Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 778.

• RE:

apsogos4ever - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από apsogos4ever: “Η δική μας είναι έτοιμη;!!;η xtrv? Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Καλημέρα, Όλες οι ROM θα δωθούν από το μεσημέρι και μετά ;)” Σε εμάς τους V ποτέ;;;; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @dnomikos Η δική μας είναι έτοιμη;!!;η xtrv? Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Mylopotamos: “Mi 5s έχω ακούσει ότι είναι sar 2 είναι αλήθεια;;;” Mi5s Sar c46c165bac745d0a29fbf82ba2b9de12.jpg @mixaliscy πως ξέρεις ότι μπορεί να φτάσει έως 2,που το διάβασες; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από stfpn: “Τρίτη χώρα εάν είναι Ευρωπαϊκή τι πρόβλημα μπορείς να έχεις? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Αν είναι Ευρωπαϊκή δεν είναι 3η αλλά 2η Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Ήρθαν όλα σήμερα και θήκες και τα πάντα.... Ένα σας λεω... Για το airglass της 2brotect.Επειδη έχω δοκιμάσει τα πάντα απο screen protector και γυαλί και μεμβράνη το καλύτερο για μένα είναι της 2brotect το airglass .Η μεμβράνη της 2brotect ερχετε 2η γιατι τι το airglass δεν εχει καμμία απώλεια χρωμάτων.... Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @pavlidisc Μπορώ να κλέψω το λογότυπο με το καμμένο μήλο ; φτιάχτηκα!

• Παράθεση από axar: “Καταλήγω στο φιλμ της 2brotect. @apsogos4ever τελικά το airglass της 2brotect το πέρασες; Αν μπορείς, ανέβασε φωτό. ” δεν μου εχει ερθει ακομα λογικα μεσα στην εβδομαδα!!!

• @Antretng τα ειπες πολυ αντικειμενικα και σωστα....παρολα αυτα το Mi5s ειναι το καλυτερο....χα χαχαχαχαχαχ!

• @jgourgos ειχαν δικιο τα παιδια με το που το εβαλα απο off στο middle οι εφαρμογές ανοίγουν πιο άνετα για κάποιο λόγο.... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @BanditGR το memory optimization το default που είναι; middle; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από giannisgr41: “Καλημέρα παιδιά.παντως η μπαταρία στην 7.2.16 είναι σε καλά επίπεδα σε σχέση με προηγούμενες.το gps μετά το πρώτο αργό κλείδωμα ,λοκαρει σε δευτερα.δακτυλικο έχω παγώσει το σέρβις αλλά δουλεύει μία χαρά και με απαλό πάτημα.” Πιο service παγωσε; Sent from my MI 5s using Tapatalk f1c40c3d2ff4c5814c6800c7a9817ae6.jpg

• RE:

apsogos4ever - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από jgougos: “Υπαρχει στο "Επιλογή για προγραμματιστές" το "Επιλογή βελτιστοποίησης MIUI" Γνωρίζει να που πει κανείς τι ακριβώς κάνει; Παρατήρησα μόνο ότι αλλάζουν το πώς σου δείχνει τα στατιστικά μπαταρίας. Επίσης η επιλογή "Βελτιστοποίησης μνήμης συστήματος" έχει τέσσερις επιλογές ανενεργό εως μέγιστο με προεπιλεγμένο το μεσαίο. ” Το επιλογή βελτιστοποίησης MIUI είναι το γνωστό MIUI optimizations. Η επιλογή βελτιστοποίησης μνήμης συστήματος ελέγχει πόσο επιθετι…

• Παράθεση από pavlidisc: “Δεν έφυγε;;; Αμάν πια...όλο ελαττώματα αυτό το Mi5s :p from my S7” Ασε ρεεεε antiexplosive γυαλί έχεις βάλεις στο s7 Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Αν ξανακολλήσει το εικονίδιο, αντί για επανεκκίνηση, άνοιξε το Google maps (ή κάποιο άλλο παρόμοιο) και μετά από λίγο κλείστο. Θα φύγει και το εικονίδιο from my S7” Τα έκανα πριν δεν έφευγε... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Ίσως το Tapatalk να το κάνει μιας και βλέπω ότι μέσω αυτού γράφεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 1η φορά έγινε μάλλον απο το google maps που χρησιμοποίησα την Κυριακή Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @EGW4321 αυτό έκανα...thank u Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “κάποιο πρόγραμμα το έχει ενεργοποιήσει...” Είναι κλειστό... Αλλά δείχνει το icon οτι ειναι ανοιχτο.... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Το κλεισα και χερατα και το icon ακομη ...εκει Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από EGW4321: “gps ειναι τραβα την μπαρα κατω και απενεργοποιησε το.” 7f5696fcf98b1755afa42dc872fdbe91.jpg Και το περίεργο...: 94412ab3e6d48c6c0c9730366f632fc3.jpg Φαινόταν κλείστο. Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παιδιά αυτό το εικονίδιο που σας δείχνω από τι είναι ;google maps;αν ναι δεν το έχω ανοιχτό στη μνήμη 5f71f8df3fbe46218ea639dda2b77a62.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk