Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από flytouch1111: “Διαγράψτε αυτό το μήνυμα ” Ο/Η takisfrag, spideman3 και zanos έκαναν like σε αυτό. Θα ήθελα μία, υποτυπώδη, εξήγηση..... ” O ένας από την φύση του είναι κουραμπιές γλυκός , ο άλλος μόλις γύρισε από Ουγγαρία και τα βλέπει όλα ωραία , τον τρίτο τον συμπαρέσυρε ο Λουκουμάς και ο Αραχνιάς , να η εξήγηση... ” Εγώ απλά διέγραψα διπλό μήνυμα τους άλλους τους πλακωσε το χιόνι. Είσαι πάντως ο πρώτος που αναρωτήθηκε, να αρχίσω να …
-
Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα παιδιά. Ήρθαν τα Χριστούγεννα μας μπήκε ο νέος χρόνος τώρα τα κεφάλια μέσα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν κατάλαβα όμως, πότε βγήκαν τα κεφάλια έξω, αααααα ξέχασα είσαστε της άδειας και του ΠΣΚ, ααααχ αυτό το Π(Α)Σ(Ο)Κ τι έκανε, όλοι από Δευτέρα πότε θαρθει η Παρασκευή!
-
Δεν θυμάμαι το όνομα, θα το βρω βέβαια, έχει γίνει και εδώ αναφορά σε αυτές τις θήκες, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι ipaky. Αλήθεια, για Τζαμάκι πλήρης κάλυψης έχεις κάτι καλό να προτείνεις ? Αυτά που πήρα εγώ από Κίνα για τα δύο κινητά, δεν μου άρεσαν. Αφήνουν δαχτυλιες και δεν φαίνεται καλά η οθόνη!
-
Σε αυτό το κινητό δεν κάνω βαριά χρήση όπως το άλλο κινητό αλλά πάλι κάνω πολλές κλήσεις όλη μέρα και είναι συνδεδεμένο σε όλα τα social media αλλά μέχρι εδώ. Όχι κατεβάσματα όχι ανεβασματα όχι φωτογραφίες όχι βίντεο. Υποθέτω ότι γι αυτή την χρήση τα 3 είναι αρκουντος καλά, αλλά η ερώτηση αφορούσε ποιο πολύ για το αν είναι καλά σε σχέση με τον προσσεσορα και τα άλλα χαρακτηριστικά για να τρέξει καλά το σύστημα και όχι τόσο στην χρήση
-
Απ όσο έψαξα οι τιμές των τριών μοντέλων είναι παρόμοιες και βασικά κατέληξα στο μοντέλο που θέλω από αυτά τα Τρία, στο redmi 6 Pro. Θα ήθελα όμως και την άποψη των μελών βάση χρήσης αφού είναι παρεμφερείς οι δυνατότητες και οι τιμές γιατί να μην διαλέξω το σχετικά βελτιστο από τα τρία! ? Redmi 6 Pro Redmi 6 note pro Mi a2 lite
-
Ναι το ξέρω,αυτό λέω και εγώ. Τρεις οθόνες του είχα αλλάξει πέρυσι, το προσέχω μην βρέξει και μην σταξει. Σήμερα στο kimovil που το έκανα αναζήτηση μου έβγαλε ένα σάϊτ στα 450€. Μα πάνε καλά,? Τέτοια τιμή ? Ενιχάου είμαι μάλλον στο να δώσω κάτι παραπάνω είτε να πάρω το Redmi 6 Pro από έξω είτε το Note 6 είτε το Mi a2 lite από Ελλάδα
-
ερώτηση: Αν είναι να δώσω 150 € +,- για ένα κινητό μήπως άξιζει να προτιμήσω το Note 6? Την ψάχνω λίγο γιατί από την άλλη αν έχεις σκοπό να πάρεις το Mi 8 μήπως να κάνω επαγγελματικό το redmi pro που έχω ? Αλλά με τόσες πτώσεις που γενικά τρώει το επαγγελματικό άσχετα μάρκας ποσό θα επιζήσει ένα καλό κινητό όπως το redmi pro μέχρι να αναγκαστω να αγοράσω πάλι άλλο τηλέφωνο και να χάσω και το καλό! Λέω γω τώρα!
-
Δεν ήμουν ποτέ του Nokia όχι από πεποίθηση ή από κόλλημα απλώς πάντα συγκριτικά κατεληγα σε άλλα μοντέλα από εποχή συμβατικων κινητών. Και σχεδόν πάντα κατεληγα στα Sony. Δεν κατάλαβα ποτέ τα σκαμπανεβασματα αυτής της εταιρείας στα κινητά. Ενώ ήταν εξαρχής δυναμική αποχώρησε και άφησε εταιρείες να πάρουν τα ηνία. Μετά έκανε το Come back αλλά και πάλι χωρίς να θέλει να πρωτοπορεί όπως μπορεί. Τέλος πάντων, από κινητά πλέον άφθονα αν είσαι τζιμανι και πιάνουν τα χέρια σου φτιάχνεις και μόνος σου τ…
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Όλο το πρωινό συνέκρινα τα μοντέλα που μου προτείνει ο @NasDriver Βασικά είναι όλα πανομοιοτυπα μοντέλο και έχω ξεχωρίσει το redmi 6 Pro που είναι ολόϊδιο με το Mi a2 lite και λίγο ποιο φτηνό. Δεν καταλαβαίνω, εκεί στην xiaomi έχουν χάσει τον μπούσουλα με τα τόσα κινητά που βγάζουν και τα αλλάζουν ονόματα ? Δεν ξέρω αν θέλω ή δεν θέλω xiaomi, το Cubot το είχα πάρει αναγκαστικά και μου βγήκε μια χαρά κινητό για την χρήση που το θέλω. Θα το μελετήσω ακόμα όσο μου επιτρέπ…
-
το Cubot note s δεν θα το ξαναπροτιμησω επειδή παρόλο που είναι σταθερό και ανθεκτικό άρχισε να μου αργεί να χάνει στην ανταπόκριση χωρίς να το έχω φορτώσει με πολλά δεδομένα και λειτουργίες. Για τα xiaomi και ειδικότερα τα μοντέλα διετίας τα ψιλοφοβαμαι αν κρίνω από το redmi pro που το έχω στήσει μερικές φορές από την αρχή και κάνα δυο φορές έχασα πολλά δεδομένα. Θα μου πεις back up και nandroid κλπ κλπ ναι ωραία όλα αυτά όταν έχεις ελεύθερο και άνεση χρόνου. Και stable Rom δεν με καλύπτει απόλ…
-
το Cubot note s που το έχω για επαγγελματικό μου έσπασε η οθόνη του που έχει φάει άπειρες τούμπες αλλά φαίνεται ότι ήρθε η ώρα του. Αντί να αλλάξω οθόνη σκέφτομαι να πάρω ένα άλλο μέχρι 100 ευρώ αντε 120. Χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει, ίδιο μέγεθος οθόνη ανθεκτικό και κυρίως σταθερό στην λειτουργία του και όχι συνέχεια προβληματικες αναβαθμίσεις που θα θέτουν σε κίνδυνο τα δεδομένα μου. Είχα σκοπό να πάρω το Mi 8 και να κάνω επαγγελματικό το redmi pro αλλά αμφιβάλω αν θα αντέξει στην σκληρή …
-
Καλά Χριστούγεννα
ΜήνυμαΤα λέει όλα ο Chuck youtu.be/T-D1KVIuvjA
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651