Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 778.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “global-dev η αλλη ειναι με validus rom με τον ιδιο κernel.....” πως και δεν έβγαλες 200.000; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
παιδιά έχω περάσει όλες τις ρομ πχ 8.2 stable,7.2.16,7.2.24, 8.2stable eu. και στο Facebook messenger αν πατήσω να στείλω βίντεο ΜΕΣΑ απο το messenger κολλάει.Οχι έτοιμο βίντεο αλλά βίντεο που γράφω εκείνη την στιγμή με πατημένο δάκτυλο.Απο τις άλλες εφαρμογές δουλεύει κανονικά.Μπορει να επιβεβαιώσει κάνεις; είμαι με mi5s αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα messenger Sent from my MI 5s using Tapatalk βρήκα αυτό: 807f6c0487be2b5859c77dd82425edbd.jpg
-
@koofinhio σε άλλη stable θες να πάς; ή developer; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
παιδιά τις λέξεις που γραφω στο google keyboard δεν βλέπω να τις κρατάει ενώ τσ έχω όλα ανοιχτά Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
7.2.16 εχω γυρισει....οι αλλες εχουν θεματακια Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
στην stable 8.2 o ένας πυρήνας δεν λειτουργεί σε mi5s τουλάχιστον Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@kostastsir την εχω δοκιμάσει ωραία είναι αλλά το airglass έχει τα πραγματικά χρώματα του κινητού....για ψείρες μόνο αυτά Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@mike εχεις πμ Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@mike Δες εδώ τα έχω δοκιμάσει όλα. xiaomi-miui.gr/community/index…en-Protectors-και-Θήκες/? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Πολλά θέματα έχω όταν πατάω να στείλω ηχογραφήση σε πολλές εφαρμογές.... Όχι συνέχεια.Επανελλειμενα ομως. Ετοιμάζομαι να γυρίσω στην προηγούμενη...τι λέτε; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΑπο ebay θα βρείς πολλές και έρχονται ολες γιατί είναι φάκελος.... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Slash: “Θα βάλω μαύρη θήκη.... :grin:” bda9acc2c2d5dd84f55275074b9a3d02.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Slash: “Μόλις το είδα. Βασικά για τα 2 ευρώ διαφορά δεν με πειράζει. Θα το ήθελα βέβαια στο ασημή χρώμα. Δες το και αλλιώς, Εγώ πηρα το 4/32. Εκεί έχει το 3/64. :)” Οταν ηταν να το παρω μπορουσα να παρω το 4/32 αλλα για καποιο λογο προτιμησα το 64 αρι... Sent from my MI 5s using Tapatalk @Slash πάρε μαύρο!!!!!!
-
αγορα xiaomi mi 5s
Μήνυμα@Slash 317 έχει στον yeso521 και εξασφαλισμένο να περάσει τελώνιο χωρίς πρόβλημα ... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
αγορα xiaomi mi 5s
Μήνυμα@Slash χρώμα; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@MIUI_ART η εικόνα στο 1ο post έχει πρόβλημα; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΣε plus τα 130.000; @gpapaioa
-
@BanditGR στην 7.2.23 mi5s υπάρχει; Sent from my MI 5s using Tapatalk