Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@Sasa25 Κάπως έτσι ξεκινήσαμε πριν πολλά χρόνια. Πρώτα με τα ειδύλλιακα βασικά, Πασκαλ,ντος κλπ. Μεταααα ήρθαν τα αναθεματισμενα Windows wauuuu είπαμε. Και ήρθε καπάκι και το www. Ώρες ατελείωτες μερονυχτα για αυτά που γκρινιάζω τώρα στα παιδιά μου. Πόσες φορές δεν είπα θα πάει σουμπιτο από το παράθυρο. Και μετά πιάστηκαμε στο χακιν και γίναμε εξπερ τότε. Πόσες φορές δεν τα σιχτιρισα Καλώς ήρθες στον κόσμο της τεχνολογικής εξαρτισης
-
οχι ότι σκοτιζομαι για την gcam. Αλλά είπα να την δοκιμάσω μετά από τόσο λιβανιτο για αυτήν την κάμερα. Για το redmi note 6 Pro υπάρχει έκδοση ή πάλι Τζακ ποτ με τα μοντέλα ?? Κατέβασα αυτήν που υπάρχει στο θέμα χωρίς root αλλά δεν δουλεύει εκτός και αν θέλει άλλη ρύθμιση μιας και είμαι rootαρισμενος
-
Παράθεση από makis1024: “Τι άλλο καλό έχετε εκεί στην Käskopp , Oranje χώρα ; Πέρα από γρήγορο Internet; Καλημέρα. ” Μικρές Ολλανδέζες και πολλά τετραφυλλα για τους φαν του είδους. Έπρεπε να περνάω έξω από τα μαγαζιά με τους εξαεριστηρες να δουλεύουν για να καταλάβω γιατί το αποκαλούν στις ταινίες Σιτ
-
@zanos Το ερώτημα είναι για ποιο χόμπι το κάνετε; Για την μελισσοκομια ή για το χόμπι του ηλεκτρονικού κύρου γρανάζη ? Για το χόμπι της μελισσοκομιας θα σου πω ότι υπάρχει ένας άγνωστος χ, η μέλισσα . Ότι και να κάνεις, αυτή το κάνει καλύτερα και κυρίως άγνωστο γιατί! Αν ασχολείσαι με αυτά δεν πρόκειται να βγάλεις μέλι
-
Αφού ξεκλειδωσα την τουλίπα μετά την απαραίτητη αναμονή, πέρασα το twrp με την βοήθεια μελών και πέρασα και την τελευταία xtrv. Ανοίγω το κινητό για να το ρυθμίσω αλλά χωρίς την sim που την έχω σε άλλο κινητό. Προσπαθώ να περάσω τους υπάρχοντος λογαριασμούς στην τουλίπα αλλά τίποτα. Ούτε Google play μπορώ να συνδεθώ ούτε πουθενά. Περνάω την sim μέσα αλλά γενικά μια από τα ίδια. Τι κάνω λάθος στις ρυθμίσεις ??