Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 778.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Δοκίμασε το..Εγώ είδα αρκετή διάφορα πάντως ειδικά σε αναμονή Sent from my MI 5s using Tapatalk” Το χρησιμοποιώ σε εφαρμογές όπως η τράπεζα ,paypall και άλλα....θα περιμένω μήπως το διορθώσουν! Sent from my MI 5s using Tapatalk Επίσης διάβασα το change log της 7.2.9 δεν έχει διορθώσει τίποτα σοβαρό ...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Ίσως στην καινούργια dev να το έχουν διορθώσει...Εμένα με βολεύει πολύ να πατάω το home να ανοίγει και με swype να μπαίνω στην κεντρική οθόνη..Έχουμε και double tap Αλλά νομίζω είναι λίγο αργό.. Sent from my MI 5s using Tapatalk” Απο οτι διαβασα και στο ξενο φορουμ,η διαφορά με κλειστό fingerprint δεν ειναι τραγική αλλά πολύ μικρή. Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Μετά πας στα στατιστικά και βρίσκεις το σύστημα android. Το πατάς και σου βγάζει από κάτω όλα τα servises που τρέχουν και καταναλώνουν μπαταρία. Α γεια σου!!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 12a006c11b1505daba9fc3769f8e2d60.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από baiosss: “Όχι έκδοση Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ρομ εννοεις; Sent from my MI 5s using Tapatalk” Δες πανω συμπλήρωσα το post. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” 098d76eedfbcddbb82bd3941a2a42a94.jpg Την κατσαμε.... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Όχι έκδοση Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ρομ εννοεις; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Είσαι στην advanced? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν εννοεις για την έκδοση wakelock οχι Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “25 και σένα όπως στο screen? Τι έχω δει και πιο πολύ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δες απο πανω Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Το είχα γράψει και γω εδώ ότι καταναλώνει μπαταρία αυτό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πως το έχουμε καταλάβει αυτό; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “fp ήθελα να γράψω fingerprint Sent from my MI 5s using Tapatalk” Εννοεις οτι το εχεις χωρις fingerprint; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Συμφωνώ αλλά με το fg απενεργοποιημένο Sent from my MI 5s using Tapatalk” Το fg τι ειναι Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παράθεση από demakhs: “Το βασικό είναι να βρεις μαγαζί να το αγοράσεις, με οποια Ρομ κ να ναι.. Τα υπόλοιπα, έπονται... Δες στο banggood κ το hk dreami του aliexpress. Υπόψην ότι πλέον παίζει πολύ στα στοιχήματα η στάση στο τελωνείο με ένα 40-ρι, 50-ρι καπελάκι. Στα 290 από την άλλη, το βρίσκεις στο eglobalcentral, αποστολή απο Ευρωπη, χωρίς κίνδυνο τελωνείου. Αλλά αν φτάσεις σε αυτά τα χρήματα, δεν βλέπεις μήπως πετύχεις κανένα μεταχειρισμενο, σε καινουργη κατάσταση, samsung s7 από Ελλάδα?? ” Τ…
-
Ρε παιδιά το nougat τεχνικά τι διαφορά εχει; Μόνο εμφανισιακά; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Λοιπόν 2brotect screen protector ,μικρο κλασσικα αλλα ειναι το 1ο που Δεν φαίνεται..με αποτέλεσμα να φαίνεται ξανά η χαμένη ομορφιά του κινητού μας....8 στα 10 του βάζω Οριστε και βιντεο youtu.be/q-jL2uqFcPw Εικόνες: b52809a31c74df2111e5e6339f7520de.jpg d671f11f7db4b1acb56cdf150d86c301.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk