@fog και @vanni Σας ευχαριστω και τους δυο. Εβαλα το cmd και με τις διευκρινησεις της @fog και του οδηγου του @geoanto555 ολα κυλησαν ευκολα. Ευχαριστω πολυ μια τελευταια πινελια αν και οχι στο σψστο μερος...κατεβαζω την τελευταια ρομ επιλογης μου ή θελει πρωτα καποια αλλη εκδοση περασμα?
@fog Το έτρεξα δεύτερη φορά με powershell και απ όσο κατάλαβα η εγκατάσταση έγινε σωστά. Στην επαναφορά πρέπει να ισχύει αυτό που ανέφερες. Άρα όσο το έχω συνδεδεμένο σε fastbood και μετά την εγκατάσταση twrp image δίνω κάποια εντολή στο powershell για να μπω στο twrp, σωστά κατάλαβα ? Ποια εντολή δίνω ??
δεν πρέπει να το ανοίξουμε μέσα από τον φάκελο ? Έψαξα στο νετ και είδα ότι αντικατεστησαν το cmd με το powershell. Το έτρεξα σύμφωνα με τον οδηγό, όταν έκανα reboot για να μπω στο twrp μου έβγαλε αυτό. Μάλλον δεν πέτυχε η εγκατάσταση με το powershell!!??
Προσπαθώ να περάσω το twrp στο redmi note 6 Pro Είμαι στην διαδικασία να ανοίξω στον φάκελο adb την γραμμή εντολών cmd. Αντί cmd όμως μου βγάζει επιλογή powershell.Σε Windows 10 Τι έχει γίνει λάθος ??
youtu.be/ejE-4uaE3GA You've been dressing up the truth I've been dressing up for you Then you leave me in this room, this room Pour a glass and bite my tongue You say I'm the only one If it's true, then why you running, you running? Ooh-woah-oah If you're really being honest If you really want this (ooh-woah-oah) Why you acting like a stranger What's with your behavior? (Ooh-woah-oah) Say my name, say my name If you love me, let me hear you Say my name, say my name I am dying to believe you I fe…
Παράθεση από makis1024: “Ο δικός μας @geoanto555 πίνει μόνο εμφιαλωμένο , δεν έχει τέτοια θέματα. Καλημέρα. Αλλά και να έπινε από την βρύση , ούτε ελαφρύ κωλιάντζα που θα τον έπιανε , είναι πιο γρήγορος και από την λάμψη και από την βροντή.... ” youtu.be/fKopy74weus
Παράθεση από derveni: “Η υπομονή είναι αρετή. ” αυτα είναι υπεκφυγες! Το γοργόν και χάρην έχει. Και μην μου πεις, σπευδε βραδεως γιατί εγώ είμαι με τον D.Trump! Yo my men!
Έχω μερικά χρόνια τώρα που έχω τον cm browser. Έχω δοκιμάσει όλους τους browser και ακόμα τους δοκιμάζω. Είναι αυτός που μου ταιριάζει και δεν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα μέχρι τώρα.
Ναιιιιι ναιιιιι σωστός, Καλημερααααααααα. Αλλά πουυυυυυ όρεξη για καλημερες και χουχουχου! Άμα δεν πιούμε μια κανατα καφέ πρώτα να πνιξουν τον πόνο που είναι Δευτέρα σήμερα και πρωινό ξύπνημα και αΐντες πάλι από την αρχή. Ωιμε και αλι ( όχι το αλιμπαμπα) και καλό κουράγιο! Αΐντες κατά τις 10:00 μπορείτε να αρχίσετε να λέτε καλημέρα!
Μούγκα στην Στρούγκα τώρα, φάγανε, ήπιαν κοιμήθηκαν και τώρα που ξύπνησαν άρχισε η μελαγχολία και οι σκέψεις τύπου: Γιατί να μην είναι Παρασκευή απόγευμα ? Πααααλι δουλειά αύριο ? Φτου σε λίγες ώρες Δευτέρα, πως περνάει ολόκληρη εβδομάδα ? Πάλι το πρωί ξυπνητήρι ⏰ ??