Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 993.
-
@alnikou Σβήσε τελείως το gadget, και μετά από το mi fit κάνε unpair το band και μετά πάλι pair. Είναι bug του gadget αυτό, το ίδιο μου κάνει και στο 3αρι band που έχω και έτσι το επαναφέρω.
-
Παράθεση από poseidvn: “Παράθεση από drivth: “Παράθεση από poseidvn: “Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα.Μια ερώτηση παρακαλώ . Τι mi band σας δείχνει τις αναπάντητες κλήσεις ? ” Μόνο αν έχεις custom rom ” Την δική μας εδώ έχω ξαναβάλει από το πρωί που πέρασα το font του Δημήτρη” Σε custom 9.0αρα βλέπει στις εφαρμογές ειδοποίησης στο mi fit το τηλέφωνο σαν εφαρμογή και μπορείς να το επιλέξεις για ειδοποιήσεις.
-
Παράθεση από alnikou: “Λοιπόν έχω το μι band 2 προσπάθησα να το κάνω ελληνικά ακολούθησα όλο τον οδηγό κατά γραμμα το miband δείχνει μόνο ώρα και τίποτα άλλο !! τι κάνω τώρα ? πως το επαναφέρω ??” Αν χρησιμοποιήσετε gadgetbridge, κάνε απεγκατασταση του και μετά ένα unpair και μετά πάλι ένα pair από το mi fit και θα έρθει στα ίσα του.
-
Η γλώσσα του κινητού σου ποια είναι όπως σου είπαν παραπάνω?
-
Παράθεση από thedoctor46: “Έκανα κανονικά όλα τα βήματα δείχνει ότι ολοκληρώνεται το update αλλά ακόμα είναι στα Αγγλικά όλα. Και έκανα την αναβάθμιση και με τα δύο προγράμματα. 6949125258 αν μπορεί κάποιος μέσω Viber να με βοηθήσει” Είναι δύο αρχεία. Το firmware και τα resources. Τα πέρασες και τα δύο? Τα αποσυμπιεσες πριν να τα διαβάσουν τα προγράμματα?
-
Παράθεση από thedoctor46: “Εγκατέστησα από το play store. Τώρα τι μπορώ να κάνω;” Παράθεση από NasDriver: “Αποσύνδεση του mi band, διαγραφεί του mi fit και βάζεις αυτό από την πρώτη σελίδα - σύνδεση εκ νέου. Αν δεν τα αλλάξει μόνο του θα χρειαστεί να τα περάσεις μόνος σου :)” Μάλλον δεν θα τα αλλάξει μόνο του. Βάζεις αυτό από εδώ μέσα και κανείς χειροκίνητα αναβάθμιση μελετώντας και ακολουθώντας ευλαβικά τον οδηγό στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος.
-
Παράθεση από thedoctor46: “Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το Mi Band3 και προσπαθώ να περάσω τα Ελληνικά κάνοντας όλα τα βήματα που έχετε και δεν μπορώ...” Αν περάσεις το mi fit το ελληνικό εδώ κατευθείαν θα τα κάνει όλα μόνο του.. εκτός και αν είχε εγκαταστήσει το μι fit του playstore σε καμία παλιότερη συσκευή και είχε πάρει το τελευταίο firmware.
-
Παράθεση από echaosad: “Καλημέρα παιδιά. Μια βοήθεια γιατί κάτι μάλλον κάνω λάθος και έχω κολλήσει. 1. Κατεβάζω το τελευταίο firm. στον υπολογιστή 2. το αποσυμπιέζω 3. το περνάω στο κινητό σε έναν φάκελο 4. ανοίγω το mi fit και συγχρονίζει 5. ανοίγω το mi band notify και συγχρονίζει 6. πάω στο notify ρυθμίσεις - εκδοσή firmware 7. πατάω custom firm και επιλέγω το αρχείο που ειναι ήδη στο κινητό 8. και πατάω start update. Κάνω κάπου λάθος? γιατί μόλις ξεκινάει το update στο 1% κάνει αποσύνδεση το…
-
Για ποια διαμάχη μιλάς ακριβώς?
-
Από εμένα περάστηκε μέσω gadgetbridge σε international έκδοση με τα γνωστά προβλήματακια, μια απόσυνδεση μετά δεν το έβρισκε μετά δεν συνδεόταν κλπ. Βλακειουλες του προγράμματος δλδ οι γνωστές. Ευχαριστούμε κύριοι για όλα.
-
Τα res δεν χρειάζεται ε?
-
@Giannisagal Από τις εγκατεστημένες εφαρμογές, βρες το gadgetbridge και κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων. Και κάτι τελευταίο. Άνοιξε το gps.
-
Ε αφεντικά είμαστε και εμείς εδώ με τα 3αρια καμία ενημερωσουλα καιρό έχουμε να πάρουμε..χιχι
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΑυτό με τη μπαταρία θα μου άρεσε και εμένα.. με ψιλοχαλαει όμως το πλαγιαστο κείμενο στην ημερα..
-
RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΘα ήταν ωραίο σε επόμενη αναβάθμιση να βγουν τα βήματα και να προστεθεί ας πούμε η μπαταρία, ε @dnomikos και @lallasgr ???Παράθεση από 3ftw: “Υπάρχει τρόπος να βγάλεις από τα watch faces με την οριζόντια ώρα, τον μετρητή γισ τα βήματα;”