Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 993.
-
Παράθεση από poseidvn: “Παράθεση από drivth: “Δλδ? Τι παραπάνω πρέπει να κάνουμε? ” Πας στο κινητό και ακολουθείς την εξής διαδρομή Ρυθμίσεις/Εγκατεστημένες εφαρμογές/Mi Fit/Άδειες εφαρμογής και τικάρεις τον διακόπτη SMS αν δεν είναι ενεργοποιημένος.Βγαίνοντας από κει θα δεις να γράφει "" Άλλες άδειες "" . Εκεί εγώ έχω αδειοδοτήσει τα πάντα πλην της επιλογής "" Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος "" :)” Έτσι ακριβώς τα έχω όπως τα λες. Μάλλον κάποιο σκάλωμα θα έπαθε.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΔλδ? Τι παραπάνω πρέπει να κάνουμε?
-
Παράθεση από nikpro13: “Θα τα ξανά περάσω από την αρχή και βλέπω. Μόνο τις ειδοποιήσεις μου βγάζει στα ρώσικα. Όλα τα άλλα στα ελληνικά. ” Μάλλον έχεις τo v1 firmware ακόμα. Για πέρασε το v3 μαζί με τα resources και θα λυθεί το πρόβλημα. Τις ειδοποιήσεις τις έβγαζε στα ρώσικα όταν ήταν από 5 και πάνω.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]
ΜήνυμαΔώσε περισσότερες πληροφορίες, ποιο mi fit έχεις, ποιο firmware και ποιες πηγές.
-
ΜήνυμαΣας έφαγα την πέρασα πρώτος!!
-
ΜήνυμαΠέρασε και τα resources.
-
Μήνυμα@lallasgr δεν θέλω like, firmware θέλω!!! Χαχα
-
ΜήνυμαΚαλημέρα ρε παιδιά.. σήμερα δεν έχει κανα νεο firmware?? Μας συνηθισατε αυτές τις μέρες.. χιχι
-
ΜήνυμαΕμενα εμφανίζεται η αποσύνδεση.
-
ΜήνυμαΚάνε update το firmware έχει διορθωθεί.
-
ΜήνυμαΚαλημέρα, επιβεβαιώνω την ορθά τελετελεσμενη αναβάθμιση firmware μέσω gadgetbridge στην global έκδοση του band, με το γνωστό πλέον κόλλημα στο τέλος και unpair για να ξανασυνδεθει..
-
Περάστηκαν και τα v3 resources έτσι για να δούμε ξανά τη διαδικασία. Ολα κύλησαν ομαλά με το gadgetbridge, η αναβάθμιση έγινε νεράκι. Απλά μετά πάλι κόλλησε στην οθόνη μόνο με την ώρα και με ένα unpair το πρόβλημα λύθηκε!!
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από drivth: “Πρόβλημα κύριοι δεν συνδέεται με το mi fit βγάζει σύνδεση κανα τριλεπτο και τίποτα. False alarm έκανα upair και το ξαναείδε. ” Γενικά το gadgetbridge δημιουργεί αυτή την ανωμαλία κάθε φορά πλέον που χρησιμοποιείται!! Το μεγαλύτερο ποσοστό με global Mi band που φλασάρει με GadgetBridge μετά κολλάει η οθόνη σε πρώτη φάση μόνο στην ώρα και μετά ζορίζεται να συνδεθεί με Mi Fit!! Αν το άφηνες αρκετή ώρα παίζει να συνδεόταν από μόνο του σε κάποια φάση!! Γι…
-
ΜήνυμαΠρόβλημα κύριοι δεν συνδέεται με το mi fit βγάζει σύνδεση κανα τριλεπτο και τίποτα. False alarm έκανα upair και το ξαναείδε.