Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 993.

• Έπαθα ένα σοκ γιατί μόλις αποσυνδεσα το gadgetbridge και το απεγκατεστησα μετά το band έμεινε μόνο στην οθόνη με την ώρα και δεν είχε άλλα μενού!! Αλλά μετά πήρε τα ίσα του..

• Επιτυχία!!!!!! Περάστηκαν τα v2 resources με το gadgerbridge!!

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “Να δοκιμάσω πάλι, αλλά θυμάμαι χτες όταν τα έβαλα για πρώτη φορά το ίδιο αντιμετώπισα. ” Δοκίμασε τότε να το περάσεις με το GadgetBridge.” Μόνο τα resources? Και με το official mi fit του playstore να παιξω μπάλα η το 3.5.0 που ήδη εχω?

• Να δοκιμάσω πάλι, αλλά θυμάμαι χτες όταν τα έβαλα για πρώτη φορά το ίδιο αντιμετώπισα.

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Θα προσπαθήσουμε και μεις από μεριά μας να δούμε αν μπορούμε να πειράξουμε κάτι στο firmware ώτε να υπάρχει 100% υποστήριξη και στα global! Δυστυχώς και η ίδια η Xiaomi δεν βγάζει διαφορετικά firmware οπότε είναι αρκετά δύσκολο να βγάλουμε ένα συμπέρασμα!! Το ότι τα προβλήματα εμφανίζονται μόνο στα Global είναι δεδομένο πλέον! Με τη συνεχή ενημέρωση και από εσάς ίσως καταφέρουμε να βρούμε κάποια λύση!! @drivth ακολουθείς αυτόν εδώ τον οδηγό -> Mi Band 3 - Υποβάθμιση Firmw…

• Κάτι τελευταίο πολύ σας απασχόλησαν.. πως γυρμαω στην 3.4.6 και στο 1.5.0.2? Βάζω την 3.4.6 και μετά μέσω notify κάνω downgrade? Δλδ πατάω update και επιλέγω το παλαιότερο firm?

• Εγώ το αγόρασα ως global έκδοση.

• Έχω κάνει login με λογαριασμό tapatalk, για αυτό με αφήνει να ανεβάσω φωτο.

• @sgatz η συσκευή δεν το έχει. Το κουτί είναι αυτό: 9603274f115bac6de9b69355016c48aa.jpg

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από sgatz: “Προς ενημέρωση και μόνο εγώ πέρασα πρώτα το firmware και μετά τα resources με το band στο 50% μπαταρία και το κινητό στο 17 με notify fitness και τα πέρασε μια χαρά. Κάτι παίζει άλλο....” Ακριβώς. Αν ήταν θέμα μπαταρίας πιστεύω δεν θα μου τα περνούσε ούτε και το mi fit μετά.

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “Παράθεση από drivth: “Εγώ εγκαταλείπω προς το παρόν την προσπάθεια. Έσβησα και το mi fit και το notify, τα πέρασα από την αρχή, δοκίμασα πάλι και τίποτα. Κολλάει πάλι και σήμα για pairing στην οθόνη. Μόλις ανοίγω mi fit ενημερώνει πηγές και ξεκινά. Αυτά. ” Επίσης αμα βάλω παλαιότερη έκδοση την 3.4.6 θα κάνει downgrade η όχι? ” Όχι αυτόματα... θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Γιατί δεν μένεις έτσι; Δεν υπάρχει πρόβλημα να έχεις το res V1 και το firm …

• Παράθεση από drivth: “Εγώ εγκαταλείπω προς το παρόν την προσπάθεια. Έσβησα και το mi fit και το notify, τα πέρασα από την αρχή, δοκίμασα πάλι και τίποτα. Κολλάει πάλι και σήμα για pairing στην οθόνη. Μόλις ανοίγω mi fit ενημερώνει πηγές και ξεκινά. Αυτά.” Επίσης αμα βάλω παλαιότερη έκδοση την 3.4.6 θα κάνει downgrade η όχι?

• Εγώ εγκαταλείπω προς το παρόν την προσπάθεια. Έσβησα και το mi fit και το notify, τα πέρασα από την αρχή, δοκίμασα πάλι και τίποτα. Κολλάει πάλι και σήμα για pairing στην οθόνη. Μόλις ανοίγω mi fit ενημερώνει πηγές και ξεκινά. Αυτά.

