Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Να κάνω και μια πρόταση να αναλάβουν τα εδώ μέλη του φόρουμ ΕΠΙΣΗΜΑ να βγάζουν τις ευρωπαϊκές rom επί πληρωμή και να ησυχασουμε από τις παπαριες τους. Τι δηλαδή, τι ξέρουν παραπάνω οι ξεδοντιαρηδες από τους Ελληνες ? Εγώ αυτό το εννοώ σοβαρά. Είναι καιρός τα μέλη εδώ να ανεβάσουν level το φόρουμ. Κάντε μια πρόταση direct σε αυτόν τον μιαου μιαου και δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Εξάλλου αν θέλουν έναν ευρωπαϊκό δρόμο του μεταξιου πρέπει να περάσουν από την Ελλάδα. Το Σουφλί που ήταν ο ευρωπαϊκός π…

• Magic WormHole

flytouch1111 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Καλημέρα παιδιά, καλή ξεκούραση ” Καλημέρα, καλημέρα! Σε ποιους όμως απευθύνεσαι όταν λες καλή ξεκούραση;;;;;;;;;

• Χάθηκε το twrp

flytouch1111 - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

Στα χαρακτηριστικά του κινητού υπάρχουν 2 IMEI ένα για κάθε θέση SIM. Μπορεί να ήταν κάτι στιγμιαίο επειδή δεν είχε συντονιστει το κινητό ??

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

το βράδυ τώρα αλλιώς αύριο με την πρώτη ευκαιρία!

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

κακουργα κοινωνία!

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

thank you, thank you thank you!! Αυτό που μου έβγαλε στην επανεκκίνηση ?? Άσχετο ??

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

Y this I like Finally

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

Πρόλαβα να το κάνω μόνο με την μια μέθοδο και αυτό το έκανα 2-3 φορές επανάληψη. Αποτέλεσμα ναι μεν κράτησε το twrp, έγινε και root η συσκευή κάτι που με ικανοποίησε πολύ, αλλά δεν εμφανίζει το recovery στις επιλογές πατώντας το να κλείσει. Μου βγάζει βέβαια το twrp πλέον πατώντας τα κουμπιά. Θα δοκιμάσω απόψε ελπίζω και την δεύτερη μέθοδο. Αλλά ακόμα και έτσι να μείνει δεν με χαλάει, μικρό το τίμημα αρκεί να μην είναι κάτι που θα μου βγάλει αλλά θέματα!

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

ok Με την πρώτη ευκαιρία!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Να βλέπαμε τουλάχιστον τ αστέρια, τι παραπάνω να θελα!! ” Εκτος από όλα τα παραπάνω και παρακάτω που ανέφεραν ?? Α δώστε του και κάνα κουβά αθηναϊκά σκληκια να πάει για ψάρεμα

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

μου ήρθε τώρα μια φλασια. Όταν το πρωτοπηρα στα χέρια μου θυμάμαι ότι όταν το σύνδεσα στον υπολογιστή μου το αναγνώρισε ως Mi mix 2s. Και τώρα μου ήρθε μήνυμα στο Gmail ασφαλείας ότι μια συσκευή Mi mix 2s κλπ κλπ. Λες να έχει σχέση ??

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

το magisk 19? Άλλη έκδοση είναι ? Που την κατεβάζω ?

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

τζαμπα τα πανηγύρια αφεντικό, χάθηκε πάλι το twrp. Ναι μεν αν το κάνω εγκατάσταση μέσω adb δουλεύει και όλα τα κουμπιά κανονικά αλλά στην επανεκκίνηση γίνεται αόρατο. Λες και είναι ο κοππερφιλντ. Πολύ μυστήριο!

• Magic WormHole

Μήνυμα

ωραια ρε συ ντεΜακης είδατε και τον μηχανισμό των Αντικυθήρων σας κάνανε και ενημέρωση και ξενάγηση... Τι άλλο θέλεις δηλαδή;;;

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

και μετα εγινε η επανεκκινηση

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

Ελα Μ@@ι στον τοπο σου ! Ξεκλεψα λιγο χρονο και αρχισα να κανω την διαδικασια και να βγαζω φωτογραφιες. Ιδια διαδικασια για πολλοστη φορα , δεν εχω κανει τιποτα το διαφορετικο . Προχωραω την διαδικασια βγαζοντας φωτογραφιες και στο ρεμποοτ βγαζω βιντεο. Και ελα @@@@ στον τοπο σου βλεπω μεσα απο την καμερα να μπαινει ενα καινουργιο τβρπ. Δεν το πιστευω απο τη χαρα μου να δοκιμασω αν ανταποκρινεται στα αγγιγματα πατα νταλβικ και καχε και σβαιπ και βλεπω οτι αγγιξα και το ντατα. Φτουυυυ ελα σε παρα…

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

πριν αλεκτωρ λαλησει... τζίφος και πάλι. Αύριο πάλι φτάνει για σήμερα, θα εξηγήσω λεπτομερώς τους χειρισμούς που κάνω μήπως κάνω κάτι λάθος. @geoanto555 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και την υπομονή σου

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

Η αλήθεια είναι ότι μόνο αυτή την έκδοση δεν πέρασα, λες και κάποιος θέλει να με παιδεψει. Γιατί να είναι δικό σου λάθος ?? Ενιγουει, την κατεβάζω τώρα. Πρέπει να προσθέσω και αυτήν την συσκευή αφού έχω δύο μοντέλα πλέον και πάμε ελπίζω και για το τρίτο

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

την τύχη μου να χε@ω μέσα να χε@ω! Χάθηκε κάποιος χριστιανός να φλασαρει να το ρωτήσει ποιο μπροστά

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

Το 3.2.3-25-03 tools??? Τα άλλα που είναι στην τουλίπα δεεεεεν ???