Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 778.
-
Bugs: Σε whatsapp,viber,messenger ηχογράφηση προβλήματα....μετα απο επανεκκίνηση λειτουργεί για λίγο.Κοιτάχτε:youtu.be/HGtZtj-WUPk Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Thracia: “Εγώ περιμένω 4 με κάτι θήκες tempered και ψιλολογια αλλά εχωσα κάτι φίλους που τούς παρήγγειλα τα τηλέφωνα Τους έμαθα το aliexpress,έχουν ασπρίσει τα μαλλιά τους απο την αγωνία και το άγχος! Όλη μέρα update tracking είναι! lol” Είμαι dasti έλα κερνάω καφέ μην τεμπελιάζεις !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” D'asti Μοσχάτο; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Δοκιμάστε όλοι το εξής: σε προσωπική συνομιλία Facebook Messenger προσπαθήστε να γράψετε βίντεο και με την μπροστινή και με την πίσω κάμερα και να το στείλετε.Bug το βίντεο την ωρα που ξεκινάει να γράψει με πατημένο δάκτυλο κολλάει και δεν γράφει τίποτα..help παρακαλώ αναφέρεται πίσω.... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manwlis77: “Παράθεση από Panilion: “Προσοχη απο geekbuying. Παραγγειλα 2 mi5s με διαφορά 1 μερα το ενα απο το αλλο, και σε διαφορετικες διευθυνσεις, η αποστολη εγινε με τα γνωστα, gift +25$, αλλα μου τα τσιμπησε το τελωνειο και τα 2. :(( εχει τωρα 10 εργασιμες που περιμενω να δω την λυπητερη. ” το φενομενο είναι εκτεταμένο και δεν φταιει το κατάστημα” Μην αγοράζεται απο μαγαζιά κατευθείαν απο κινα.Δειτε πχ στο GearBest και επιλέξτε κατα την αγορά flat shipping με nlpost η Sweden pos…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kone: “παιδια καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση βρηκα το κινητο απο geekbuing Xiaomi Mi 5S 4GB 32GB Smartphone - Silver στα 265 ευρω. εχει βγαλει εκδοση 4gb ram 32 rom;;; γιατι οπου και να ειδα 3/64 ειναι και 4/128 να μην το παρω αδικα και ειναι 3/32 γιατι θα ξενερωσω... ” Ναι υπάρχει Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Δοκιμάστε όλοι το εξής: σε προσωπική συνομιλία Facebook Messenger προσπαθήστε να γράψετε βίντεο και με την μπροστινή και με την πίσω κάμερα και να το στείλετε.Bug το βίντεο την ωρα που ξεκινάει να γράψει με πατημένο δάκτυλο κολλάει και δεν γράφει τίποτα..help Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Και εγώ ξανά απαντάω σε όλους μας, ανάλογα την χρήση και την φωτεινότητα.Εγω σαν τον @linuxilakis δεν θέλω να έχω την Φωτεινότητα.Ουτέ χωρίς συγχρονισμούς σε προγράμματα και email δεν γίνεται να μην έχω λόγω δουλειάς. Αρα πάω στις 4 περίπου ώρες.Άλλοι παραπάνω άλλοι λιγότερο.Το θέμα είναι να λειτουργούν σωστά τα τηλέφωνα μας.Να φανταστείτε πρίν στο mi max που είχα το πολυ μου έβγαζε 6 ωρες SOT. Άλλοι έβγαζαν 9 αχχαχα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Εγω εχω παραγγειλει: ενα car fast charger Xiaomi,Ενα flexible usb type c cable,ενα nvr για ip cameras,ενα σετ ακουστικά xiaomi hybrid...