Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 993.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα φίλε, έβαλα έτσι για δοκιμή την eu την 8.12.7. χτες είχα προλάβει να περάσω και την κανονική την dev 8.12.7. από την στιγμή που έβαλα την eu παρατηρώ το ίδιο κόλλημα μερικές φορές στην οθόνη σε καμία σελίδα σκρολαρω και δεν κάνει τίποτα για 1 δευτερόλεπτο. Ενώ με την official Dev δεν είχα αυτό. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα από το recovery??Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από drivth: “Καλημέρα, έβαλα το twrp στο Poco f1 και παρατηρώ ότι όταν μπαίνει μέσα κολλάει η οθόνη στην αρχή δεν…
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημέρα, έβαλα το twrp στο Poco f1 και παρατηρώ ότι όταν μπαίνει μέσα κολλάει η οθόνη στην αρχή δεν αποκρίνεται ότι και αν πατάω και μετά από λίγο ξεμπλοκαρει και ακούει.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΆκυρο στραβομαρα..
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΕννοώ έχουμε recovery?
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΜάγκες για Poco τι παίζει?
-
RE:
drivth - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΩχ δεν το πρόσεξα sorry.Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “Περιέχει την ελληνική γλώσσα ή είναι μόνο στα αγγλικά? ” Μετά το τέλος της αρχικής εγκατάστασης, μπορείς να εγκαταστήσεις όποια γλώσσα θέλεις. Άνοιξε το Spoiler και δες τις τελευταίες εικόνες.”
-
̶W̶i̶n̶d̶o̶w̶s̶ ̶1̶0̶ ̶A̶I̶O̶ ̶v̶e̶r̶s̶i̶o̶n̶ ̶1̶8̶0̶9̶ ̶b̶u̶i̶l̶d̶ ̶1̶0̶.̶0̶.̶1̶7̶7̶6̶3̶.̶1̶ ̶O̶c̶t̶ ̶2̶0̶1̶8̶ ̶(̶d̶e̶b̶l̶o̶a̶t̶e̶d̶)̶
drivth - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠεριέχει την ελληνική γλώσσα ή είναι μόνο στα αγγλικά?
-
Παράθεση από Coolmatter: “Παράθεση από drivth: “Καλησπέρα παιδιά, επειδή σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή ήθελα να ρωτήσω οι ειδοποιήσεις (εικονίδια) φαίνονται πάνω στην γραμμή λόγω του notch η όχι?” Όχι δεν φαίνονται. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και δεν ενοχλεί ρε παιδιά αυτό??
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΚάνε μετονομασία το αρχείο σε .apk και θα το δει μια χαρά μετά.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΟύτε και εγώ αλλά είμαι με custom ROM . Δλδ τι κάνει ακριβώς?
-
ΜήνυμαΣτα custom mi fit μπορείς να συνδεθείς μόνο με mi acoount. Στο stock του playstore κανείς είσοδο με όλους τους τρόπους που έχει. Κάνε επαναφορά λοιπόν του mi λογαριασμού σου.
-
Όχι, δεν είναι συμβατό ακόμη.Παράθεση από Giorgos Giannakopoulos: “Καλησπερα παιδια.. Εβαλα το καινουριο app μου εκανε update ολα καλα.. Πηγα ομως να βαλω το light theme και δεν γινεται.. Μου εβγαζε εκεινο το σημα οτι δεν γινεται συζευξη στο μι μπαντ.. Μετα σκεφτηκα οτι ισως γινεται επειδη το light theme ειναι v42 ενω τα res του καινουριου fw ειναι v44 αν δεν κανω λαθος.. Μετα περασα μονο τα καινουρια res και εφτιαξε αλλα λογικα δεν μπορω να εχω το light theme.. Κανω κατι λαθος;”
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]
ΜήνυμαΕννοείται ρε φίλε εγώ με την τσίμπλα στο μάτι 06.30 μόλις το είδα πρώτα φλασαρα και μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι!! Αφού η γυναίκα μου λέει ότι τα έχω παίξει..