Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 778.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Βάλτε μεμβράνη...μην ταλαιπωρειστε με tempered glass (ασχημαινει και το τηλέφωνο ,κριμα ειναι..) Sent from my MI 5s using Tapatalk

• @EGW4321 μια χαρά λειτουργει το δάχτυλικο αποτύπωμα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από annonnaki: “Δοκίμασα 3 διαφορετικά tempered τα οποία δεν μου άρεσαν. Αν και αρκετά στενότερα από την οθόνη στις άκρες δεν κολλούσαν και δεν πρόκειται να αφήσω tempered χωρίς να κολλάει στις άκρες σε αυτό το θηρίο. Θα πάρω και τα film της brotect να δοκιμάσω γιατί με ξάφνιασε ευχάριστα η εικόνα που είδα. Ερώτημα 1. Προφανώς αναφέρεσαι στο clear και όχι στο matte. Ερώτημα 2. Αναφέρετε βιντεάκια για εφαρμογή στο youtube. Με αυτό τον nickname σε βρίσκω; Ευχαριστώ.” Σου στελνω πμ Sent fr…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Με νεράκι το βάζεις από ότι έχω δει στο ytube το ultimate Sent from my MI 5s using Tapatalk” Το ultimate shield ναι...το 2 brodect οχι Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Ναι το είδα Sent from my MI 5s using Tapatalk” Αν της 2brotect το φιλμ το οποίο έχει 6 ευρώ το ζευγάρι είναι άριστο, φαντάζομαι ότι της Ultimate Shield που έχει 10ευρω αλλά είναι για μπρος πίσω θα σκοτώνει. Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Και εγώ ...πάντως το service για το fingerprint sensor δεν το έχουν φτιάξει... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “αυτο?” Και αυτο και το φιλμ που εχει αν δεις παρακάτω Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “@apsogos4ever το tempered αγόρασες που καλύπτει τα πάντα απο την ultimate shield? Ή το film?” Απο την ultimate shield δεν μου έχει έρθει ακόμα. Μέσα στήν εβδομάδα....απο την 2 brodect δεν καλύπτει το κεντρικό κουμπί. Ομως όπως είδες και στο βίντεο δεν φαίνεται τίποτα. Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Βάλτε κάνα σφηνάκι....χαχαχα Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από demakhs: “εχω αραξει στην 7.1.12 κ δυσκολεύομαι να....ξεβολευτω... :?” Ναι αλλα εγω θελω 3d touch Sent from my MI 5s using Tapatalk” Apsogos εσύ δεν έχεις το 128? Αυτήν την εντύπωση είχα. Η ρομ η καινούργια θα το έχει μέσα ενεργοποιημένο το 3d touch μόλις την φλασαρεις Sent from my MI 5s using Tapatalk” Το 64gb.Την φλασαρα δουλεύει το 3d touch! Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από ntinos_g7: “Εγκατασταση σε RN2 ολα καλα μεχρι στιγμης.Ευχαριστουμε παιδια” Απο που την κατεβάσατε; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Αντε να δούμε!! Sent from my MI 5s using Tapatalk

• κλαίω..... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “εχω αραξει στην 7.1.12 κ δυσκολεύομαι να....ξεβολευτω... :?” Ναι αλλα εγω θελω 3d touch Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Ελπιζουμε η 7.2.9 να είναι η καλύτερη ρομ ! Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από apsogos4ever: “Αν έχουμε σήμερα ακυρώνω το download απο xiaomi eu της 7.2.9 διοτι στο mi5s 3/64 ενεργοποιεί το 3d touch ...δεν κρατιέται.... Γνωρίζουμε ωρα; ” To ίδιο θα έχετε και στην ελληνική XTRV βρε... Να υπολογίζετε σε κανένα 2ωρο από τώρα μέχρι να αναρτηθεί όλη η λίστα των νέων ROM, καθώς σε αυτή την Version έχουμε και αρκετές νέες Nougat (Android 7). :D” Περιμένουμε με πολύ ανυπομονησία.... Ευχαριστούμε Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από HliasAvg: “Θα έχουμε ρομ σήμερα? Η την άλλη Παρασκευή? ” Και φυσικά θα έχουμε... Υπομονή... :D” Αν έχουμε σήμερα ακυρώνω το download απο xiaomi eu της 7.2.9 διοτι στο mi5s 3/64 ενεργοποιεί το 3d touch ...δεν κρατιέται.... Γνωρίζουμε ωρα; Sent from my MI 5s using Tapatalk

• RE: RE: RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από linuxilakis: “Δοκίμασε το..Εγώ είδα αρκετή διάφορα πάντως ειδικά σε αναμονή Sent from my MI 5s using Tapatalk” Το χρησιμοποιώ σε εφαρμογές όπως η τράπεζα ,paypall και άλλα....θα περιμένω μήπως το διορθώσουν! Sent from my MI 5s using Tapatalk Επίσης διάβασα το change log της 7.2.9 δεν έχει διορθώσει τίποτα σοβαρό ...” Ε πώς, έδωσε 3d touch σε όλους λέμε!!!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3…

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από linuxilakis: “Δοκίμασε το..Εγώ είδα αρκετή διάφορα πάντως ειδικά σε αναμονή Sent from my MI 5s using Tapatalk” Το χρησιμοποιώ σε εφαρμογές όπως η τράπεζα ,paypall και άλλα....θα περιμένω μήπως το διορθώσουν! Sent from my MI 5s using Tapatalk Επίσης διάβασα το change log της 7.2.9 δεν έχει διορθώσει τίποτα σοβαρό ...” Ε πώς, έδωσε 3d touch σε όλους λέμε!!!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 5ef9d92cbac073118…