Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 778.

• Παράθεση από annonnaki: “Όλη αυτή η συζήτηση για τα tempered και τα films καταλήγει να υποβαθμίζει την φοβερή κατά τα λοιπά συσκευή. Δεν ξέρω και αν οι κάτοχοι άλλων συσκευών με gorilla ψάχνουν τόσο για προστασία (π.χ. s7) αλλά ειλικρινά με χαλάει που δεν το έχει το δικό μου. Θα μου πείτε από κάπου πρέπει να κόψουν κόστος αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να πληρώσω κάτι παραπάνω για το gorilla. ” @annonnaki συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.....Το θέμα είναι να βρούμε ΕΑΝ υπάρχει κάποιο "προκοπής" απ όλες τι…

• Παράθεση από kikos7: “Εγώ εχθές πάντως έβαλα το φιλμ της nillkin. Αφήνει περιμετρικά 1χιλ κενό, αν το κεντράρεις καλά στη τοποθέτηση κολλάει σωστά χωρίς να έχει τα ενοχλητικά κενά. Απολύτως ευχαριστημένος, δείχνει ποιοτικό, ξέρω πως θα έχει προστασία μόνο από γρατσουνιές, προσέχω για τα υπόλοιπα. ” Με την Niklik την εχω πατησει ,με το mi max αφηνει αρκετο κενο σε σχεση με αλλα και για τα χρηματα που την αγορασα δεν την ηταν ικανοποιητικη.Τι χρωμα εχεις; για το στο μαύρο φαίνονται ολα! (οι ατελιε…

• καλημερα αδερφια!ειχα παραγγειλει ενα screen protector μαρκας luanke ηρθε μαζι με το κινητο σε τρελη συσκεασια κτλ. Μπηκε χτες ηταν χαλια χωρις κολλα γυρω γυρω σε ολο το κινητο.Ειχε πολυ καλη περιμετρο ομως...απο τα μεγαλα.Δυστηχως μαπα ...πηρα εχτες απο ενα μαγαζι απο Ελλαδα ενα το οποιο ειχε καλυτερη κολλα εχει κατσει σχεδον τελεια εκτος πανω πανω που λειπει ελαχιστη κολλα,παρολα αυτα ειναι μικρο.Θελω το οποιο και να ειναι μεγαλο να καλυπτει το περισσοτερο εμβαδο και να εχει κολλα παντου...αν …

• Δωστε και σε μενα κατι χαχαχαχαχαχ Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Παιδια επειδη ξεχασα το καλωδιο στην δουλεια να υποθεσω δεν φορτιζει με τα κλασσικα καλωδια?ανταπτορα δεν βλεπω να εχει το κουτι Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Η λυση 3 μου επαιξε!ευχαριστω πολυ!

• παιδια τι θεμα εχει με τα mobile data?καπου ειχα διαβασει οτι κατι πρεπει να κανω.Εχω ανοιχτα δεδομεμα αλλα δεν....τα apn ειναι μεσα.. τα εχω τα apn αλλα τα data δεν παιζουν.Μηπως επειδη εχω βαλει την sim στο 2o slot και το 1ο ειναι κενο;

• Παράθεση από mixaliscy: “Αλλάζει γλώσσα φίλε μου Μισό να σου πω οδηγίες Στη 2η σειρά θα πατήσει το 3ο Τώρα από πάνω έχει κάποια εικονίδια σαν καρτέλλες Θα βρεις αυτό που είναι ένα στρογγυλό σαν μπάλα με γραμμές μέσα (κάτι σαν υδρόγειος) Εκεί μέσα είναι οι γλώσσες. Επέλεξε όποια θέλεις ” Σε ευχαριστω το ελυσα αμεσα!!!! =============== Ιαν 31st 2017, 6:28pm =============== παιδια τι θεμα εχει με τα mobile data?καπου ειχα διαβασει οτι κατι πρεπει να κανω.Εχω ανοιχτα δεδομεμα αλλα δεν....τα apn εινα…

• ξεκλειδωσα bootloader ,κατεβασε την 7.1.12 και περασα το twrp αλλα ειναι πληρως κινεζικο ,εχουμε κανα αγγλικο για το capricorn?

• Βοηθεια παιδια! η επιθυμια του φρεσκου!μολις το πηρα στα χερια μου!ποια ρομ να βαλω ωστε να δουλευουν ολα ρολοι!!!!!περιμενω!!!!φιλιαααα

• RE:

apsogos4ever - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Η τελευταία developer (7.1.19) έχει ελληνικά.” περναει με κλειδωμενο boot loader? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• @varitimos84 Έχει κάποια με Ελληνικά (έστω developer) για να μην ξεκλειδώνω bootloader Κτλ;

• Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα! έχω ένα Note 4 στα χέρια μου, δεν με ενδιαφέρει να κάνω πολλά πράγματα αλλά θέλω να βάλω την Ελληνική γλώσσα στο menu.Το θέμα είναι ότι σε άλλα 2 Note 4 με το update ,μπήκε απο μόνη της.Σε αυτό γιατί δεν την έχει; V8.0.4.0.MBFMIDG

• RE:

apsogos4ever - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από baiosss: “Καλύτερες φωτογραφίες και από oneplus 3t βγάζει. Αν και το 3t με ψήνει πολύ για αγορά! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” το 1plus3t παιρνει τοσο καλες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• την νυχτα απεργει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “τσίμπα την ................ καραμέλα: XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]” Απο φωτο σκιζει ?το s? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από apsogos4ever: “muiu 7 ρε παιδια; ” Που είδες ότι είναι miui 7? Μια χαρά 8 είναι, με android 6.” Μπερδεύτηκα .Ποια μου πρότεινετε απροβληματιστη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Παράθεση από gvoi: “7107b452581cc182a46128bbf5b02508.jpg Αυτή δεν είναι?? Στάλθηκε από το MI 5s μου” muiu 7 ρε παιδια; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

apsogos4ever - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από stussy4: “Εγω εχώ πάρει, το έχω 4 ημέρες. Ρωτα με οτι θελεις, απλα ειμαι λιγο αρχάριος.” τωρα πια ειμαι εμπειρος με το κουτι .Αν εχεις απορια γραψε εδω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Παράθεση από demakhs: “Αρχηγε, πιάνω 6 ώρες sot πλέον, μπορεί κ λίγο παραπάνω αν δεν είχα την οθόνη σπασμένη που αναβοσβηνει μόνη της, ενώ στην αρχή για να πιάσω 3-4, αγκομαχουσα!!!! Μέγεθος ιδανικό, ταχύτητα άπιαστη (σαν τον @vrs5 με τα μπαμπαδελια ένα πράγμα), κάμερα που γαζωνει.....όλα αυτά με την κατάλληλη rom, μετά από καθαρή εγκατασταση βέβαια!! ” Άρα μόλις ξεκλειδώσω bootloader ποιά ρομ να βάλω;