Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 993.
-
Άρα φορτίζουμε από όπου να ναι, αντέχει.Παράθεση από NasDriver: “Σήμερα παρέλαβα κα ιτο δικ΄ομου mi band 3 international, ήρθε με 8% μπαταρία και μπήκε για φόρτιση + δοκιμές φόρτισης Σε USB 2/3 υπολογιστή, φορτιστή xiaomi 5V-2A, πολύπριζο xiaomi, φόρτιζε με την ίδια Α, 0.08Α για την ακρίβεια forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58289/”
-
Λογικό αφού εγκαθιστώντας το official πήρες το τελευταίο firmware και μετά βάζοντας την ελληνική mi fit δεν μπορεί να κάνει update. Τώρα ακόλουθα τον οδηγό και πέρασε το firmware και τα resources από την πρώτη σελίδα του οδηγού μέσω του gadgetbridge αφού έχεις την international έκδοση.Παράθεση από imdenq: “Ναι, οπως ανεφερα εβαλα το ελληνικο mi fit και δεν αρχισε αυτοματα η εγκατασταση του λογισμικου οποτε κατεβασα το notify fitness app και το αρχειο resources και ενω εγινε με επιτυχια το update…
-
Αυτό λέμε, ούτε εγώ έχω miui.Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από drivth: “Εμένα τι έχει μάλλον λόγω custom rom. Ιδού: Παράθεση από vanni: “όχι σε μένα δεν εμφανίζει το τηλέφωνο σαν εφαρμογή και να την επιλέξω. ” 2522744972d683eea3813d673d32e5b3.jpg ” θα το δοκιμάσω το απόγευμα αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί δεν το έχω σε κινητό με Miui”
-
Γίνεται. Αν στις ειδοποιήσεις app στο mi fit προσθέσεις το τηλέφωνο σου λέει μετά στις ειδοποιήσεις ότι έχεις αναπάντητη. Παράθεση από vanni: “Παράθεση από paiktaras: “To παρέλαβα και εγώ χτες και πέρασα το Ελληνικό firmware,όλα καλά.....μία ερώτηση όμως έχω , έχω ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στις κλήσεις, οκ κτυπάει το τηλ δεν το σηκώνω, πάω στο band στο μενού των κλήσεων αλλά δεν βρίσκω με ποιον τρόπο μπορώ να δω την αναπάντητη στην οθόνη του ” δεν νομίζω ότι εμφανίζεις αναπάντητες κλήσεις μ…
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΕρώτηση: πως μπορώ να δουλέψω το band σε iphone? Αν κατεβάσω την mi fit από app store θα γυρίσει στα κινέζικα?
-
Το κομμάτι που σου είπα να καταργήσεις την αποθηκευμένη συσκευή από τις ρυθμίσεις του bluetooth έκανες? @dnomikos, @lallasgr καμία ιδέα για εδώ?Παράθεση από teopanta1: “Παράθεση από drivth: “Σου απάντησα στο γειτονικό φόρουμ που εκανες και εκεί ανάρτηση : Δοκίμασε να κάνεις unpair από την εφαρμογή, και έπειτα σβήσε την συσκευή από τις ρυθμίσεις του bluetooth στο κινητό και δοκίμασε πάλιΠαράθεση από teopanta1: “Παράθεση από drivth: “Κοίτα απάντηση στους γείτονες δίπλα. Παράθεση από teopanta1: “ξα…
-
RE: RE: RE: mi band 3 pair
ΜήνυμαΣου απάντησα στο γειτονικό φόρουμ που εκανες και εκεί ανάρτηση : Δοκίμασε να κάνεις unpair από την εφαρμογή, και έπειτα σβήσε την συσκευή από τις ρυθμίσεις του bluetooth στο κινητό και δοκίμασε πάλιΠαράθεση από teopanta1: “Παράθεση από drivth: “Κοίτα απάντηση στους γείτονες δίπλα. Παράθεση από teopanta1: “ξαφνικα το miband 3 σημερα εβγαλε το σηματακι του bluettoth στην οθονη του και δεν κανει pair με τιποτα με την συσκευη μου ενω της προηγουμενες μερες δουλευε μια χαρα ξερει καποιος καποια λυση …
-
RE: mi band 3 pair
ΜήνυμαΚοίτα απάντηση στους γείτονες δίπλα. Παράθεση από teopanta1: “ξαφνικα το miband 3 σημερα εβγαλε το σηματακι του bluettoth στην οθονη του και δεν κανει pair με τιποτα με την συσκευη μου ενω της προηγουμενες μερες δουλευε μια χαρα ξερει καποιος καποια λυση ? εχω δοκιμασει να κανω restart την συσκευη να κατω απεγκατασταση την εφαρμογη πολλες φορες προσπαθησα να κανω pair αλλα τιποτα .”
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΌχι όλα οκ είσαι.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannos98: “αυτό με τα κενα το εκανα τιποτα παλι το εκανα με stock update και περιμενω από anti 4 se 4 παω se 10.0.1 stable από 8.9.20 beta” Βάλε πιο καθαρή φωτό να δούμε τη διαδρομή της ρομ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannos98: “ρε παιδια εχω δοκιμασει τα παντα για να γυρισω πισω στην stable με miflash κανει 1s και λεει flash success χωρις να γινεται τιποτα να δοκιμασω με το stock update ? η θα εχω θεματα” Βάλε πιο καθαρή φωτό να δούμε καλύτερα τις πληροφορίες.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geogian: “Παράθεση από drivth: “Επειδή τελικά ενεργοποίησα το cam2api, όσες gcam και αν έχω δοκιμάσει όλες κάτι έχουν, μια δεν τραβά με την μπροστά κάμερα, δεν δουλεύει η αργή κίνηση, το πορτρέτο κλπ. Εχει κανείς δοκιμάσει καμία έκδοση που έστω να δουλεύουν τα περισσότερα αν όχι όλα τα χαρακτηριστικά? ” Έβαλες την κάμερα Urikill που σου ανέφερα με τον τρόπο που σου είπα; Είναι η μόνη που μου δούλεψε σωστά.” Αυτή δοκιμάζω τώρα. Πρέπει να την έβαλα πάλι νωρίτερα αλλά δεν θυμάμαι γιατί…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από drivth: “Το twrp δεν χάνεται μετά την ενημέρωση; ” Κανονικά Ναι χάνεται. Μπορεί να περαστεί όμως εύκολα μέσω fastboot.” Δλδ αν κατάλαβα καλά η ύπαρξη twrp και lazyflasher δεν εμποδίζουν την ενημέρωση, αυτή θα γίνει κανονικά αλλά όλα θα επιστρέψουν σε stock? Μη πάθουμε καμία λαχτάρα..