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “@dnomikos δεν νομίζω να είναι αυτό. Είμαι στο 70 % μπαταρία. Αυτά τα κόλπα που τα έκανε και στις v1 εκδόσεις από χτες. Τώρα νομίζεις θα έχω κανα θέμα με τα παλιά res που έχει? Ελληνικά έχω κανονικά. ” Είναι ίδια έκδοση οπότε δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με το firmware. Απλά το V2 έχει μερικές βελτιώσεις όπως τα ΠΜ, ΜΜ... Άστο έτσι με firmware V2 και resources V1 και δοκιμάζεις αργότερα αφού πρώτα καθαρίσεις τις cache από τα 2 προγράμματα ή…

• @dnomikos δεν νομίζω να είναι αυτό. Είμαι στο 70 % μπαταρία. Αυτά τα κόλπα που τα έκανε και στις v1 εκδόσεις από χτες. Τώρα νομίζεις θα έχω κανα θέμα με τα παλιά res που έχει? Ελληνικά έχω κανονικά.

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “Οκ, εγώ πρώτα πέρασα το firm και μετά τα res. Τώρα τι κάνω? Πρέπει να έχω νέο firm με παλιά res. Το θέμα είναι ότι και τα res να περάσω τώρα μόνα τους πάλι κολλάει. ” Κάνε μια επανεκκίνηση το κινητό και πέρασε τώρα μόνο το res.” Τίποτα, κολλάει πάλι και μετά πρέπει να ανοίξω το μι φιτ για να κάνει ενημέρωση πηγών για να ανοίξει πάλι η συσκευή.

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από drivth: “Παράθεση από drivth: “Καλημέρα, επειδή πρώτη φορά ασχολούμαι με το band ίσως κάνω κάτι λάθος. Πέρασα μεσω notify το v2 firmware, όλα οκ. Άνοιξε το band με την κάθετο. Πάω μετά να περάσω και τα resoueces και κολλαει στο 21% και βγάζει στο band το σημα για σύνδεση. Έκλεισα το notify, άνοιξα το mi fit και αφού συνδέθηκε έκανε ενημέρωση πηγών. Όλα οκ δουλεύει τώρα και έχω και την κάθετο στην ημερομηνία, άρα το νέο firw. Έκανα κάπου λάθος πριν και κόλλησε…

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “Καλημέρα, επειδή πρώτη φορά ασχολούμαι με το band ίσως κάνω κάτι λάθος. Πέρασα μεσω notify το v2 firmware, όλα οκ. Άνοιξε το band με την κάθετο. Πάω μετά να περάσω και τα resoueces και κολλαει στο 21% και βγάζει στο band το σημα για σύνδεση. Έκλεισα το notify, άνοιξα το mi fit και αφού συνδέθηκε έκανε ενημέρωση πηγών. Όλα οκ δουλεύει τώρα και έχω και την κάθετο στην ημερομηνία, άρα το νέο firw. Έκανα κάπου λάθος πριν και κόλλησε η αφού άνοιξε στην αρχή με το νέο firm δεν χρ…

• RE:

drivth - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_thess: “@drivth Το ίδιο πάθαινα και εγώ και με μια δυο προσπάθειες πέρασε και τα res. Το mifit σου πέρασε και εσένα τα προηγούμενα res (όπως και εμένα) . Βάλε την μορφή της ώρας στο κινητό σε ΑΜ/ΠΜ αντί για 24ωρο και θα δεις ότι θα σου δείχνει AM/PM ενώ με τα νέα res λειτουργεί στα ελληνικά και αυτό όταν περάσεις από Notify τα res v2. Μόλις περάσεις τα res v2 και πριν ανοίξεις το mifit θα πρέπει να δεις στην οθόνη του band το ΠΜ δίπλα στην ώρα (αν έχεις αλλάξει την μορφή της …

• Καλημέρα, επειδή πρώτη φορά ασχολούμαι με το band ίσως κάνω κάτι λάθος. Πέρασα μεσω notify το v2 firmware, όλα οκ. Άνοιξε το band με την κάθετο. Πάω μετά να περάσω και τα resoueces και κολλαει στο 21% και βγάζει στο band το σημα για σύνδεση. Έκλεισα το notify, άνοιξα το mi fit και αφού συνδέθηκε έκανε ενημέρωση πηγών. Όλα οκ δουλεύει τώρα και έχω και την κάθετο στην ημερομηνία, άρα το νέο firw. Έκανα κάπου λάθος πριν και κόλλησε η αφού άνοιξε στην αρχή με το νέο firm δεν χρειάζονταν να περάσω χε…