Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 918.

• Magic WormHole

thanasis50 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Χωρις ζορικο τανάσι, δράση μηδέν!! Έτσι είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης κ την προηγούμενη φορά που τσαμπουκαλεύτηκε , μετά το κράξιμο που έπεσε. Κριμα, γιατί δεν απάντησε σε τίποτα επί της ουσίας, κ ειδικότερα γιατί μιας κ δεν έχει xiaomi πλεον, αφού δεν τον ικανοποιεί σαν εταιρεία, επειδή δεν έχει την Β20 κ επειδή δεν παρέχει επίσημη υποστήριξη στην χώρα μας, την κράζει μανιωδώς κ τον λόγο που βρίσκεται στο παρόν φόρουμ, εκτός της εξάρτησης του από το παιχνίδι των θησαυ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “@thanasis50 Δεν έχεις καμιά υποχρέωση να μας πεις. Απλά εκφράζουμε την απορίας μας τι κάνεις εδώ αφού την κράζεις? Και βλέπεις εμείς είμαστε χαλαροί τύποι εσύ μας άρπαξες από τα αυτά, γιατί? κουβέντα χαλαροί κάνουμε. ” Δεν αναφέρομαι σε σένα όπως πιστεύω να είδες στην ανάρτησή μου. Όπως βλέπεις σου απάντησα με τα δικά μου επιχειρήματα, και ελπίζω να σε κάλυψε η απάντησή μου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τι δουλειά έχεις εδώ λοιπόν να κραζεις την xiaomi για την έλλειψη της Β20 κ υποστήριξης, αφού δε σου κάνει??? Αν δεν είχες εθιστεί με τους θησαυρούς, η μόνη λογική εξήγηση ακούει στο όνομα: ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ!!! ” Μήπως θα πρέπει να σε ρωτήσω για να πω την άποψή μου; Η πρέπει να σου εξηγήσω γιατί βρίσκομαι σε αυτό το φόρουμ;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Έχω το Mi5 την B20 την αγνοούσα και εγώ μέχρι πριν λίγους μήνες. Μόνο Θεσσαλονίκη αλλά έκανε αναβάθμιση η wind και την βλέπω σε αρκετά σημεία. Αν αλλάξω κινητό θα πάρω πάλι xiaomi δεν έχω κανένα παράπονο σκυλιά συσκευές. Όσο για τα πεσιματα το Mi3 έπεσε σε σκάλες δεν έπαθε τίποτα. Το Mi5 που τόσα ακούστηκαν με έφυγε από τα χέρια μου, τίποτα. Και μην ξεχνάς το RN2 ήταν η πρώτη συσκευή αν δεν κάνω λάθος με full πλαστικό. @thanasis50 φιλικά. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμο…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Βλέπω τις ειδοποιήσεις μου και πέφτω πάνω σε μια ανούσια κουβέντα περί έλλειψης εγγυήσεων - τεχνική υποστήριξης Samsung Galaxy Note 8: Πιθανή η παρουσίαση του στις 26 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη από την πλευρά της xiaomi ανάμεσα σε @Alex_MLT , @demakhs , @thanasis50. O πρώτος έχει RedmiPro o αρχιτέτοιος Mi5s διπύρηνος πλέον με φοβερή κάμερα και ο τελευταίος δεν βλέπω να έχει συσκευή xiaomi και με πιάνει τρέλα. Πάρε αγόρι μου ένα xiaomi να δεις φως γιατί τώρα είσαι τυφλός. ” …

• Παράθεση από demakhs: “Το χιούμορ Αμερικάνε με την ειρωνία, τα χωρίζει μια πολύ λεπτή κλωστή... :hmm: ” Αν διαβάσεις μερικά ποστ δικά σου θα το διαπιστώσεις.

• Μάλιστα............... Δηλαδή αν δεν υπήρχε το φόρουμ εδώ εσύ θα ήξερες την xiaomi............... Τελικά έχεις χιούμορ..................

• Να σε ρωτήσω κάτι; Technical support έχει η xiaomi στην Ευρώπη;; Όχι. Περιμένει από τα επίσημα φόρουμ να δοθούν οι ρομ και να απαντηθούν οι ερωτήσεις των χρηστών σε σοβαρά προβλήματα. Αν αυτή θεωρείται σοβαρή αντιμετώπιση εταιρείας πάω πάσο.

• Αν η Xiaomi δεν είχε τις κοινότητες που εξυπηρετούν τους χρήστες απλά θα πουλούσε μόνο σε χώρες όπως Κίνα Ινδία. Εδώ δεν μπορεί να προσφέρει την b20 σε ναυαρχίδες της εταιρείας, γι αυτό και οι πωλήσεις της είναι τεράστιες στις χώρες αυτές.

• Παράθεση από makis1024: “Ρώτησε κάτι ο @demakhs αλλά πέρασε έτσι, mi account ή Gmail account είχε περαστεί στο κινητό; ” Απάντησε στο ποστ 5

• Greeklish to Greek - by innoetics :: Δωρεάν Υπηρεσία