Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
το κρεβάτι μου από τον υπολογιστή απέχει 50 εκατοστά, το ένα μάτι κοιτούσε εκεί και το άλλο τρεμοπαιζε κοιτώντας την οθόνη. Αυτό που άλλοτε ήταν peace of cake τώρα φαντάζει βουνό κυρίως λόγω κούρασης. Ποιος να το φαντάζομαι. Κάτι άλλο τώρα που διαβάζω σε αυτό το λινκ. Το κινητό έχει την global rom που του έχουν πέρασει. Πρέπει να του περάσω άλλη rom πριν να ζητήσω να ξεκλειδώσει ?? Μα το ξεκλειδωνουμε για να περάσουμε άλλη rom!!?? Σωστά ?? Μπερδεύτηκα
-
οκ ευχαριστώ, έτσι το δείχνει. Το λινκ για unlock στην αγγλική το έχουμε ευκαιρο, παιδευομουνα ώρα να βγάλω άκρη στα κινέζικα χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από τόσα χρόνια αυτοί οι Κινέζοι στην αγορά δεν βρέθηκε κάποιος να τους φωτίσει ότι η σελίδα τους είναι δύσκολα προσβάσιμη για τον εκτός Ασία κόσμο ?? Και εκεί δεξιά επάνω που λέει για τα διάφορα φόρουμ, το ελληνικό που είναι και το ποιο δυναμικό γιατί δεν το έχουν ? Ή εγώ δεν το πρόσεξα ή είναι στα κινέζικα γραμμένο
-
οταν κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή και το συνδέω για πρώτη φορά στην αρχή μου το αναγνωρίζει ως redmi note αλλά έχει ήδη αρχίσει το Ντιτ Ντιτ και μετά από μισό λεπτό εξαφανίζεται. Κατάφερα να μπω μια φορά να ελέγξει για ενημέρωση αλλά δεν μου έβγαλε για σφάλμα μετά από μισό λεπτό δεν βλέπει την συσκευή
-
και το πρώτο θεματακι παρουσιάστηκε και ακόμα δεν το άνοιξα καλά καλά. Το κινητό το έχω μισορυθμισει τα απαραίτητα χωρίς κάρτα μέσα. Το συνδέω στον υπολογιστή για να κάνω τα πρώτα βήματα αφού έγινε το USB debugging, επιλέγω μεταφορά αρχείων και Ντίν,Ντίν,Ντίν ανά δευτερόλεπτο και το εικονίδιο της μπαταρίας επάνω δεξιά να αναβοσβήνει. Τι είναι αυτό ? Τι λάθος έκανα ??
-
@billone Πέρυσι έσπασε η οθόνη, πλήρωσα κοντά όσο το κινητό. Περαστηκε πάλι καινούργια οθόνη και σε δύο μέρες με ξανασπαει. Μετα μου παιδεύτηκα με οθόνη που μάλλον ήταν κακής ποιότητας εισαγωγή. Το μαγαζί βέβαια μου έφερε τελικά την σωστή οθόνη χωρίς να πληρώσω έξτρα αφού άλλαξα άλλες δύο οθόνες. Τώρα το προσέχω μην βρέξει και μην σταξει.
-
@demakhs Από οποία τρουπα και να πηηηηδ....ηχτης σε άλλη παράλληλη σκουληκαντεροτρουπα θα καταλήξεις και μετά θα αναρωτιέσαι αν είσαι σε κάποιο επεισόδιο του trwin Peaks ή του Mulholland Drive. Άσε άλλο να το φαντάζεσαι. Πήγα στην έκθεση του όπως είπα σε κάποιο άλλο νήμα.... Πρέπει να είσαι φευγατος ή να έχεις μπόλικα ληγμένα μαζί σου. Είχε ενσωματώσει αρουραίο στον πίνακα του και τα κόκκινα είμαι σίγουρος ότι ήταν το αίμα από τον αρουραίο με μπόλικο βερνικι. Άσε τι να σου λέω βγαίνεις άλλος άνθ…