android 8.1. μπορώ να γυρίσω εκεί και μετά μέσω updater να πάω στην Dev? Το λέω γιατί το downgrade θα είναι από 9αρι android σε 8.1. η μήπως να πάω σε καμία fastboot Dev 9αρα όπως η 8.11.15 και μετά στην 8.12.7??