Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

flytouch1111 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Αν λέτε από Αύγουστο καλό χειμώνα, γιατί δεν λέτε από Φεβρουάριο καλό καλοκαίρι;;; Όεο;; ?? Καλημέρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

youtu.be/S126tQPdFpA

• Magic WormHole

Μήνυμα

@Sasa25 Κάπως έτσι ξεκινήσαμε πριν πολλά χρόνια. Πρώτα με τα ειδύλλιακα βασικά, Πασκαλ,ντος κλπ. Μεταααα ήρθαν τα αναθεματισμενα Windows wauuuu είπαμε. Και ήρθε καπάκι και το www. Ώρες ατελείωτες μερονυχτα για αυτά που γκρινιάζω τώρα στα παιδιά μου. Πόσες φορές δεν είπα θα πάει σουμπιτο από το παράθυρο. Και μετά πιάστηκαμε στο χακιν και γίναμε εξπερ τότε. Πόσες φορές δεν τα σιχτιρισα Καλώς ήρθες στον κόσμο της τεχνολογικής εξαρτισης

• βρήκα την απάντηση στο technobuzz.net κατέβασα τις δύο εφαρμογές και όλα δουλεύουν οκ

• οχι ότι σκοτιζομαι για την gcam. Αλλά είπα να την δοκιμάσω μετά από τόσο λιβανιτο για αυτήν την κάμερα. Για το redmi note 6 Pro υπάρχει έκδοση ή πάλι Τζακ ποτ με τα μοντέλα ?? Κατέβασα αυτήν που υπάρχει στο θέμα χωρίς root αλλά δεν δουλεύει εκτός και αν θέλει άλλη ρύθμιση μιας και είμαι rootαρισμενος

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Τι άλλο καλό έχετε εκεί στην Käskopp , Oranje χώρα ; Πέρα από γρήγορο Internet; Καλημέρα. ” Μικρές Ολλανδέζες και πολλά τετραφυλλα για τους φαν του είδους. Έπρεπε να περνάω έξω από τα μαγαζιά με τους εξαεριστηρες να δουλεύουν για να καταλάβω γιατί το αποκαλούν στις ταινίες Σιτ

• Magic WormHole

Μήνυμα

παρασυρθηκα απο την σημαία που έχει αναρτημενη Άααα ποια άκρη του πλανήτη ? Ολλανδική αποικία είναι και η νήσος Κω.αααα γι αυτό έχει ξεφύγει ? Κάθε καλοκαίρι... youtu.be/b9rLUFyTIm8 Καλημέρα

• Magic WormHole

Μήνυμα

που την έχει την 50άρα; Γερμανία ? Ακόμα στην 50άρα είναι ? Το 2009 στην Ολλανδία είχα 24 και την νύχτα έφτανε τα 50 στο κατέβασμα. Εκεί ακόμα στην 50άρα είναι ? Τόσα λεφτά πήρε η υπερδυναμη από την Ελλάδα και είναι πίσω ??

• και εγώ ένα ανάλογο θέλω να παραγγείλω για το δικό μου αυτοκίνητο 8.1 Android. Αφού το δίνει από αποθήκη Γερμανίας λογικά δεν θα πληρώσεις αφού το διαφημίζει και στην σελίδα του.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρααααααα Τέτοια ώρα την λένε όσοι δεν είναι μέλη από ένα από τα τέσσερα καταστροφικα Δ της Ελλάδας

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “15 βαθμούς κάτω από που?? (Hidden Content) ” youtu.be/HeERupuicHE

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στον χειμώνα, μα που αλλού!!

• Ευχαριστω @alvin1983 Το πέρασα και αυτό και επιτέλους όλα καλά. Φαίνεται ένα αξιοπρεπεστατο κινητό στην λειτουργία του. Αντε τώρα να του βάλω τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές που θέλω.  

• Εγώ το έχω κανονικά Ελλάδα και ξεκλειδώνει αμέσως. Έχω την xtrv περασμένη. Ερώτηση ❓ μπορώ να περάσω και δεύτερο πρόσωπο στο ξεκλείδωμα ??

• το magisK δεν το εγκαθιστά

• Magic WormHole

Μήνυμα

@zanos Το ερώτημα είναι για ποιο χόμπι το κάνετε; Για την μελισσοκομια ή για το χόμπι του ηλεκτρονικού κύρου γρανάζη ? Για το χόμπι της μελισσοκομιας θα σου πω ότι υπάρχει ένας άγνωστος χ, η μέλισσα . Ότι και να κάνεις, αυτή το κάνει καλύτερα και κυρίως άγνωστο γιατί! Αν ασχολείσαι με αυτά δεν πρόκειται να βγάλεις μέλι

• δεν ξέρω αν ήταν θέμα Sim ή factory reset το θέμα λύθηκε Ένα τελευταίο τώρα. Supersu περνάω κάποια συγκεκριμένη έκδοση ή θέλει το ματζισκ ?

• Εννοώ στους λογαριασμούς του Google, Google play για να κατεβάσω εφαρμογές και να συνεχίσω. Στον λογαριασμό του Google εμφανίζει ένα κύκλο να γυρνάει και να αναβοσβήνει η οθόνη. Το έκανα κατά λάθος επαναφορά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις. Αργότερα θα βάλω την sim και θα προσπαθήσω να το ρυθμίσω!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα

• Αφού ξεκλειδωσα την τουλίπα μετά την απαραίτητη αναμονή, πέρασα το twrp με την βοήθεια μελών και πέρασα και την τελευταία xtrv. Ανοίγω το κινητό για να το ρυθμίσω αλλά χωρίς την sim που την έχω σε άλλο κινητό. Προσπαθώ να περάσω τους υπάρχοντος λογαριασμούς στην τουλίπα αλλά τίποτα. Ούτε Google play μπορώ να συνδεθώ ούτε πουθενά. Περνάω την sim μέσα αλλά γενικά μια από τα ίδια. Τι κάνω λάθος στις ρυθμίσεις ??