Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 778.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Το ιμει ναι.. έχει 2 οδηγούς στο φόρουμ, κάνε μια αναζήτηση και θα τους βρεις.. Γράψε imei... ο ένας είναι με SN και ο αλλος με maui.. Για το mi account καλά είναι να βρεις τον κωδικό με κάποιο τρόπο.” δεν υπάρχει περίπτωση να βρω τίποτα. Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί? 67e84ed65611be6dc98d53ecefd6c676.jpg 71cec4c35dd00900e280b3800e11602c.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
καλησπέρα φίλοι μου.Επεσε στα χερια μου το παραπανω κινητο.Μου το εφερε ενας γνωστος γνωστου.Αυτο μου ειπε οτι το ειχε παρει κατευθειαν απο Κινα σε ενα ταξιδι του.Μπλοκαρε το mi account δεν ξερω πως δεν εχουμε κωδικους κτλ Μετα απο αρκετη ταλαιπωρια μεσω Sp tools κτλ του φλασσαρα fastboot roms και εκανα format μεσω sp tools. Με το που το βαζω με την εκκινηση σε wifi και ψαχνει το mi account μου βρισκει καπως το παλιο του mi account μου ζηταει τον κωδικο και δεν μπορω να προχωρησω....Βοηθεια! Τωρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nickstath: “Δεν δουλεύει την συγκεκριμένη στιγμή, γιατί δεν χρειάζεται. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν δουλεύουν συνέχεια όλοι οι πυρήνες, ούτε είναι συνέχεια "fullthrottle" (τέρμα γκάζι). Στο δικό μου από τους οχτώ πυρήνες δύο δεν δουλεύουν και έξι είναι "ρελαντί" (idle). Όταν όμως το ζορίσω (πχ να το βάλω να αναβαθμίσει όλες τις εφαρμογές και από κάτω δουλεύει mail, youtube, chrome, χάρτες) ξυπνάνε όλοι και δουλεύουν fullthrottle. Μόλις οι απαιτήσεις για επεξεργαστική ισχύ μειωθ…
-
@bzanios το Bluetooth πιστεύω ότι φταίει 99% Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
αυτή η snapdragon camera βαραει force close σε mi5s Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “38 μερες απο τοτε που εριξα την παραγγελια στο Gearbest και ακομα περιμενω! Εχει 10 μερες ειναι τελωνειο και ειναι πραγματα αξιας κατω απο 15 ευρω! Σιγα σιγα "σβηνει" η αγορα της Κινας σαν επιλογη για 'μας! :shock:” φιλε δεν το εχουν σταματήσει τελωνείο. Ουδεμία σχέση... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από varitimos84: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31468/ αν μιλαμε γιαυτο το καταστημα... δε δινει ουτε καν tracking number, κ κανει ποσες μερες” ναι ρε παιδιά έτσι φαίνεται εδώ. Συν οτι λεει AliExpress shipping method... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
το eglobal δεν βλέπω να έχει ποικιλία Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@Giorgos th το είχα δοκιμάσει και μένα μου το έκανε Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@billucky και εμενα παρακαλώ Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
το beta1 Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsine: “Παίδες σας κολλάει και εσάς το messengers του Facebook..???Μου κολλάει και στο tablet Sent from my MI 5s using Tapatalk” το messenger γενικός είναι για τον.... δοκίμασε σε παρακαλώ πολύ να στείλει ενα βίντεο σε προσωπικό μήνυμα σε ενα φιλο σου στο messenger. Το οποίο θα βίντεοσκοπισεις μεσα απο το messenger 20 deutera. Για δες αν το στέλνει και πες μου Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@giwrgosalim postnl και το σταματησαν στο τελωνείο; ω ρε φίλε.... η κινα τελειωνει σιγα σιγα... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “Δεν ειναι μονο η υπομονη! Μεσα στο 20ημερο μπορει να γινει η ζημια στην οθονη που αν ειχες το τζαμι θα σου κοστιζε μονο 75 λεπτα η υποθεση... Και δεν ειναι 20ημερο, το δικο μου απο gearbest μαζι με μια θηκη εχουν μπει τελωνειο και ειναι εκει 10 μερες...συνολικα απο την παραγγελεια εχουν περασει 36!” με πιο ταχυδρομείο αν επιτρέπεται; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Redmi Note 4 ή MI 5s
Μήνυμαδεν συγκρίνονται.... φυσικά mi5s Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@BanditGR καλα έγραψα το πρωι και φάνηκε οτι η ρομ αυτη σκοτωνει πραγματικά... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Εχουν διορθωθεί τα πάντα πλέον , θα έχετε ενημέρωση σε λίγο .. Το screen recorder δεν δουλεύει και έχει βγει ήδη ανακοίνωση από το official , λένε ότι θα διορθωθεί στο επόμενο update.. CHANGELOG XTRV 7.3.2 Βελτιστοποίηση αποδοσης του συστήματος , περισσότερος χώρος για cached apps για καλύτερο multitasking .. Μπήκαν και κάποιες γραμμές στο build.prop για να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε το "black screen" μετά από κλήσεις ..” @gkalen αυτα είναι στο αρχείο της ρομ του changelo…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giorgos th.: “Μπήκε και η snapdragon camera v3... Σούπερ...Παρά πολλές επιλογες Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” τι είναι αυτό ακριβώς; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
ορίστε παιδιά 1772a863200ddbd4b87ecb2bf4d28f0e.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk