Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 778.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kouskous: “Στο τελευταίο update έχει διορθωθεί η αυξανόμενη ένταση ήχου κλήσης??? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” το έχουμε ξαναπεί δουλεύει.... 0e735a92bf245f768408c5ef9677c054.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
να πω συγχαρητήρια σε όλους σας.Η ρομ πάει γ@μιοντας .. έβαλα και xposed με YouTube background activity σκοτώνει.... Μπράβο!!!!!! Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@BanditGR Πες τα Χρυσοστομε Ps Μπορεί κάποιος να μου δώσει link να περάσω το πιο latest xposed apk ; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jgougos: “Παράθεση από eti666: “@gkalen δεν θέλω να σου χαιδευω τ'αυτια αλλά σαν τις thunder stable rom σου ,ΚΑΜΙΑ.Μακάρι να το συνέχιζες το project σου ” Σαν την 6.10.27 για hydrogen εννοείς 12 ώρες SOT στις 2 μέρες....” με τον 650 ναι τοσο βγάζει Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
υπάρχει κάποια ρομ δική μας που έχει βγεί τελική; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από eti666: “@gkalen δεν θέλω να σου χαιδευω τ'αυτια αλλά σαν τις thunder stable rom σου ,ΚΑΜΙΑ.Μακάρι να το συνέχιζες το project σου” έτσι μου φάνηκε και μένα ....αχαχχααχ Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
ρε παιδιά ξανακάνω για 3η φορά στα χρονικά την εξής ερώτηση.Στο Facebook messenger αν πάτε να στείλετε βίντεο σε ένα φίλο μέσα από την εφαρμογή η κάμερα κάνει record?θα εκτιμήσω μια υπεύθυνη απάντηση.Δεν μου έχει δουλέψει ποτέ με αυτό το κινητό.(Mi5s) σε καμμία rom. Ευχαριστώ Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
αν βγεί με 835 , υψηλής ανάλυσης οθόνη και το νέο φακό sony με ois....θα κλάψουν μανούλες..... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panossdr: “καλησπέρα..πάω να περάσω την 7.3.16 απο την 7.3.9 που έχω και μου λεει corrupted file..έχω το twrp 3.0.2-3.. καμια βοήθεια;” σε τι τηλέφωνο; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
όλα καλά σε mi5s φαίνεται αρκετά καλή.... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@gkalen είχα την εντύπωση οτι αυτές είναι πιο tweaked.... Παράθεση από svg13: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από svg13: “Δηλαδή τόσο χάλια είναι??? Εγώ δοκίμασα ένα απλό tempered glass που ήταν χάλια και ένα Nilkin το οποίο και αυτό ήταν απογοήτευση.Πριν καμιά εβδομάδα έβαλα της 2protect και κόλλησε ωραία και στα πλάγια, αλλά δεν είναι τζαμάκι και φοβάμαι για την προστασία της οθόνης του κινητού μας! ” αγορινα αν πήρες το airglass της 2brotect ειναι τζαμακι youtu.be/xKSi7GwgRCg Sent from …
-
ωχ ωχ ωχ..... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
ρε παιδιά ενώ έχω το autocorrect ανενεργό γιατί υπογραμίζει τις λέξεις με κόκκινο έφοσον δεν είναι λάθος; (google keyboard)
-
@gkalen για το Mi5s capricorn δεν θα δουμε καμμια προσεγμενη super rom σου;