Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
το είχα ξαναθιξει πριν λίγες ημέρες αλλά επειδή είναι πολύ σπαστικό το αναφέρω και πάλι. Το Note 6 Pro δεν βρίσκει γρήγορα τα δίκτυα WiFi, παρουσιάζει μια καθυστέρηση και τις περισσότερες φορές δεν συνδέεται αυτόματα, πρέπει να το κάνω χειροκίνητα. Αποτέλεσμα καταναλωνω άδικα data. Δεν ξέρω που ωφειλετε αυτό, αν είναι θέμα rom,bug ή κάτι από τις δικές μου ρυθμίσεις. Μια μικρή βοήθεια γίνεται;
-
εχει γίνει καπου συζήτηση αλλά δεν μπορώ να βρω το νήμα. Σκέφτομαι να αγοράσω το MI 9 από την αμαζον με το αφμ μου το οποίο ήδη δηλωθηκε από τον λογιστή για να είναι αναγνωρισμενο από την Ευρώπη. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν υπάρχουν περιορισμοί ή παγίδες. Δηλαδή, το κινητό που θέλω να πάρω ποιος πρέπει να το πουλάει για να ωφεληθω το ΦΠΑ.? Όποιος έχει εμπειρία με την αμαζον ας δώσει μια διευκρίνηση.
-
καθε φορά που διαγράφω φωτογραφίες από την συσκευή αυτές αργότερα επανέρχονται. Προφανώς από συγχρονισμό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω από που τις συγχρονίζει. Στο Mi cloud.εχω ανενεργό τις φωτογραφίες, δεν τις ανεβάζω εκεί. Μόνο στο Google drive αλλά εκεί δεν έχω τις φωτογραφίες που διαγράφω και επανέρχονται. Άρα δεν μπορώ να καταλάβω από ποιο directory πάει και τις βρίσκει. Βαρέθηκα ποιά να τις σβήνω!
-
Έχω χάσει επεισόδια εδώ μέσα! Εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε πρόσβαση στην πληροφόρηση. Ήταν καθοδηγουμενη και με το σταγονομετρο. Κοινώς υπήρχε άγνοια ή ήμασταν ντουρντουβάκια. Ρωτουσες τον γείτονα ή τον γνωστό αν ήξερε σχετικά με αυτό που σε απασχολουσε. Και αν ήταν κάτι σοβαρό, τον δάσκαλο ή τον βουλευτή που ούτε και αυτοί δεν ξέρανε την στραβομαρα τους αλλά τους αναγαγανε ως ειδήμονες, γνώστες, μέγα μαγιστρους κλπ κλπ. Τα παλιά τα χρόνια δεν είχαν ρεύμα ήταν με γκαζολαμπες μένανε οικογένειες σε…
-
Παράθεση από gvoi: “Καλημέρα! Κουράγιο στους εργαζόμενους! Και δεν ξεχνώ! ΔΕΝ ΜΠΑΊΝΩ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΤΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΊΣΕΙ! Έχουν κ σπίτια και ζωές οι υπάλληλοι. Επίσης την Κυριακή έχει μπάλα, όχι ψώνια! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στας ευρωπας κάνουν το πολύ λογικό και αυτονόητο. Μισή ώρα πριν να κλείσουν τα καταστήματα, κλειδωνουν την είσοδο. Χρόνος υπεραρκετος να εξυπηρετηθουν οι πελάτες εντός. Στα δε κλαμπ και καφέ το βράδυ μισή ώρα ποιο μπροστά σταματά το…
-
Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα παιδιά καλό σαββατοκύριακο να έχουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν κατάλαβα! Τελείωσαν οι αργίες και πήγε κανείς στην δουλειά και λες καλό σαββατοκύριακο ? Κουράστηκε κανείς ή από συνήθεια ? Ωϊμέ γλυτώσαμε δύο βδομάδες τώρα από αυτό το σλόγκαν, φτού και από την αρχή Καλημέρα σκέτα νέτα!