Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@NasDriver Ναι το έχω υπόψη μου προτιμησα όμως να έχω ξεχωριστά τα στοιχεία της κάθε συσκευής αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος απλώς για την τάξη των πραγμάτων για να μην μπερδεύεσαι. Ένα μικρό έλεγχο τώρα για να βεβαιωθουμε ότι είναι global rom όπως γράφει το κουτί και καπουτσινος που κρέμεται από τα κλαδιά Έχει νόημα να το κάνω update αφού θα το περάσω xtrv?
-
Παράθεση από demakhs: “Γιατι, τι έκανε ο καγγελιαρης κ τον κράζεις πουρνό πουρνό @ιπταμενοαγγιγμα1111? ” Κυριε Ντε Μάκη που κατάλαβες οτι κραζω? Και μάλιστα πουρνό πουρνό, άλλη όρεξη δεν είχα Μάλλον δεν το ξέρεις το άσμα και αν κρίνεις από το γραπτό... Είναι σαν το ανέκδοτο με τον τοτό και την δασκάλα... Μαρεσει ο τρόπος που σκέφτεσαι δεν έγραψα κάτι..... Αλλά μάλλον για σένα ήταν πουρνό... Εγώ ξυπνάω 04:20
-
Γιατί συμβαίνει αυτό;
Μήνυμανα κάτσω να το ξαναστησω από την αρχή μπρρρρρ να μου λείπει μόνο όταν θα είναι αναπόφευκτο για να ακολουθήσω αυτή την διαδικασία. Για την sim πρώτη φορά ακούω ότι μπορεί να ωφειλεται σε αυτό, θα το κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία. Πρόβλημα μπαταρίας ?? Δεν μου έχει δώσει ενδείξεις ότι υπάρχει θέμα με αυτό!! Θα το έχω και αυτό στα υπόψιν. Ευχαριστώ για τις γνώμες σας!
-
Γιατί συμβαίνει αυτό;
Μήνυμαεχω το redmi pro ωmega και έχει τώρα πολλούς μήνες με οποιοδήποτε Rom που θα κολλήσει και θα κάνει επανεκκίνηση μόνο του σίγουρα 1-2 φορές το 24ώρο. Το έχω στήσει και από την αρχή σίγουρα 3-5 φορές. Το είχα αναφέρει και παλιότερα και ενώ φαινόταν με κάθε νέα rom ότι λύνεται το θέμα εμφανίζεται ξανά. Βασικά δεν αποτελεί και μεγάλο πρόβλημα όσο παραμένει στο 1-2 την ημέρα. Είμαι όμως σίγουρος ότι όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνεται μέχρι που θα χρειαστεί και πάλι σβήσιμο και όλα από την αρχή. Γνωρίζ…
-
31/12 στις 14:00 έγινε η παραγγελία στο bangood ανά πάσα στιγμή περιμένω τον ταχυδρόμο να μου το φέρει. Me priority direct mail και post Nl.
-
@spideman3 Βρέθηκα στην πόλη και είπα να επισκεφθώ μια έκθεση. Αφού είδα την έκθεση μετά έφυγα τρέχοντας ( δεύτερη φώτο) Στις προηγούμενες φωτογραφίες αναρωτιέται ο καλλιτέχνης, τι είναι αυτά τα κόκκινα πράγματα. Σας λέω λοιπόν, είναι σκουλήκια, είπα να ξεφύγω από δαυτα και τα βρήκα μπροστά μου, φτου αυτή η σκουληκοτρυπα. Αναγνωρίζεται ποια σκουλήκια είναι Υ.Γ. QUIZ Θυμάστε ποιος είναι ο David Lynch??
-
Πέρασα την xtrv 9.1.3 στο redmi pro. Είναι από τις λίγες ρομ που πέρασα με αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας. Περιμένω την επόμενη
-
Εδώ στα βορειοανατολικα σύνορα το πρωί είχε 14 βαθμούς. Πλέον ούτε ίχνος χιονιού ❄. Όμως ο νοτιάς έφερε όλη αυτή την μουχλα και την υγρασία. Για την υγεία σαφώς καλύτερος ο ξεροβοριας και το κρύο. Χτυπάνε τα δόντια σε ρυθμό αλλά δεν αρρωσταινεις. Κάτι άλλο τώρα, αύριο πετάω ✈ από Θεσσαλονίκη, ξέρουμε πως είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, ειδικά εκεί στην Καβάλα και αν το αεροδρόμιο έχει προβλήματα ? Στις ειδήσεις λένε διάφορα άλλα δεν τα πολυεμπιστευομαι!
-
πιτσιρικάδες τα καλοκαίρια σκαρφαλωναμε στα δέντρα έξω από τον καλοκαιρινό κινηματογραφο και βλέπαμε κρυφά, εμμανουέλα!! Και αυτό περιλαμβάνεται στα έργα