Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 993.

• Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από drivth: “Να ρωτήσω κάτι. Τώρα με την ενεργοποίηση, δοκίμασα να κλείσω τα δεδομένα και εξακουλουθω να έχω ίντερνετ ακόμα και με κλειστό το διακόπτη, είναι λογικό αυτό?” Πέρσι που έκανα τέτοιες δοκιμές στο Note 4 είχα συναντήσει κάτι παρόμοιο. Η λύση που βρήκα τότε είναι η αφαίρεση του ims από το APN και η δημιουργία καινούργιου APN με APN: ims APN type: ims APN protocol: IPv4/IPv6 Για όνομα βάζεις ότι θες, δεν έχει σημασία για την λειτουργία του. Με αυτόν…

• Να ρωτήσω κάτι. Τώρα με την ενεργοποίηση, δοκίμασα να κλείσω τα δεδομένα και εξακουλουθω να έχω ίντερνετ ακόμα και με κλειστό το διακόπτη, είναι λογικό αυτό?

• Ναι επιβεβαιώνω και εγώ για το whyred. Επόμενο βήμα να δούμε αν ενεργοποιείται το wifi calling?!

• Εμένα international έκδοση, η φωτεινότητα προς το γαλάζιο θα έλεγα, μπαταρία 12-15 ημέρες.

• Έφυγα!! Ολα οκ περάστηκε!!! Πολύ καλό το μεγάλο ρολόι, συγχαρητήρια. Σκεφτείτε την προσθήκη της μπαταρίας στην οθόνη με τα βήματα σε καμιά επόμενη αναβάθμιση!! b8d9650249b30ce3dbb9bf178cb4a782.jpg

• Παράθεση από echaosad: “Παιδιά το έστρωσα. Πέρασα το firm μετά res και μετά το ft με το notify όμως με μια λεπτομέρεια. Στο custom rom να είναι επιλεγμένα τα alternative method και alternative method 2. Οταν για κάποιο λόγο σταματάει η αναβάθμιση και δεν μπορεί να προχωρήσει τότε τσεκάρουμε τα alternative method και τα περνάει μια χαρά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι είναι αυτά τα alternative method?

• Το πρώτο και το δεύτερο μόνο. Αν το firm σου έβγαλε οκ, τότε πέρασε το δεύτερο τα res. Η οθόνη αυτή μας λέει ότι λείπουν τα res. Ξεκινά διαδικασία πάλι είτε με notify είτε με gadget.

• Πρέπει να περάσεις τα resources. Δοκίμασε πάλι με το notify μπορεί την δεύτερη τρίτη φορά να τα περάσει. Αλλιώς παίξε μπάλα με gadgetbridge. Αλήθεια τα αρχεία για το 3αρι είναι δύο για ποιο τρίτο μιλάς?

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Ρε παίδες έχω φάει φρίκη...κατέβασα την εφαρμογή Mi Band Master που είδα σε προηγούμενη σελίδα γιά να την δω και με το που συνδέθηκε το band 3 έχασα τα βήματα που είχα κάνει σήμερα και στην οθόνη του band!! Από εκεί και πέρα ούτε βήματα μετράει αλλά ούτε και μπορώ να ξανασυνδεθώ με το mi fit ότι και αν έκανα,όσο και αν προσπάθησα... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!” Σβήσε την εφαρμογή master, κάνε ένα unpair από mi fit και ξανά pair μετά.

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Όχι μόνο το mi fit βάλε, δεν χάνεται το firmware. Παράθεση από Giannisagal: “Κατεβασα πάλι το apk και το εβαλα στη sd... ερώτηση....όταν γίνει το φακτορυ ρισετ πρέπει να περάσω τα ,firmware ένα ένα από την αρχή στην σειρά;”

• Τι να πω ρε παιδιά μπορεί να έτυχε σε καμία παρτίδα.εγω σήμερα στις 11 ημέρες το φορτισα με 29%.

• Παράθεση από vrwmiaris: “Το gadget δεν το βρίσκει καν.έχω την κινεζικήΠαράθεση από drivth: “Δοκίμασε μέσω gadgetbridge. Μάλλον έχεις την inrernational έκδοση και με το norify σου κάνει νερά όπως και εμένα. Πέρνα δλδ τα resources μέσω gadgetbridge.” Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχε την συσκευή ως ορατή από τις ρυθμίσεις του mi fit, επίσης άνοιξε την τοποθεσία gps κλπ.

• Δοκίμασε μέσω gadgetbridge. Μάλλον έχεις την inrernational έκδοση και με το norify σου κάνει νερά όπως και εμένα. Πέρνα δλδ τα resources μέσω gadgetbridge.

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από alnikou: “dnomikos θα το δοκιμάσω από το σπίτι εδώ στην δουλειά μου τα έκανα ολα και παλι δείχνει την αρχική οθόνη με Ελληνικά άλλα μόνο ώρα και ημερομηνία δεν προχωραει παρακάτω σε καρδιακούς παλμούς σε φόρτιση κτλ. ” Αυτό που έχει πάθει αυτή τη στιγμή, είναι ότι κάποιο πρόγραμμα του έχει δώσει εντολή να κλείσει τα πάντα σαν αυτό που κάνουμε από το Mi Fit από τις ρυθμίσεις προβολής για το τι θα φαίνεται και τί όχι στο band και ταυτόχρονα το έκανε και μουλάρω…

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από drivth: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από drivth: “@alnikou Σβήσε τελείως το gadget, και μετά από το mi fit κάνε unpair το band και μετά πάλι pair. Είναι bug του gadget αυτό, το ίδιο μου κάνει και στο 3αρι band που έχω και έτσι το επαναφέρω. ” Δυστυχώς δεν γίνετε τίποτα το miband δείχνει μόνο την ώρα και τίποτα άλλο ” Κάνε unpair ξανά, μπες ρυθμίσεις bluetooth στο κινητό, σβήσε την σαν συσκευή, κάνε κάνα καθαρισμό, επανεκκίνηση και μετά πάλι pair. ” δεν γίν…

• Ε τότε δεν γίνεται. Μόνο σε aosp based roms μάλλον.

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από drivth: “@alnikou Σβήσε τελείως το gadget, και μετά από το mi fit κάνε unpair το band και μετά πάλι pair. Είναι bug του gadget αυτό, το ίδιο μου κάνει και στο 3αρι band που έχω και έτσι το επαναφέρω. ” Δυστυχώς δεν γίνετε τίποτα το miband δείχνει μόνο την ώρα και τίποτα άλλο” Κάνε unpair ξανά, μπες ρυθμίσεις bluetooth στο κινητό, σβήσε την σαν συσκευή, κάνε κάνα καθαρισμό, επανεκκίνηση και μετά πάλι pair.

• Μέσα στο mi fit έχει καρτέλα ειδοποιήσεις app. Εκεί θα τις δεις τις εφαρμογές.

• Από Τετάρτη πρωί φόρτιση, int version από Ελλάδα αγορασμενο, τώρα στο 64%