Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 993.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]
ΜήνυμαΠαίζει καμία εξέλιξη στο mi fit??
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]
ΜήνυμαΚαι εγώ θα μείνω στάσιμος προς το παρών γιατί με έχει βολεψει η μπαταρία στο μικρό ρολοι.. θα περιμένω να φτιαχτεί.
-
ΜήνυμαΝαι αυτό λέω αν αναβαθμισουμε τώρα, μετά πως θα βάλουμε το νέο με την ώρα, θα ανέβει νέο αρχείο?
-
Παράθεση από venioni: “Μόλις τώρα δοκίμασα το VOWIFI στο κινητό μου με λειτουργία πτήσης και δείχνει να δουλεύει, αλλα να τονίσω ότι η λειτουργία VOLTE και VOWIFI είναι καθαρά και μόνο για πιο ποιοτικές κλήσεις και τίποτα παραπάνω όπως επίσης κι οτι είτε είσαι με VOLTE η με VOWIFI παλι θα σε χρέωση ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας . Παραθέτω αποδεικτικά screen shot. Στο τελευταίο screen shot δείχνει καθαρά οτι μου χρέωσε τρία λεπτά για την κλήση που εκανα.231fb52611703c1cd7ba954392fe88e8.jpga3b36641…
-
Σωστός ο φίλος. Ίσως να θέλει και δεδομένα αν και δεν τα χρησιμοποιεί.Παράθεση από venioni: “ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!!!! δώστε προσοχή στην παράγραφο 3 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ COSMOTE WiFi Calling από την COSMOTE 1 Η υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling (εφεξής «Υπηρεσία») παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται κλήσεις κινητής τηλεφωνίας ή αποστολή γραπτών μηνυμάτων (SMS) είτε μέσω του δικτύου δεδομένων COSMOTE 4G (LTE), όταν είναι διαθέσιμο, είτε μέσω WiFi (ασύρματου τοπικού δικτύου) όταν δεν υπάρχει σήμα κινητ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΓια καθίστε ρε παιδιά, τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? Αφού στην κλήση δεν χρησιμοποιεί mb απλά κρατά το 4g δικτυο αντί να γυρίσει σε 3g. Παράθεση από venioni: “Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από venioni: “Για να δουλέψει πρέπει να έχεις MB οταν είναι σε VOLTE και Φυσικά να είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία απο τον πάροχο σου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αμα δεν εχεις mb δεν εμφανιζει σηματακι τπτ?” Για το σήμα δεν ξέρω αλλα το μόνο σίγουρο είναι ότι εαν δεν έχ…
-
Ο ύπνος τελείωσε η έγερση ήρθε!? Αλλά κάπου το update χάθηκε στο δρόμο.. καλημέρα!Παράθεση από lallasgr: “Πέστε για ύπνο και όταν είναι έτοιμο και safe να δοθεί θα ενημερώσουμε. Γιατί αν μπρικάρει το Mi Band σας δε σας βλέπω να κοιμάστε για τις επόμενες 25μέρες μέχρι να κάνει reset και να επανέλθει μόνο του! :lol:”
-
ΜήνυμαΔλδ αφού πήρες τα νέα firmware όταν βάλεις το mi fit από εδώ που έχει τα έχει τροποποιημένα αλλά ίδια σαν νούμερο έκδοσης, δεν θα κάνει αναβάθμιση μόνο του. Όταν λοιπόν βάλεις το mi fit από εδώ, ακολούθησε τον οδηγό από την πρώτη σελίδα και μόλις τα παιδιά βάλουν τα ανεβάσουν και τα αρχεία ξεχωριστά, πέρασε τα μέσω notify.
-
ΜήνυμαΤώρα φίλε μου θέλει χειροκίνητο update.
-
Α και μη ξεχνιόμαστε, συντομευετε με το mi fit σήμερα σχολασαμε και περιμένουμε. ΧαχαΠαράθεση από drivth: “Δεν το συζητάμε μόνο για την πρόθεση ούτε το βλέπουμε ως ελεημοσύνη. Είναι απλά το ευχαριστώ. εξάλλου δεν αναγκάζεται κανείς να κάνει κάτι που δεν θέλει. Επιμένω λοιπόν και περιμένω..”
-
ΜήνυμαΔεν το συζητάμε μόνο για την πρόθεση ούτε το βλέπουμε ως ελεημοσύνη. Είναι απλά το ευχαριστώ. εξάλλου δεν αναγκάζεται κανείς να κάνει κάτι που δεν θέλει. Επιμένω λοιπόν και περιμένω..
-
Και εγώ μέσα είμαι.. άλλωστε είμαι ο πρώτος που το είχε προτείνει.. @dnomikos στείλε σε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στην αγορά λογαριασμο να καταθέσουμε όσα θελει ο καθένας να αγοράσετε καμία συσκευή να της βγάλετε τα μάτια!!Παράθεση από sgatz: “Τι φλασάρισμα έχουν φάει τα band μας... Σκέψου τα δικά σας που τρώνε και τις δοκιμές από πάνω... Είμαι μέσα στη συγκέντρωση ενός ποσού για την αγορά δύο band για τα παιδιά εδώ που ρισκάρουν τα δικά τους, χώρια το χρόνο που χαλούν για εμάς... Το ευχαρι…
-
ΜήνυμαΩραία πράγματα. Άντε μετα την πίεση της δουλειας να κάνουμε κάνα update!!
-
ΜήνυμαΜετά από τρεις τέσσερις ώρες με χειροκίνητο gmt 2 και χώρα Ελλάδα και ενώ είχα καιρό τώρα έχω συνδεθείτε.
-
ΜήνυμαΈβαλα χειροκίνητα Ελλάδα σε gmt 2. Εδώ και ώρα έχω καιρό αλλά όχι τρέχουσα. Προς ενημέρωση έτσι, δεν τρέχει και τίποτα.