Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Χάθηκε το twrp

flytouch1111 - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

το twrp είναι ένα από αυτά που έχεις στην υπογραφή σου στο tulip δεν ξέρω ποιο απ όλα αλλά όλα τα τελευταία δεν δούλεψαν μετά την αναβάθμιση της ρόμ YΓ Το twrp που δούλευε τελευταίο ήταν το 3.2.3.2 ?? Αν θυμάμαι καλά τον αριθμό

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

Η ρομ είναι αυτή που την πέρασα με την ota forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62252/

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

ποια είναι η official?

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

Δοκιμασα να κάνω την αναβάθμιση μέσω ota. Την πέρασε κανονικά μέσω twrp αλλά και πάλι τα ίδια. Θα δοκιμάσω μήπως άλλες εκδόσεις twrp λειτουργούν με αυτήν την ρομ!

• Magic WormHole

flytouch1111 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Βροχερή η Αθήνα.... ” καλά, σε είπε ο σκοπός ΑΛΤ και εσύ το αγνοείς; Προχώρα στο σύνθημα!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημεράάάάά παιδιά

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ερχομαιιιιιιιιιι ” Αλτ τις εί;;

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

το κρασαρισμα που λέω έγινε με το twrp του nitrogen. Όμως το πρόβλημα ξεκίνησε από την στιγμή που πέρασα την νέα rom, άρα θεωρητικά γιατί να αναζητουμε το πρόβλημα στο twrp και να μην είναι αιτία η rom? Λέω εγώ τώρα

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

όταν τελειώνει η εγκατάσταση του twrp μέσω adb δίνω ξανά εντολή για reboot μέσω adb πάλι. Σωστά μέχρι εδώ ?? Όταν σβήνει η οθόνη και πάει να εμφανιστεί το mi logo η οθόνη γεμίζει πορτοκαλί άσπρες γραμμές και σβήνει το κινητό ( νομίζω) Αν μετά πατήσω + volume και power δεν μου εμφανίζει twrp

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

αν κάνω αναβάθμιση από την 9.3.14 Στην 9.3.21 λες να στρώσει το Twrp και να μπορέσω να συνεχίσω ? Αλλιώς δεν ξέρω τι να κάνω! Πως να κάνω fr αφού το Twrp δες με αφηνει??

• Magic WormHole

Μήνυμα

μπρε μπρε μπρε 4 μέρες κάθονταν, 1 μέρα δούλεψαν κι κουράσκαν, ούτις καλημέρα δεν μπουρούν να πούν αμ πως πεζουμι, ΔΥ ιν αυτοί. Ύστερα που λεν τα 4Δ ιν η καταστροφή της Ελλάδας αδικου έχουν ??? Οεο!!! ??? Α... Καλημέρα

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

πηγα να βάλω το nitrogen που φαίνεται να το εγκαθιστά αλλά στο reboot κρασαρει και δεν το εμφανίζει καθόλου. Παρατήρησα ότι το κάθε twrp img δεν το δέχεται με την ονομασία του αλλά πρέπει να το αλλάξω σε tuliprecovery.img Αυτό ήταν το twrp που είχα βάλει από εξωτερική σελίδα, δεν θυμάμαι τι οδηγίες έψαχνα να βρω για κάτι που δεν μπορούσα να βάλω. Λες αυτό το twrp να μου έκανε την ζημιά ? Αφού στην πρώτη αναβάθμιση που έγινε, παπαλα μετά το twrp.

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

χμμμ ποιο άλλο ? Μπερδεύτηκα!

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

Δοκίμασα με ποντίκι, στην κανονική λειτουργία το εμφανίζει κανονικά και σε twrp δεν υπάρχει. Σε twrp έχει γενικότερα θέμα με την αφή αφού κάποια tap πρέπει να τα επαναλάβω για να πιάσει! Τώρα ? Factory reset??

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

θα το δοκιμάσω αργότερα το βράδυ η με την πρώτη ευκαιρία ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο και την κούραση. Ευχαριστώ για την βοήθεια!

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

κάπου έχω ένα παραπεταμενο Το δέχεται το ποντίκι το κινητό;; Δεν το σκέφτηκα ποτέ αυτό ομολογώ. Θα το δοκιμάσω... αν βρω το otg :)) Όχι δεν έχω εντοπίσει θέμα στο κινητό, καινούργιο είναι χωρίς κάτι μεμπτο πέρα από αυτό

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

ναι!

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

κατάφερα να βρω λίγο χρόνο και να ασχοληθώ. Καταρχήν εγκαθιστά κανονικά το twrp με το cmd ( αλλά πρέπει να διευκρινησω ότι ανοίγω το cmd χωρίς δικαιώματα διαχείρισης, έχω βάλει τα 7 αντί τα 10 τα οποία έβγαλα γιατί υπήρχε θέμα και στο 7 δεν έψαξα αρκετά γιατί δεν μου δίνει επιλογή στον φάκελο για δικαίωμα διαχειριστή) όμως ενώ μπορώ να επιλέξω τι θέλω να κάνω στο τελικό swipe το κουμπί πηγαίνει το 1/4 της διαδρομής προς τα δεξιά και δεν ολοκληρώνει. Άρα τώρα τι κάνω ?

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα σαββατιατικα τέτοια ώρα λένε μόνο οι πράϊβατ σεχτορ Καλημέρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Σε παραδέχομαι, έγραψες, γέλασα με το παραπάνω. Σσσσ σκληκιααααααα πάλι σας εφεξε ΠΣΚΔ δεύτερο μέσα στον μήνα. Τι είναι να ζιης, να κααααθεσαιιιι, για σας ειν η ζουη κι για μας ή σκλαβια... έεεε ρε πραΐβατ σεχτορ.... σκληκιααααααα καλά να περάσετε