Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 778.

• RE:

apsogos4ever - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “φέρτε μου το s7 να το σκίσω στα 4!!!!!!! χεράτη στο μπαμ μπαμ (όπως έκανε εκείνο το samsung....πως το λέγανε.....το note 7, θεός σχωρέστο!!): sotos-genitsaros by dhm fan, on Flickr ” Και εγω μαζι σου Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @pavlidisc μπορείς να δώσεις μερικές οδηγίες για πιο καλές φωτογραφίες σε παρακαλώ πολύ; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μπορεις αυτόν τον τύπο να τον παρασύρεις προς τα δω?? ...θα τον αναλάβω εγώ μετά.. :spiteful:” Εχει και προσφορές τώρα @baiosss .....και το μαύρο χρώμα είναι λουκούμι... Sent from my MI 5s using Tapatalk @vulcan_gr συμφωνώ μιας και εγώ μεγάλωσα την δεκαετία του 80.Με Amstrad 6128 και υστερα το τρομερό Amstrad pc 1640 με 5 & 1/4 disk drive... Έχουμε πολλά να πούμε.... Συμφωνώ ότι το κινητό είναι Συναρπαστικό

• Σου κάνω πλάκα!!!σε καταλαβαίνω απόλυτα και συμφωνώ Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Χαχαχαχαχα. Αν ήταν προτεραιότητα η κάμερα δε θα είχα κανένα απ τα δύο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θεωρώ ότι η κάμερα του mi5s είναι από τις καλύτερες κάμερες....και σαν "πακέτο" το S είναι ΤΟ καλυτερο!! Συμφωνείς; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @baiosss με τέτοια κάμερα λογικό...να βγάζεις παραπάνω sot ... (Πλακααα) Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Μάλλον το δεύτερο.... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

apsogos4ever - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Μόνο εσωτερικού χώρου είναι;Για εξωτερικό φαντάζομαι θα θέλει παροχή ρεύματος... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @annonnaki η 8.2 απ'οτι διάβασα και ειδα στο eu είναι έτοιμη για download.Περιμενεις την δικιά μας εννοείς; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “@gvoi κανένα νέο Δυστυχώς... @apsogos4ever Εγώ δεν τα πειράζω αυτά..κάποτε ο gkalen είχε πει πως ότι tweaks γίνονται στα skriptακια όποτε ότι πειράζεις από εκεί μάλλον κακό του κάνεις και όχι καλό.. Βέβαια επειδή είσαι ανήσυχο μυαλό κανε τις δοκιμές σου και βλέπεις... Sent from my MI 5s using Tapatalk” @gkalen ισχύει κάτι τέτοιο;ποια η συμβουλή σου για το multitasking; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Πήρα γενικό backup τα πάντα...και την πέρασα....για την διαχείριση της μνήμης , μπορεί να μου απαντήσει κάποιος; Τα έχω σε αυτά τα settings.Standard limit στο ένα και στο άλλο off.... 3e5388555bf5f4a37aa01d6aedafcc68.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Πάρε ένα back up και βουρ στο πατσά Sent from my MI 5s using Tapatalk” Μέσω recovery; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Όχι δεν έχει... Sent from my MI 5s using Tapatalk” Ούτε με κάμερα πανόραμα ,slow motion video παίζει;δεν έχει το παραμικρό κόλλημα; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Μα θα χρησιμοποιήσουν αυτήν εδώ για stable την τελευταία dev τι νόμιζες? Sent from my MI 5s using Tapatalk” Γιατί δεν έχει bugs; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @linuxilakis πάμε για stable 8.2; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Έλα ρε... Λες και είσαι υπόχρεος να το φορτίζεις κάθε........... βδομάδα? Έλεος” Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @demakhs την έβαλες την καινούρια; Αν ναι τι bugs έχεις διαπιστώσει; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “οχι μπρε...η μπαταρία του mi 5s δεν του φτάνει.. :monster:” Aαααα χαχχαχααχχαχ Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “he can't go back!!! Η μπαταρία του λέει, δεν του φτάνει... :mrgreen:” Δηλαδη τι εννοεί ο ποιητής ότι η 7.2.16 κρατάτει παραπάνω; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @baiosss τι εννοείς δεν μπορείς να κάνεις πίσω; Sent from my MI 5s using Tapatalk