Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 778.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Δεν την λες κ θήκη... Τσιγαροχαρτο ίσως. Άντε σου προσφέρει το ..... αντι-γλιστρινγκ!! Αυτό μονο, τιποτ' αλλο!! :lol:” Εγω ειχα τετοια και πηρα μια μαυρη απο tpu...πολυ ωραια..... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Ilmarios: “Καλήμερα... Έχω ένα προβληματάκι και δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται!!! Μετά την νέα rom στο mi3 μου δεν έρχονται ειδοποιήσεις όταν μπαίνω στο νετ από το messenger κ από το viber μόνο εφόσον ανοίξω από μόνος την εφαρμογή !!! Έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλα τίποτα... Κοιτάω τις άδειες των εφαρμογών κ έχω σε αποδοχή (Εμφάνιση σε οθόνη κλειδώματος) κ (Εκκίνηση στο παρασκήνιο) αλλά τίποτα!! Καμία ιδέα??? Ευχαριστώ.” Καλημερα φιλε μου πρεπει να κλειδώσεις τις εφαρμογές αυτές …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Nillkin ζελατίνα παρήγγειλα... Γιώργο εστιάζει μετά από λίγο και το κάνει αυτό που είδες μόνο από κλειδωμένο..Τώρα κατέβασα την freedcam και βλέπω ότι δεν το κάνει..Αλλά θα το παρακολουθήσω.. Αν όχι πάω για fastboot από την αρχή καθάρισμα ολικό και βλέπω Sent from my MI 5s using Tapatalk” Δεν επιστευομαι nilkin πια ..την εχω πατησει.Δες το thread που σου είπα.Ελπίζω να είναι θέμα λογισμικού να τελειώνεις. Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Nillkin χάλια αλλά περιμένω ζελατίνα..Μέχρι τότε το φοράω αναγκαστικά Sent from my MI 5s using Tapatalk” Μάπα δυστυχώς....ζελατίνα πια πήρες;δες το thread που άνοιξα για τα screen protector...... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Το έχω πιο πάνω στο λινκ ...να και ένα δεύτερο MVI_0326.MOV - Google Drive Autofocus κάνει όταν η οθόνη κάνει ένα τράνταγμα. Αν το δείτ καλά θα το καταλάβετε Sent from my MI 5s using Tapatalk” να σου πω τι screen protector φορας; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Το ψάχνω δεν ξέρω..Ίσως είναι η ιδέα μου... Μόνο άμα βάλω κάποιο δίπλα δίπλα θα σιγουρευτώ.. Sent from my MI 5s using Tapatalk” Πάντως όταν είπες αργεί να κάνει focus σκέφτηκα ότι μιλάς για άλλο.... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Την ίδια με σένα..7.1.12 είχα την eu ..τώρα ελληνική. Sent from my MI 5s using Tapatalk” Μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλή γι αυτό ρωτησα.Αρα πιστεύεις ότι έχει θέμα το κινητο; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “το θέμα της εστίασης του mi 5s το έλεγξε o, γρουσούζης, σαμσουνάκιας s7 edge........και την έπαθε την πλάκα του ΚΑΙ με την ταχύτητα της εστίασης της κάμεράς του!! :pardon:” Πάντως εγώ πρώτη φορά έχω κινητό με τόσο γρήγορη εστίαση.Ετσι για την ιστορία πια ρομ φορας; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Δείχνει ότι δεν έχει εστιάσει καλά ειδικά στην πρώτη...Όταν ανοίγεις την εφαρμογή περίμενε να δεις πότε θα καθαρίσει την εικόνα δηλαδή, πότε το autofocus θα έχει μετρήσει σωστά...Η όλη κουβέντα είναι αν σε κάποιους κολλάει ο μηχανισμός που κουνάει τους φακούς μέσα έξω, στην αρχή. Όταν ξεκολλήσουν την πρώτη φορά τότε δεν υπάρχει θέμα..