Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 778.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “εγω δεν έχω κουνήσει καν από την 7.1.12!!!!! Αυτο το helium που λέτε, θέλει κ αυτό root, γιατί θέλω να μεταφέρω κάτι παιχνίδια από ένα tablet με root, σε ένα χωρις.... ;(” Εσύ κάτι ήξερες...... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “@HliasAvg @jgougos ακόμα στο 50% είναι η μπαταρία έχει κολλήσει το ξέρω απλά είναι από χθες το βράδυ και μου κάνει εντύπωση που δεν έκλεισε...” Θα σβήσει μια και έξω....αχχααχ Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jgougos: “Έχεις κάνεις πρόβλημα εκτός από μένα στην Camera στα Modes HHT και Πανόραμα με την 7.2.9 Nougat στο MiMax (Hydrogen) ;;;” Εγω δεν εχω nougat αλλα στο πανοραμα κατι δεν παει καλα οντως...μαζευονται bugs..... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Μπορείτε να ελέγξετε αν το slow motion video λειτουργεί;δεν λειτουργεί σε μένα.Mi5s Sent from my MI 5s using Tapatalk Επίσης έχω παρατηρήσει κάτι κολλήματα στο fb και στο messenger ,στο άκυρο εντελώς.πχ έχω μπει σε μια εικόνα να κάνω zoom και σαν να κολλάει η εφαρμογή όμως γιατί το notification πάνω λειτουργεί (η κουρτίνα) ... Μάλλον βλέπω να γυρνάω στην 7.1.12 δεν είχα βιώσει ίχνος τέτοιου δείγματος....ε ρε γμτ.. Δεν το κάνει πάντα... Επίσης τι γίνεται ρε παιδιά με τα email push? Μόνο push δεν …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Απλά δεν το έχει περασμένο και θέλει να βάλεις χειροκίνητα τα apn..Και είσαι ok Sent from my MI 5s using Tapatalk” Μισο εγω το έκανα αυτό μία φορά στην 7.1.12 την 1η μου ρομ... Μετά την αναβάθμιση σε 7.2.9 χωρίς κανένα wipe λειτουργεί κανονικά το apn Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos690: “Χαίρεται, ήθελα να ρωτήσω τον apsogos επειδη είμαι καινούργιος τοσο στην εταιρία (περαν του αγαπημενου μου battery bank) όσο και στα android , με την διαδικασια που εκανες τι κερδισες; Θα χρειαστει να την κανω και εγω οταν παραλαβω ή ειναι προαιρετικη για αυτους που ζητανε το κατι παραπανω; Τελος τα κινητα αυτα εχουν τη δυνατοτητα αναβαθμισης android οπως τωρα π.χ που θα βγει η nougat;” @Nikos690 τωρα το ειδα...οχι δεν ειναι υποχρεωτική η διαδικασία.... Αλλά αν την κάνεις…
-
Ποια η διαφορά beta 1 με beta 2; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “κ όταν πέσει, θα το σώσει η μεμβράνη... την οθόνη ενός kenzo που χα παλιότερα, δεν το σωσε η μεμβράνη, αλλά το tempered της nillkin!! :thumbup:” Κοίτα είναι ανάλογα τι ζητάει ο καθένας... Με απλή πτώση δεν σπάει ούτε με την μεμβράνη... Μετράνε Πολλά ...που θα πέσει,πως κτλ.. η μεμβράνη προστατεύει αρκετα....και δεν φαίνεται!!!! Βασικό Sent from my MI 5s using Tapatalk