Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 778.
-
παιδια καλησπερα.Χτες εδωσα το mi max 3/64 αριστο αλλα παω για μικροτερο.Παραγγειλα το mi5s dark grey international edition απο gearbest να ερθει με ems.Αντε να δουμε ποσο καλο ειναι... χαχαχα το nilkin το ειχα χρυσοπληρωσει για το mi max αλλα ειχε αποστασεις στις ακρες.Μαπα.Δεν ειναι λογος ομως να πουλήσεις μια καλη συσκευη
-
XIAOMI redmi note 4 (64gb)
Μήνυμαπαρε το pro και τελος Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Xiaomi box 3
Μήνυμααυτο που λες ειναι το international 4 πυρήνων. Εγω εχω το λευκο το κινέζικο το 6 πυρηνο Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Μήνυμαnote 3 snapdragon 650
-
Μήνυμαεχεις δικιο ο nas Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Μήνυματο note 3 pro με τον snapdragon 650 δεν σηκώνει με τιποτα Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Μήνυμαενημερωνω οτι υπο πιεση σηκωνει 60αρια. Δεν ειναι τραγικο απλα το αναφερω. Ωραιο ειναι παντως Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Xiaomi box 3
Μήνυμαπάρτο έχει αποτελεσματικότητα Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Xiaomi box 3
Μήνυμαπαρτο απο geekbuying στα 67 ευρω σκοτώνει Sent from my MI MAX using Tapatalk
-
Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Ψώνισα για 2 γνωστούς 2 Note 4 64gb.Τα οποία έκαναν απευθείας αναβάθμιση από stable 8.0.3.0 MBFMIDG σε 8.0.4.0 MBFMIDG.Αυτά δεν έχουν Ελληνική Γλώσσα μέσα.Το ένα από τα 2 πήρε την 8.1.2.0 (MBFMIDI) η οποία έχει Ελληνικά.Χωρίς να ξεκλειδώσω bootloader.Μόνο αίτηση έχω κάνει.Στο άλλο δεν την κατεβάζει, ξέρει κανείς γιατί;
-
ω ευτυχως που μου το ειπες! ευχαριστω!
-
Αναζήτηση android tv box
Μήνυμαμετα απο 3 εβδομάδες μαζί με το nvidia shield tv απλα εχω να πω οτι εχω ξεσκιστει να παιζω .(εκει που δεν επαιζα)....απιστευτο....και ακριβο .Συμφωνω! παραγγειλα το Docooler m9s pro για το γιο μου το βρηκα προσφορα στα 60 τελική μαζί με wireless πληκτρολογιοποντικι.RII. Χαρακτηριστικα s905 quadcore/3gb ram/32 gb εσωτερική μνήμη αντε γεια!για αυτα τα λεφτα πιστεύω ότι είναι το καλύτερο.χαχαχ δείτε εδώ χαρακτηριστικά παίδες
-
απο 8.0.3.0 ghalen stable Που ειμαι ικανοποιημενος ,κατεβαζω την 8.1.1.0.Πιο καινουρια δεν ειναι;μονο wipe cache και dalvik δεν θελει;
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠηρα το nvidia shield απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ουτε απο γραφικα ουτε απο voice search ουτε απο τιποτα.....
-
Mi5s Plus
Μήνυμαπαιδια ολα πηγαν αψογα!Zήτω! χαχαχαχα!
-
Mi5s Plus
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Ρομ Natrium_THUNDER_MiUi8-6.10.27.zip | by gkalen for Mi5 Twrp gr TWRP_natrium.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other ” Σε ευχαριστώ παλικάρι μου. Αρα α) ξεκλειδωμα bootloader β) twrp γ) install ghalen rom.