αυτα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Είμαι ακατάλληλος να απαντήσω σε αυτό... Εγω φορτίζω(αν δεν κάνω δοκιμές) κάθε 5-6 μέρες....” Με το Mi5s; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Η αυτόματη σε εξωτερικό χώρο σηκώνει πολύ παραπάνω από το 50% που το χεις...” Πόσο sot βγάζεις;με μία σταθερά όμως; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από apsogos4ever: “Με τι φωτεινότητα παίζεις; ” Σπίτι στο αυτόματο και 50-60 % και έξω με 90% πάλι αυτόματο.” Όπως είπα....αν το βάλω και εγώ στο αυτόματο τόσο θα κρατήσει...! Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Από χθες που την έβαλα με 30% μπαταρια έβγαλε 2 ωρες SOT... Θα στην πρότεινα..αλλα την έχεις.” Με τι φωτεινότητα παίζεις; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από apsogos4ever: “S.o.t του , περίπου 4 ” Με ποια είσαι θύμισε μου..” Με την τελευταία developer 7.2.23 Γιατι; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Περιμένουμε από την Xiaomi να βγάλει τις Global ROM που έχουμε ως Sοurce για τις XTRV-Beta2 ROM. Για να μην περιμένετε άλλο όλοι οι υπόλοιποι, μέχρι το απόγευμα θα σας παραδώσουμε την λίστα με όλες τις έτοιμες ROM, και ότι λείπει λόγο Source, θα παραδοθεί μόλις τις βγάλει η Xioami.” Αυτοί που έχουμε βάλει δεν έχουμε θέμα έτσι (Mi5s) Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chris miphone5s: “Καλησπερα σε ολους κατοχος mi5s με την MIUI GLOBAL 8.0 / Stable 8.0.3.0 (MAGMIDI). Ανησυχω για την μπαταρια μου βγαζει 1 μερα και κατι με νορμαλ χρηση (κλησεις, ιντερνετ, facebook, messenger). Επισης παρατηρησα οτι το βραδυ χωρις να τρεχει καμια εφαρμογη απο πισω το αφησα στο 81% και μετα απο 8μιση ωρες το βρηκα στο 77%. Υπαρχει θεμα πιστευετε?? ” Οχι δεν έχει πρόβλημα,( εμένα σε αναμονή τρώει περίπου 1℅ την ώρα).Ολα είναι σχετικά γιατί ο καθένας μας έχει διαφορετι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gto: “Παράθεση από vortalhe: “Καλημέρα σκέφτομαι να αγοράσω το redmi Pro sta 192€ από alliexpress από ότι κατάλαβα θα έχω θέμα και χωρίς hdl. Αν το σημειώσει ως δώρο η με μικρή τιμή κάτω τον 150 θα έχω πάλι θέμα; ” Το τελευταίο χρόνο έχω φέρει 5 τηλέφωνα μεταξύ αυτών και τo Mi5s μέσα στις γιορτές και δεν πλήρωσα σε κανένα φόρο. Είναι καθαρά θέμα τύχης αν το πακέτο σου θα είναι ένα από τα 50 που θα πιάσει ο τελωνειακός. Αν το πιάσει όμως θα δει την πραγματική τιμή, ούτε αυτή που του …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Ε και οι περισσότερες μεταλλικές έχουν από μέσα σφουγγάρι. Δεν πατάνε απευθείας στην συσκευή. from my S7” Καλα δεν το ρισκάρω Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Αν είναι μεταλλική και "γεφυρώνει" το περιμετρικό μέταλλο της συσκευής (που από την μάνα του έχει διαχωρισμό με πλαστικά) τότε ναι...μπορεί να κόβει σήμα. Βγάζει όλη την κεραία στην περίμετρο της θήκης και μόλις την πιάσεις την "απορροφάς" εσύ. Αν κατάλαβες τι εννοώ...γιατί εγώ δεν πολυκατάλαβα...χαχαχαχαχ... from my S7” Ευτυχώς εμένα είναι από tpu και δεν θα ήθελα να γίνω 'κινητη' κεραία!!! Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από THUKIS: “Πολύ βαρεμάρα έπεσε ρε παιδιά . Έρχεται και τριημερο , βρέχει κιόλας .... Εγώ κατεβάζω να δοκιμάσω την Resurrection Remix OS . ” Τι ειναι custom οχι miui; Sent from my MI 5s using Tapatalk