Στην πρώτη φωτο είναι σίγουρα εκτός το focus Sent from my MI 5s using Tapatalk” Γιατι να μην περιμένεις να εστιάσει; Εστιάζει πολύ γρήγορ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panilion: “απο σιγκαπουρη ηρθε. Δεν πρεπει να αλλαξε χωρα. Βλεπω κανα 70αρι+ να σκαω. Υπαρχει αλλη λυση μηπως ξερεις?” Εχεις κανα εκτελωνιστή γνωστό; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από linuxilakis: “παίδες θα ήθελα να μου πείτε όταν ανοίγετε την εφαρμογή της κάμερας αν κάνει autofocus αμέσως. Δλδ αν καθαρίζει την οθόνη αστραπιαία για να βγάλετε φωτογραφία. Είτε μακρινά είτε κοντίνα είτε σε χαμηλό φωτισμό. Υπάρχει και σχετικό trhread στο miui.com με αυτό το θέμα. Εμένα για να εστιάσει σωστά ειδικά όταν το τηλέφωνο έχει αρκετή ώρα να ξυπνήσει και ανόιγοντας την εφαρμογή κάνει απο τρία εως δέκα δευτερα να καθαρίσει. Κάποιοι λένε ότι είναι …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “παίδες θα ήθελα να μου πείτε όταν ανοίγετε την εφαρμογή της κάμερας αν κάνει autofocus αμέσως. Δλδ αν καθαρίζει την οθόνη αστραπιαία για να βγάλετε φωτογραφία. Είτε μακρινά είτε κοντίνα είτε σε χαμηλό φωτισμό. Υπάρχει και σχετικό trhread στο miui.com με αυτό το θέμα. Εμένα για να εστιάσει σωστά ειδικά όταν το τηλέφωνο έχει αρκετή ώρα να ξυπνήσει και ανόιγοντας την εφαρμογή κάνει απο τρία εως δέκα δευτερα να καθαρίσει. Κάποιοι λένε ότι είναι software αλλοι hardware. Ιδο…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από apsogos4ever: “προσπαθω να το περασω σε ενα νεο Note 4 με κλειδωμενο bootloader και μου γραφει cant verify update , couldnt verify update package. ” Μάλλον επειδή έχει αποσυρθεί. Μοναδική άλλη λύση είναι το φλασάρισμα μέσω sp flash. ” Μήπως η 8.1.8.0 έχει Ελληνικά; να την φλασάρω;
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από iliaspap: “Έκανα τα πάντα για να ξεκλειδώσω το bootloader. Τελικά δεν τα κατάφερα. Ασχολήθηκα 5 ώρες με αυτό. Κακώς τελικά δεν το πήρα με Ελληνικά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ” Για να ξεκλειδώσει ο bootloader, χρειάζεται αίτηση και άδεια από την Xiaomi πρωτού ασχοληθείς με εργαλεία. Επίσης το κινητό πολύ δύσκολα θα το έπαιρνες με ελληνικά, καθώς η Global Stable τα πήρε περίπου τον τελευταίο μήνα. Εν πάση περιπτώσει αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα ελληνικά, τ…
-
Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. Επειδή γενικώς είμαι "περίεργος" για κάποιους ή μερακλής για κάποιους άλλου με τα πραγματά μου , μπήκα στην εξής διαδικασία.To mi5s black το παράγγειλα με το screen protector luanke από το gearbest.Το Luanke Screen Protector ήταν μέσα σε θεωρητικά ποιοτικό κουτί κτλ. Νόμιζες ότι πέρνεις χρυσό. Αντικειμένικά τώρα , το tempered glass είχε αρκετά καλή κάλυψη σαν μέγεθος αλλά δυστηχώς η κόλλα του γύρω γύρω είχε θέμα και φαινόταν πραγματικά χάλια στο μάτι.Έστειλα έν…
-
Παιδιά ερώτηση: εφαρμογές όπως whatsapp ,viber, facebook, messenger.Για να λαμβάνω ανα πάσα στιγμή (push) , θέλουν 'κλειδωμα' στη μνήμη; Έτσι το έχω πρός το παρόν. Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@apsogos4ever Μπορείς να προχωρήσεις άνετα σε όποια xtrv ρομ θες , σταμάτησαν οι thunder και οι gtv , πλέον είμαι στο team του φόρουμ και φτιάχνουμε τις xtrv , υπάρχει και σε stable , βάλε οποία θες .. Αν και σε βλέπω "άψογο" με την 7.1.12 όπως λες ..” Σε ευχαριστώ παλικάρι μου Sent from my MI 5s using Tapatalk