Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 993.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από gkoutrou68: “Εγώ το δουλεύω έτσι. Έψαξα στο Google και βρήκα μια έκδοση 6 του lazyflasher. Αλλά πρέπει να δουλέψουν όλες, λογικά.Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει με τις αναβαθμίσεις. Μάλλον πρέπει να ξαναβάζεις το lazyflasher μετά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σαφώς και πρέπει να ξαναφλασάρεις το lazyflasher μετά από κάθε ενημέρωση, καθώς αλλάζει το boot image και χρειάζεται να γίνει patch εκ νέου.” Το twrp δεν χάνεται μετά την ενημέρωσ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από drivth: “Α ωραια.. πες το ρε admin να ηρεμησω λίγο έχω πάθει παροξυσμό!! ” Αν είναι για να μην μας πάθεις στέρηση να σου δίνουμε ειδικές εκδόσεις (drivth V.2.33 κτλ), για να μην μας πάθεις και τίποτα... :lol:” Α χαχα ναι γιατί όχι?? Προς το παρόν περναω τις ίδιες ξανά και ξανά!! Ευχαριστούμε κύριοι για την καλή δουλειά..
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΑ ωραια.. πες το ρε admin να ηρεμησω λίγο έχω πάθει παροξυσμό!!
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΔλδ να ρωτήσω και εγώ τώρα.. τελειώσαμε με τις αναβαθμίσεις αυτό ήταν?? Δλδ τι θα κάνουμε ρε παιδιά εμείς τώρα??
-
ΜήνυμαΞετικαρε το 24 Ώρο να πάει σε 12 Ώρο. 12 Ώρο θέλουμε να είναι.
-
ΜήνυμαΣτις ρυθμίσεις του κινητού σου στη μορφή ώρας βάζεις 12ωρο αντί για 24ωρο.
-
ΜήνυμαΒάλε το κινητό σε 12ωρη μορφή ώρας.
-
Δεν είμαι σίγουρος νομίζω μέχρι 10 μέσα στην καρτέλα.
-
Ναι κανα πεντάρι καρτέλες είναι μία προς μία.
-
Παράθεση από lallasgr: “Μπορεί κάποιος να βάλει μια φωτογραφία ώστε να δούμε αν στα global για κάποιο περίεργο τρόπο φορτώνει άλλη εικόνα και την αλλάξουμε και αυτή! Να δούμε ακριβώς δηλαδή τι δείχνει ώστε να κάνουμε το συσχετισμό με τις εικόνες που έχουν τα Resources!! Από μπαταρία είμαι στο 98% οπότε θα αργήσω εγώ!” Εδώ είστε: f9b71fd551fcee1c5fd1c75e561667f3.jpgc609b76fc65a23748a5f70edb4f02b15.jpg1ba84573aee27e6ae6e14392d16681fd.jpg30f298074147a47a88d327ed6d8e1e68.jpg8d471c789dffcf41e7ed1cd5d…
-
ΜήνυμαΑκριβώς και εγώ που έχω το global βγάζει το ce κτλ αλλά όχι miui.
-
ΜήνυμαΝαι χωρίς το προηγούμενο εννοείται.
-
RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Εννοεί ότι mi fit final το οποίο το κόβει το play protect, ούτε εμενα το κάνει εγκατάσταση. Όλα οκ με τα final μέσω gadget. Ευχαριστούμε. Κοιτάξετε το mi fit @dnomikos δεν εγκαθίσταται.”
-
ΜήνυμαΕννοεί ότι mi fit final το οποίο το κόβει το play protect, ούτε εμενα το κάνει εγκατάσταση. Όλα οκ με τα final μέσω gadget. Ευχαριστούμε. Κοιτάξετε το mi fit δεν εγκαθίσταται.
-
ΜήνυμαΔεν το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω να σου πω. Αν σε καλύπτει το mi fit από καταγραφές και ειδοποιήσεις, κράτα μόνο αυτό. Αλλά φαντάζομαι το notify κάτι παραπάνω θα έχει.. + ότι το θέλουμε για τις αναβαθμίσεις!