Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 993.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι, με απλό wipe cache, dalvic cache μέσω του twrp.” ερώτηση που πάντα είχα απορία : πριν η μετα το flash γίνονται τα wipes??
-
Παράθεση από drivth: “Καλησπέρα, σε λίγη ώρα θα περάσω twrp και μετά την ελληνική. Είμαι ξεκλδίωτος και μέσω fastboot είχα περάσει τις προάλλες την επίσημη global dev 8.8.16 για να πάρει τα firmware. Χρειάζεται να κάνω format data ή όχι?” Παράθεση από makis1024: “Εάν σου βγάλει στο factory reset , unable to mount storage , κάνεις format data , αλλιώς δεν χρειάζεται... εδώ το twrp twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas” Όλα οκ το έστησα ήδη από την αρχή και πετάει..
-
Ρε παιδιά το androidfilehost έχει πέσει?? Δεν μπαίνει με τίποτα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από drivth: “Μα δεν συζητάμε να φύγει.. μη τυχόν ανέβει και την πατήσουμε από καμία 8.8.16 με 4αρι πάμε να κατέβουμε σε καμία 9.6.3.0 που μπορεί να να την ανεβάσουν σε 5αρι ξαφνικά και λαχταρησουμε.. ” εσύ ... ο άλλος ρωτάει αν έχει φύγει :)” Κάπου μου ξεφυγε ο παίχτης δεν τον είδα που ρώτησε.. είμαι και στη δουλειά και παρακολουθώ το νήμα στα κλεφτά..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “γιατί πιστεύετε ότι θα φύγει το anti roll ; με ποιο σκεπτικό ;;; :)) άντε να μπει η επιλογή στα dev options για απενεργοποίηση του .... το να φύγει απλά δεν παίζει και συγκεκριμένα και δεν έχει και σημασία πλέον (μόνο για το μικρό κομμάτι χρηστών που δεν έχουν αναβαθμίσει να έχει)” Παράθεση από EvangeliaK: “Να φύγει αποκλείεται. Να πάει στο 5 κάποια στιγμή πολύ πιθανό.” Μα δεν συζητάμε να φύγει.. μη τυχόν ανέβει και την πατήσουμε από καμία 8.8.16 με 4αρι πάμε να κατέ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alexandros: “Εχει φύγει το anti roll στην 9,6,3,0 ?” Δύσκολο, ήρθε για να μείνει μάλλον.. ας τσεκαρει κάποιος μέσω fastboot τι νούμερο arb δίνει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Καλησπέρα στην κοινότητα, κάτοχος του κινητού εδώ και περίπου 3 μήνες προερχόμενος από S8 plus ( κανένα 6μηνο) και πιο πριν μόνο iphone (από το 3G μέχρι το 7plus), δηλώνω κατενθουσιασμένος. Έχω ρίξει πολύ διάβασμα από τότε που γράφτηκα οπότε για να δω αν τα κατάλαβα καλά: Έχω την Global Stable 9.5.19.0 και έχω κάνει και την διαδικασία ξεκλειδώματος των 360 ωρών (είναι unlockd εδώ και μια εβδομάδα) άρα ARB 4. Με αυτόν τον Οδηγό μπορώ να περάσω αυτήν την ROM xiaomi-miui-hellas…
-
RE:
ΜήνυμαΥπόψιν έφυγα από την 8.8.9 global beta με miui 10 και φλασαρα custom. To τηλέφωνο είναι το whyredΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από drivth: “Δεν πιστεύω να έχουμε κάνα θέμα με τα arb, και οι δύο 4 δεν είναι? ” Οι τελευταίες XTRV & AROMA είναι arb0 αφού δεν έχουμε καθόλου Firmware στις ROM. Δεν επηρεάζουν δλδ το arb της ROM που έχεις τώρα. Ίσως όμως υπάρξει πρόβλημα καθώς η ROM που έχεις τώρα είναι Stable Miui 9 και η ROM που θέλεις να βάλεις είναι Developer MIUI 10. Αν υπάρχουν διαφορές στα Fi…
-
Καλησπέρα, από 9.5.19.0 με arb 4 ξεκλείδωσα, πέρασα το επίσημο twrp και μετά custom rom. Θέλω να βάλω την ελληνική xtrv 8.8.9 να τελειώνω, τελικά θα καταλήξω σε miui. Κάνω full wipes και περνώ την xtrv? Δεν πιστεύω να έχουμε κάνα θέμα με τα arb, και οι δύο 4 δεν είναι?
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από drivth: “Οχι κάθετα, όρθια κανονικά Αυτή έβαλα και εγώ και μου έχει ένα μικρό κενό δεξιά αριστερά. ” Και πάλι, κανένα πλαίσιο δε βλέπω.” Κοίτα πχ.df6a5d2af250608d8de074b75b51f5bc.jpg Τώρα δεν το βγάζει, όταν βλέπω την φωτό στη συλλογή τοτε το έχει.” Πχ κοίτα8e933ab5d276a1f2f36ca0b0a178cd4e.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από drivth: “Οχι κάθετα, όρθια κανονικά Αυτή έβαλα και εγώ και μου έχει ένα μικρό κενό δεξιά αριστερά. ” Και πάλι, κανένα πλαίσιο δε βλέπω.” Κοίτα πχ.df6a5d2af250608d8de074b75b51f5bc.jpg Τώρα δεν το βγάζει, όταν βλέπω την φωτό στη συλλογή τοτε το έχει.