Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 778.
-
Εγω το εχω το κινητό 4 μέρες έβαλα αυτή κατευθείαν μου την πρότειναν τα παιδιά.Δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παιδια ειμαι με 7.1.1.12 που μου προτείνατε δεν έχω δει κανένα πρόβλημα.... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Το mi max σκότωνε.το ειχα Αριστο.Βαλε μια stable ghalen πανω... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Το θέμα είναι πως με 70 ευρώ υπάρχουν αρκετά με 3Ram, 32 σκληρό και 4k Γιατί να πας στο 2Ram, 8 σκληρό? Και αν δεν κάνω λάθος είχα πετύχει και 1-2 με 4 gb Ram” Ειχα παρει προσφατα ενα με 3gb και 32gb rom και σερνόταν.....προσοχη...στον κατασκευαστή.Το γιατί είναι επειδή της Xiaomi θα έχει απόδοση σίγουρα και ποιότητα κατασκευής. Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Εξαρτάται από το πόσα δίνεις Αν πας πιο πίσω και διαβάσεις όλο το τόπικ θα δεις διάφορα αξιόλογα” Πιστευω οτι για 67 ευρω το mi box 3 enhanced ειναι απο τα πρωτα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από zisistil: “Το Xiaomi όμως λέει τίποτα παιδιά αυτό με ενδιαφέρει. ” Κάποιος που το είχε, μου είχε πει παλιά πως είναι καλό, αλλά με τα ίδια λεφτά βρίσκεις και καλύτερο” Σαν πιο δηλαδή; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panilion: “Με ελτα την αργη.” Το geek buying δεν εχει τετοιες ιστοριες εκτος αν αλλαξε κατι τωρα.Ηρθε κατευθείαν από Κίνα μέσω άλλης χώρας; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panilion: “Προσοχη απο geekbuying. Παραγγειλα 2 mi5s με διαφορά 1 μερα το ενα απο το αλλο, και σε διαφορετικες διευθυνσεις, η αποστολη εγινε με τα γνωστα, gift +25$, αλλα μου τα τσιμπησε το τελωνειο και τα 2. :(( εχει τωρα 10 εργασιμες που περιμενω να δω την λυπητερη.” Με τι ειδος αποστολής; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mike0402: “ απο απεξω το πηρες? ” Ναι φιλε μου GearBest Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mike0402: “ για πες εντυπωσεις?τι συσκευη ειχες πριν αν επιτρεπεται? ” Xiaomi Mi Max 3gb/64gb rom.Τι να πω ευχαριστημένος στα πάντα.... Μόνο screen protector της προκοπής δεν βρίσκω. Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παράθεση από gvoi: “dad765e86dc795dd6c3a3fdb7810306f.jpg Απο ebay μεμβράνη πακέτο 3τμχ. Εφαρμογή πολύ καλή με μικρό κενό στο πλάι (ούτε mm). Είδα κ αποειδα με τα τζάμια οπότε ba k to base. Αν βρούμε το καλύτερο εδώ είμαστε να το δοκιμάσουμε Στάλθηκε από το MI 5s μου” Μπορείς να βάλεις φωτό πως είναι πάνω στο κινητό σου;;;;;; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mike0402: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παρτο εχω ερωτευτεί αχαχαχαχχα Sent from my MI 5s using Tapatalk ” εισαι κατοχος?η θες να το παρεις?” Το κραταω τωρα.......δεν μπορω να το αφησω στιγμη.... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
αγορα xiaomi mi 5s
ΜήνυμαΠαρτο εχω ερωτευτεί αχαχαχαχχα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠαράθεση από acme: “Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από acme: “εγώ έχω πάρει το zidoo x9s και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Full HD και 5.1 χωρίς κολλήματα. Δυστυχώς για άλλα δε μπορώ να πω μιας και δεν είχα ποτέ πριν TV box. ” Tι antutu βγαζει το ziddo για να σου πω ποσο βγαζει και το xiaomi ” Δεν το εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια. Φανταζομαι αν το googlαρεις θα βρεις ποσο βγαζει. ” Να σου πω κατι εκ πειρας με τα κουτια....οτι λεει πχ οτι τον τελευταιο επεξεργαστη και την τελευταια καρτα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kikos7: “Για αποφυγή παρεξηγήσεων, έβαλα μεμβράνη nillkin και όχι tempered.” Φιλμακι δηλαδη;μπορεις να στειλεις φωτο;;;;; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠαράθεση από acme: “εγώ έχω πάρει το zidoo x9s και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Full HD και 5.1 χωρίς κολλήματα. Δυστυχώς για άλλα δε μπορώ να πω μιας και δεν είχα ποτέ πριν TV box. ” Tι antutu βγαζει το ziddo για να σου πω ποσο βγαζει και το xiaomi