Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 778.
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαmi5s 3/64 με την τελευταία developer 7.3.2! 9f4a396c3c93add5353f2d6712c09c26.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
εγγραφή οθόνης θα εννοείται το screen recorder.. Σε εμένα παίζει άριστα. Τι σας κάνει? force close..το είδα από ☝. Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikosp: “καλήμερα η ρύθμισή εγράφη οθόνης δε λειτουργεί :dash:” cloud.tapatalk.com/s/58ba5d4cd…17-03-04-08-22-31-654.mp4 ορίστε μια χαρά παίζει.... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gfilip: “Καλημερα,ειμαι με την XTRVbeta 1-8.1 stable-8.1.8.0,τι πρεπει να κανω για να περασω την 7.3.2;” factory reset και εγκαθιστάς την developer Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
ο πυρήνας λειτούργησε και η ρομ εβγααλε... Το μεγαλύτερο αποτέλεσμα που μου εχει βγάλει το τηλέφωνο εως τώρα.... μου έβγαζε έως 144 με 145000.Τωρα έβγαλε : Mi5s 3/64 8c97c75f4699ab84db050fa9c232f5e5.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
ο πυρήνας δεν δουλεύει και μετά απο restart... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από THUKIS: “Εκανες καμία επανεκκίνηση & shutdown?” μετα την εγκατάσταση μαλλον οχι γιατί? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παιδια sos σε mi5s 7e489f2db42b2ade9ac5c326cb14ae60.jpg δεν δουλεύει ο 4ος πυρηςνας????? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@gusps αποκλείεται να μην μπαίνει σε fastboot.Κρατα πατημένο το πλήκτρο που ανοίγει το τηλέφωνο και το volume down συνεχόμενα μέχρι να το δεις Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@BanditGR Μακριά απο εμάς XTRV Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsine: “Μόλις έγινε και εγω κάτωχως του mi5s ..Τι λέτε να ανοίξω ένα thread για την κάμερα όπως είχα κάνει και με το redmi note 3 pro ?” ωραία θα ήταν Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
παιδιά συγνώμη για τα κεφαλαία κτλ. Μόλις παρέλαβα για φίλο το παραπάνω κινητό απο σκρουτζομαγαζο.Ολα καλά του φτιάχννω Playstore και κατι προγράμματα και μου βγάζει ενημερωσει ότι έχει κατεβάσει την 8.1.5.0 η κάποια τέτοια αν θυμάμαι καλά...Εδώ και κάποια λετπά κάνει updating δεν συμπληρώνει την μπάρα προόδου στο 100% και κάνει επανεκκίνηση και ξανά!!!HELPPPPP
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giorgio T.: “Για redmi note 4 MTK είναι η αναβάθμιση.” ναι το γνωρίζω... για ενα φίλο μου το ρώτησα Sent from my MI 5s using Tapatalk