Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 778.
-
παράγγειλα Xiaomi vr glasses 9 axis.... ανώτερη συσκευή.... ξεκινάει απο Κίνα.... 7916f98613e903720d5a712e5315f999.jpg 2587b54154db321a5e39ad6b529b2ecd.jpg c2707386744bdc901335e3224dc5ffdf.jpg ☺️ Είναι αυτό εδώ : Buy Xiaomi Mi VR Headset With 9-Axis Inertial Motion Controller Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “Ναι αλλά βλέπω ότι τη ρουφάει μέχρι τέρμα. :vain:” αυτό λέω δεν ρουφάγε.... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “Τοσο πολύ σου είναι χρήσιμο το bluemail? Στη θέση σου θα το είχα στείλει” έχω 3 email και παίζει άριστα με το push Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “ο TONKE στέλνει τριγωνική. Επίλεξε seller's shipping method. Μίλα και μαζί του καλού κακού.” που το γράφει;;; για την τριγωνική.... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
ρε παιδιά γιατί έτσι; τα ίδια είχα και στη προηγούμενη... 32f6b1f27f536ef176d03891d0627081.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από axar: “Καλημέρα σας, Έχω δει 4g+ να "δείχνει" για την sim1 (cosmote και οι 2 sim), αλλά δεν είδα πόσα mbps. Όταν το ξαναπιάσει (σπάνια), θα κοιτάξω να το μετρήσω. Μου έκανε πάντως εντύπωση γιατί είμαι σε νησί και δεν περίμενα να υπάρχει η υποδομή.” σε τι τηλέφωνο; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
το ίδιο και σε mi5s το έχω πει τόσο καιρό Δεν δουλεύει... σε Samsung φίλου δούλευε κανονικά..... άρα είναι θέμα λειτουργικού Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Μέτρησες καθόλου ταχύτητες Upload-Download; Τί νούμερα βγάζει.” 314b2ccc524f71cd1658e24e792a4e41.jpg Μέσα στο σπίτι έλεος ρε γ@μωτο...γιατί; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Ελπίζω πάντως η Xiaomi με τον 835 να κάνει κάτι γιατί ο Exynos μας πήρε ” κάτι θα κάνει..... βασιζόμαστε πάνω της.... Με το Mi6 θέλω να τους κόψει το κω.. χαχαχαχαχα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
ευτυχώς το έχω στα αγγλικά πάντα αχ χ αχ χαα☺️ Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thodoris3: “@apsogos4ever φοβάμαι ότι αν αλλάξω rom και τελικά είναι θέμα hardware μετά δεν θα δέχονται επιστροφή και θα με πετάξουν εκτός εγγύησης Κάπου το διάβασα νομίζω αυτό” Δες το Υ. Γ. απο πανω Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thodoris3: “Και εγώ δυστυχώς κάτι τέτοιο βλέπω να ναι. Πώς λες πρέπει να κινηθώ τώρα ? Να περιμένω πότε θα φιλοτιμηθεί ο κινέζος να απαντήσει ή να στείλω στην paypal ?” Αν δεν κάνεις format το κινητό να περάσεις κάτι άλλο ΔΕΝ είναι σίγουρο ότι είναι hardware. Αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς κάντο αλλιώς ξεκίνησε να μιλάς με το μαγαζί. Sent from my MI 5s using Tapatalk Υ. Γ. Κάνε ενα root το κινητό και βάλε την εφαρμογή Camera Restarter λένε ότι λύνει το πρόβλημα