Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 778.

• @pavlidisc που μενεις Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

apsogos4ever - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ορίστε και από το Hennessy που έφτιαξα... 0ea463d4020aea91eb62d40f8bce9112.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @gusps μπράβο αγόρι μου.. καλώς ήρθες.. πήρες το καλύτερο χεχεχε Sent from my MI 5s using Tapatalk

• ααχαχαχαχαχαχα ποντάρετε.... εγω οτι εχω παρει απο nl post τον τελευταίο μηνα... δεν.. Sent from my MI 5s using Tapatalk

• ας ποντάρουμε παιδιά Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @geozn78 παρτο απο gear με nl post... δυσκολο να σε σταματήσει... Sent from my MI 5s using Tapatalk

Μήνυμα

@nikos153 για ξανακαντο αλλη μια ρε φίλε Sent from my MI 5s using Tapatalk

Μήνυμα

Συνεχίζουμε και σε αυτή τη ρομ.... αχχααχαχ b89b97e9b03f012fd418f1914cb3045d.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “@apsogos4ever ειναι μεσα απο την rom αλλα πρεπει να εχεις εναλλακτικη π.χ intelli thermal(που πρεπει να υποστηριζει ο kernel) υπαρχει περιπτωση να το καψεις...” αστο μια χαρα είναι ο 821... ετσι οπως ειναι χαχχαχχα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από tasosko: “τραβα του και κανα 3 απανωτα και θα παρεις..... ” σωστός ο παίκτης.... αχχαχαχαχαχα Sent from my MI 5s using Tapatalk ” αμα πειραξεις το thermal engine θα παρεις +8” αυτό απο που γίνεται? δεν έχω ασχοληθεί... με kernel? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “τραβα του και κανα 3 απανωτα και θα παρεις.....” σωστός ο παίκτης.... αχχαχαχαχαχα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από manol80: “Παράθεση από demakhs: “συζητάτε για 150 & 736 ολόκληρα ποντάκια διαφορά? ” Όταν εδώ και 3 μήνες που έχω το κινητό είμαι περίπου από 77600 έως 78400 και πάει στο 79100 είναι διαφορά δεν είναι??? με μόνο αλλαγή στη ρομ??? :P” δεν είναι γιατι δεν είναι. ακριβώς πραγματική.. ειναι της στιγμής... αν κάνεις μετα απο 5 λεπτα θα πάρεις αρκετά διαφορετικό αποτέλεσμα.... θα παθεις σοκ με την διαφορά. Sent from my MI 5s using Tapatalk

• ρε παιδιά περάστε την καινούργια Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από THUKIS: “μπηκε σε IDO η 7 .3.9 . Πυροβολαει . Ποιο γρήγορη από την σκιά της . Δεν βρήκα κανένα θέματακι για την ώρα . Το screen recorder δουλεύει κανονικά .” όντως η καλύτερη που εχω βαλει και εγω Sent from my MI 5s using Tapatalk

• ξεφτίλα αυτή η ιστορία Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE: RE:

apsogos4ever - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από tsine: “Παράθεση από demakhs: “Γιατι, πολύ είναι?? Κανε μια μέτρηση το συνολικο sar που χουν όλες οι συσκευές στο σπίτι σου κ δε θα ξανανασυχησεις για το sar του κινητού σου!! :monster:” Ποια συσκευή του σπιτιού μου εκτός από το ασύρματο τηλέφωνο βάζω πάνω στο κεφάλι μού..Και στις τσέπες μου ? Sent from my MI 5s using Tapatalk” σωστό και αυτο....... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• κρίμα που το έφτιαξα!!!! 5f1b92478bbeec98570162bcd75b198d.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk =============== Μαρ 9th 2017, 8:35am =============== Παιδια, κλειδωμενο Mi account κτλ φτιαχνεται.......το ελυσα το προβλημα.......

• τι να πω ρε παιδιά... κρίμα. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν υπάρχει λυση και Imei αλλαξα....απο που το "τσιμπαει" το παλιο Mi account....αν ειναι δυνατον δηλαδη... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από apsogos4ever: “εβαλα! imei... τυχαια βεβαια αλλα δουλεύει σαν τηλέφωνο.... ” Έχει κάποιο λογαριασμό μέσα? Τι σου βγάζει ακριβώς..” fac27da330358f9c9e11704b2aafc407.jpg εχει κάποιο λογαριασμό μέσα στον οποίο δεν εχω τίποτα που να γνωρίζω πρεπει να συνδεθώ με καινούριο . Πρέπει με κάποιο τρόπο να σβήστει αυτο.. Απο οτι με πληροφόρησε ο administrator εδω το τηλέφωνο παει άχρηστο.... τι να πω.. Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Λύσε το πρόβλημα με το imei και θα δούμε....” εβαλα! imei... τυχαια βεβαια αλλα δουλεύει σαν τηλέφωνο.... τώρα τι κάνουμε 9c5a12b1f792e903a8e26c0e29437666.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk