Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 993.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]
ΜήνυμαΤην πρώτη φορά εστεωσε. Μετά από δέκα λεπτά ξαναεβγαλε συνδεθείτε. Έχω δοκιμάσει κάνα τριάρι φορές και πάλι συνδεθείτε λέει, μουλαρωσε.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]
ΜήνυμαΚαι εγώ τα ίδια ακολούθησα τα βήματα και πάλι συνδεθείτε λέει..
-
ΜήνυμαΤώρα και εγώ έχασα την τρέχουσα.
-
ΜήνυμαΕμένα πάντως εδώ και λίγη ώρα επανήλθε με τρέχουσα θερμοκρασία. Πριν λίγο έλεγε και εμένα να συνδεθώ.
-
ΜήνυμαΕγώ έκανα unpair για να πάρει την ώρα δεν ήξερα αυτο με το 24ωρο. Τρέχουσα θερμοκρασία δεν έχω.
-
Αυτήν την εφαρμογή καιρού έχω. Έχει pop ups ειδοποιήσεις καιρού και θερμοκρασίας και καιρικών φαινομένων κλπ. Αν το βάλεις μέσα στα apps που θέλεις να βλέπεις ειδοποιήσεις στο mi fit ίσως να φτάνουμε σε αυτήν την οθόνη.Παράθεση από thanasisk: “εφαρμογές καιρού στο τηλέφωνο έχω την δικιά του και το transparent clock & weather. δεν τα χρησιμοποιώ όμως. Στο Mifit έχω από την πρώτη μέρα που το πήρα ενεργές τις ειδοποιήσεις καιρού πόλη Ναυπακτία την οποία και παίρνει αυτόματα. ο καιρός στο Miband δου…
-
ΜήνυμαΕγινε το θαύμα!!!! Πέρασα τα res μέσω notify για πρώτη φορά χωρίς να επιλέξω κάτι ειδικότερο κατευθείαν και χωρίς πρόβλημα!! Ποτέ δεν τα είχα καταφέρει μεχρι τώρα στο international version με το notify!!
-
Παράθεση από miltosdelis: “ναι αν ειχες την προηγουμενη εκδοση mi fit απο εδω απλα περνας την νεα και τα περναει ολα αυτοματα δεν χρειαζετε να κανεις κατι αλλο international version εχω 3αρι ” Όχι δεν κατάλαβες, ενοοω σε περίπτωση χειροκίνητης ενημέρωσης εμείς με τα international δεν έχουμε καταφέρει να περάσουμε τα αρχεία με notify, αλλά μόνο με το gadget. Απλά ειπα μήπως επιλέγοντας τις δύο επιλογές alternative στο notify περνάει τα αρχεία τελικά.
-
ΜήνυμαΡε παιδιά ας επιβιώσει καποιος με international version αν εκείνες οι δύο επιλογές είναι αυτές που τελικά θα περάσουν τα αρχεία? Γιατί αυτό το παλιό gadget μας πρήζει κάθε φορά!
-
ΜήνυμαΩχ πάλι θα δουλέψει το παλιό gadget...!
-
ΜήνυμαΌλα οκ και από εδώ. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Προτείνω όποιος γουστάρει να τσονταρουμε από λίγο ο καθένας να πάρουμε στα παιδιά ένα band 3 να του βγάλουν τα μάτια στις μελλοντικές δοκιμές να μην ξεχαρβαλιασουν τα δικά τους.
-
Παράθεση από lsdpower78: “Ρε παίδες έχω μιάμιση ώρα που προσπαθώ να περάσω το καινούργιο firmware... Με notify κολλάει ποτέ στο 5%, πότε στο 25% κτλ κ αναγκάζομαι να το κάνω απεγκατασταση-εγκατάσταση, κ πάλι τίποτα... Με το Gadget bridge ψάχνει, ξανά ψάχνει, επανεκκίνηση κινητό, κ πάλι τίποτα. Εννοείται πως κ στα 2 παραπάνω έχω δώσει όλα τα δικαιώματα κτλ. Τι λάθος κάνω γμτ;;” Στα gadgetbrige βάλε το band ανιχνεύσιμο από το mifit και επίσης άνοιξε και το gps.
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από drivth: “Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από drivth: “Να ρωτήσω κάτι. Τώρα με την ενεργοποίηση, δοκίμασα να κλείσω τα δεδομένα και εξακουλουθω να έχω ίντερνετ ακόμα και με κλειστό το διακόπτη, είναι λογικό αυτό?” Πέρσι που έκανα τέτοιες δοκιμές στο Note 4 είχα συναντήσει κάτι παρόμοιο. Η λύση που βρήκα τότε είναι η αφαίρεση του ims από το APN και η δημιουργία καινούργιου APN με APN: ims APN type: ims APN protocol: IPv4/IPv6 Για όνομα βάζεις ότι θες…