Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 778.

• RE:

apsogos4ever - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “απο σήμα @demakhs τι λέει?έχει θέμα?...όντως leopard το έκανες” Γιατί ρώτησες για το σήμα; Υπάρχει περίπτωση η θήκη να 'κόβει' σήμα; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• 616b06e17172ed1675a355cca9d29f27.jpg Η καλύτερη θήκη από ατσάλι !χαχαχ Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από THUKIS: “Το κλείσανε το μαγαζί .” Τι εννοεις; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Αυτό με το antutu δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα τρώτε!!!” Ακυρο εμενα ανεβηκε παλι...οτι να ναι....αχαχαχαχαχαχχα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jgougos: “Παράθεση από apsogos4ever: “Θέλω να αναφερθώ σε κάτι το οποίο δεν είναι και απόλυτα σημαντικό... Antutu 10.000 κατω απο προηγούμενες εκδόσεις... Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Στο hydrogen με την 7.2.17 έβγαλε 83.000 και με την 7.2.23 66.000 .Το lagάρισμα είναι συνεχές :-(” Ρε παιδια για τέτοιες διάφορες 10.000 και άνω χιλιάδες στο antutu μήπως παίζει κάτι; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Θέλω να αναφερθώ σε κάτι το οποίο δεν είναι και απόλυτα σημαντικό... Antutu 10.000 κατω απο προηγούμενες εκδόσεις... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xaniared: “Παράθεση από Panilion: “Παράθεση από NasDriver: “Μην το στείλουν πίσω επειδή δεν το έχεις πάρει... ” ενταξει θα παω να το παρω μεσα στην εβδομαδα , αλλα ξενερωσα.... =============== Φεβ 11th 2017, 8:41am =============== Παράθεση από NasDriver: “Μην το στείλουν πίσω επειδή δεν το έχεις πάρει... ” ενταξει θα παω να το παρω μεσα στην εβδομαδα , αλλα ξενερωσα.... ” Βρήκες άκρη? Με τσίμπησαν και μένα απο ebay......... ;(” Για αγορά κινητού; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jpastos: “@MIUI_ART Έχουν σταλεί mail? Εγω δεν έχω λάβει ακόμα τίποτα...” Εγώ απο το μεσημέρι είμαι με την καινούρια....μια χαρά την βλέπω προς το παρόν... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από miltosdelis: “Παράθεση από apsogos4ever: “@miltosdelis ήρθε η ώρα να γίνεις VIP αγόρι μου.... Sent from my MI 5s using Tapatalk ” εννοειτε αλλα δεν εχω paypal αν γινοταν με αλλο τροπο το σκεφτομαι σοβαρα για χρονο κιολας” Θα σου απαντήσουν η διαχειριστές, νομίζω γίνεται και με κατάθεση. Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @Slash χρώμα; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @miltosdelis ήρθε η ώρα να γίνεις VIP αγόρι μου.... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @billphone να βαζεις η sweden ή nlpost Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Νόμιζα άλλο... Αυτές οι αγορές μέσω internet μετράνε σαν έξοδα για την εφορία; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @zisistil από Ευρωπαϊκή συνήθως είναι πιο ακριβά... Κοίτα να παίρνεις από μαγαζιά που έχουν ταχυδρομείο που πάει πρώτα σε ευρωπαϊκή χώρα... Sent from my MI 5s using Tapatalk @maddoctor σαν ιδιώτης δεν 'λειτουργεί' ;

• Μην περνετε κατευθειαν από Σιγκαπούρη Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Κοροιδευετε αδερφια !εχει πολλές χρήσεις ...παραγγειλα για type c Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παιδιά αυτό το πολύ ωραίο και χρήσιμο καλώδιο με μαγνητικό και type c απο Ευρώπη μπορούμε να το βρούμε; 0ea9cd8286fc3abef2fdde64f53d3294.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Ωραίο το νήμα μπράβο παιδιά... Να και μιία απο μένα παίζοντας με τις ρυθμίσεις. Δεν έχω πολλές να σας δείξω, γιατί το αποχωρήστηκα πρόωρα, αλλά και γιατί το μοντέλο μου είναι ο γιος μου και καταλαβαίνετε....... flic.kr/p/RPUk4y” Με mi5s ;θορυβος 0 ,θελω μαθηματα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gusps: “Καλημέρα, δώσε αν είναι εύκολο ένα λινκ από το screen protector. Το τηλέφωνο είναι το silver. Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Οριστε φιλε μου BROTECT AirGlass Flexible Glass Screen Protector for Xiaomi Mi5S | eBay Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από apsogos4ever: “Η δική μας είναι έτοιμη;!!;η xtrv? Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Καλημέρα, Όλες οι ROM θα δωθούν από το μεσημέρι και μετά ” Σε εμάς τους V ποτέ;;;; Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Μόλις βγουν... "από το φούρνο" όπως πάντα ;)” Χαχαχαχχαχα!!!! Καλημέρα αγορίνα Sent from my MI 5s using Tapatalk