Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 778.
-
ρε παιδια στο note 3 ειχα πανω ευρωπαικη miui 7.Ξαφνικα οπως ειναι συνδεμενο στο wifi μου γραφει οτι δεν υπαρχει συνδεση στο Internet....αυτο ηταν...τελος.....απο εκει και περα εκανα factory reset και περασα μια του @gkalen .Τα ιδια ...συν οτι δεν ανοιγει το Playstore.....τα data λειτουργουν κανονικα....any help.....;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από svg13: “Δηλαδή τόσο χάλια είναι??? Εγώ δοκίμασα ένα απλό tempered glass που ήταν χάλια και ένα Nilkin το οποίο και αυτό ήταν απογοήτευση.Πριν καμιά εβδομάδα έβαλα της 2protect και κόλλησε ωραία και στα πλάγια, αλλά δεν είναι τζαμάκι και φοβάμαι για την προστασία της οθόνης του κινητού μας!” αγορινα αν πήρες το airglass της 2brotect ειναι τζαμακι youtu.be/xKSi7GwgRCg Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παράθεση από svg13: “Παράθεση από cloudffvll: “Παράθεση από jojos: “Παιδια τελικά έβαλε κάνεις την Ultimate Shield(maximun protection)? Με ψήνει πολυ αυτή η ιδέα,δηλαδή προστασία μπρος πίσω τέλεια εφαρμογή(έτσι λέει η λογική), χωρίς να επηρεάζεται η διάσταση του κινητού. ” την εβαλα εγω σημερα σαν πρωτη ματια μου αρεση παρα πολυ μιας και η θηκη σιληκονης της nilkin ειναι μαπα εντελως!!!θα δω και απο αυριο πως θα ειναι!η ζελατινα μπροστα δεν καλυπτει ολη την οθονη αλλα δεν ειναι καθολου ενοχλιτικ…
-
@alvin1983 ευχαριστώ θα το δω Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@BanditGR αν είναι θέμα viber ok θα περιμένω.Ευχαριστώ Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
παιδιά καλησπέρα και καλή εβδομάδα.Έχει κάνει αναβάθμιση το viber και έχει μείνει το εικονίδιο που βλέπετε πάνω ότι και να κάνω.Καμμια λύση; Sent from my MI 5s using Tapatalk 3cbc1f1ab2ab079cef2aa91457dc7c30.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos485: “Το άλλο θέμα είναι ότι αν το βρήκε κάποιος με το που θα βάλει κάρτα sim βλέπεις το νούμερο του” πως θα βαλει αλλη καρτα sim με ξένο Mi Account ; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
ο Μόνος λόγος για να πάρω κάτι άλλο και να φύγω από το Mi5s..... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν έχει θέμα, απλά τον βάζει και στο επόμενο κινητό. Δεν κατάφερε να το εντοπίσει από το: mi cloud ---> find device ?” Γιατί έχει ακρίβεια find device για να το βρει; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από geozn8: “Είδα ότι το 4ram 128gb το έχει το gear στα 344 ευρώ ” Το 4/32 υπάρχει σε μαγαζί με τριγωνική και τιμή 290” χρωματος; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από trifos: “Μπορεί να ανέβει και άλλο.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σκιστο.....αλλα βαλε καλυτερα αναλυτικο detail....3d-UX-cpu-ram ” το τελευταιο ειναι με τον oc kernel DragonXia” δεν φαινοταν καθολου Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Προεγκατεστημένο malware
Μήνυμαμπορουμε να ελέγξουμε με κάποιο τρόπο αν έχει αυτο το πράγμα; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμα162000 mi5? το απλο? βλεπω να πηγαινει 200.000 σε λιγο Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Θα το κάψεις.... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαθα κλείσω και εγώ αυτή τη ρύθμιση...να πάρω καμμια δεκαριά χιλιάδες...αχχαχαχαχ γοα πες την! Sent from my MI 5s using Tapatalk