Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 778.

• Ετσι ειναι και εμας.... Εύκαμπτο σαν πλαστικό... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Xiaomi mi 5s128 gb 6gb ram

apsogos4ever - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Mi5s με 6gb δεν υπάρχει.ΜΟΝΟ το plus Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Και μεμβράνη έχει προστασία.....οχι οπως το tempered αλλα εχει....το θεμα ειναι οτι με το tempered το κινητό γίνεται χαλιαααασ Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Παράθεση από wankel13: “Κάνει εγγραφή, έχει υποδοχή για sd card” Με sd κάρτα ποσο να κρατήσει; Επίσης η sd κάρτες αν θυμάμαι καλά... Μετά από κάποιον αριθμό επανεγγραφής χαλανε... Τι λέτε; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Συμφωνώ και εγώ ...να δούμε από μπαταρία τι λέει ..Και πιο γρήγορη από όλες.. Απλόflash και εγώ μετά από καθαρότατη 7.1.12 Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θα περιμένω γνώμες γιατί με την προηγούμενη δεν τα πήγαμε καλά.... Χωρίσαμε..χαχχαχα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από sourlas98: “Xiaomi redmi pro 7.2.9 σας φαίνεται φυσιολογικό το GSM?” Ωραίο πρόγραμμα φαίνεται... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Με την 2brotect θα μείνεις!!!χαχαχ είναι άριστη Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

apsogos4ever - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Μπορεί να κάνει εγγραφή; Αν ναι πού; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Ρε παιδιά απο gearbest παράδειγμα που στέλνει μέσω Ολλανδίας τόσο καιρό παραλάμβανα χωρίς θέμα.Εχει αλλάξει κάτι; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Την ίδια ώρα που σας ετοιμάζουν ή έστω προσπαθούν (εμάς έκαναν 2 μήνες να μας το δώσουν στο mi4c) σας ετοιμάζουν και stable Αυτό λέω. Ότι είστε ένα ιδιαίτερο κινητό Άλλα κινητά δεν θα είχαν έτσι αντιμετώπιση Αντιθέτως εσείς βλέπετε και στα 2 προσπάθεια” Οκ Μιχάλη καταλάβα... Αλλά καταλαβαίνεις την δίψα για καλή ρομ... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από apsogos4ever: “Καλα το mi5s στο πηγάδι κατούρησε; Έλεος ρε γαμωτο... ” Αντιθέτως εσείς παίζετε σε 2 ταμπλό Και στα κοινά και στο android 7 Και ίσως είστε το μοναδικό xiaomi με αυτή την ιδιαιτερότητα” Ποιο 7 δεν εχει βγει για εμας Μιχάλη; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από CyNote: “MIUI 8.2 Global Stable / China Stable Released !!! MIUI 8.2 China Stable ROM Rolling Out: Changelog, Downloads, Supported Devices! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Redmi Note 3G Enhanced ” Καλα το mi5s στο πηγάδι κατούρησε; Έλεος ρε γαμωτο... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από cal: “Παιδιά για να πάω από 8.1.1 σε 8.0.3 σε redmi 3 ido χρειάζεται factory reset? ” Σε ένα μεγάλο ποσοστό του downgrade (90%) χρειάζεται factory reset άρα ναι Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις είναι οκ να μην κάνεις” Κάντε fr γιατί θα έχετε θέμα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από annonnaki: “Σήμερα και εγώ παρέλαβα την μεμβράνη της 2bprotect αλλά δεν την πέρασα ακόμα. Μόλις μπει θα ανεβάσω σχόλιο και φωτογραφίες.” Αν πήρες αυτό που πήρα εγώ έχει 2 μεμβράνες Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από mitsossimos: “Παράθεση από gab: “Παράθεση από mitsossimos: “Καλησπέρα ομάδα, τελικά σε redmi note 3 pro (Kenzo) να την βάλω η να περιμένω, θα εμφανίζει bugs; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να την βαλεις άφοβαΑπό τήν Παρασκευή τήν έχω καί είναι πολύ καλή χωρίς κανένα πρόβλημα ” Φιλε τι διαδικασια να ακολουθησω να την περασω εχω XTVRbeta 2 7.1.19” Αν συμφωνούν τα παιδιά βάλε καλύτερα την 7.1.12 Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Μετά από αρκετά έξοδά....και έχοντας δοκιμάσει αρκετά screen protector ο νικητής κατά την δική μου άποψη είναι η μεμβράνη 2brotect η οποία τελικά είναι άριστη.To tempered glass full cover black που πήρα όταν το έβαλα πάνω νόμιζα ότι το κινητό είναι εργοστάσιο.... Όμως παρατήρησα κάτι που προσωπικά εμένα με ενοχλεί.Στο φως ,στο κέντρο της οθόνης φαίνεται κατι σαν ουράνιο τόξο γιατί απο κάτω προφανώς έχει αέρα.Δεν έχει κολλα παρά μονο γύρω γύρω.Η μεμβράνη της ultimate δεν ξέρω, την ώρα που την έβα…

• Ανεξάρτητος έκδοσης..... Πάντως φιλικά η 7.2.9 φαίνεται γενικώς ότι έχει τα θεματάκια της. Sent from my MI 5s using Tapatalk

• b6e1a4891f0fb51207ccac270f4cb367.jpg Το δοκιμάζω αμέσως.... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @plus ήθελες!! (Πλάκα) Με την 7.2.9 να υποθέσω; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Τα κρατάει κανονικά Sent from my MI 5s using Tapatalk” Τελικά τα κάνει αυτά που ζητάω ή όχι; Sent from my MI 5s using Tapatalk