Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μέχρι προχθές δεν ξέρανε να πίνουν ούτε ελληνικό καφέ μάθαν και τα ξπρεσσο κι τα καπουτσίνο, τρομάρα να χουν! Τους έλεγες θέλω καφέ φίλτρο από την μηχανή του ατμού και όχι από την οικιακή καφετιέρα φίλτρου με τον καφέ να στέκεται ώρες! Και σου απαντούσαν ότι δεν γίνεται επειδή ζητάς καπουτσίνο. Πιείτε ένα χαμομηλακι που είναι παραδοσιακό και ξέρει και ο οβελίξ να το φτιάχνει. Επειδή ούτε καφέ δεν ξέρουμε να πίνουμε και να απολαμβανουμε. Ο καθένας ότι ναναι ένα ναι και όχι. Ένα πειραιωτικο Ένα βα…
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
Μήνυμααφου είδαμε και αποειδαμε από 7 σε 8 και από άνοιξη χειμώνα και αφού δεν πέφτει η τιμή πάμε για άλλα φρεσκαδουρια παιχταρα μου. Mi 9 λέγεται το αναμενόμενο και αν είναι και η τιμή του αναμενόμενη θα το χτυπήσω στο πι&φί χωρίς globalmobal ότι ναναι πρώτο πρώτο! Mi 9 και εξέλιξη τιμής πλέον
-
Dolby atmos
Μήνυματο έχω ροοταρει, αλλά δεν το έχω ξαναδουλεψει το magisK. Το έκανα install και μέχρι εκεί
-
Dolby atmos
ΜήνυμαΜε το dolby atmos τι γίνεται στην xtrv? Υπάρχει ως δυνατότητα να ενσωματωθεί ? Έχει ενσωματωθεί με άλλο τρόπο ή πάμε σε εναλλακτική εφαρμογή ?