Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 524.
-
Αν υπάρξει και άλλη κλήρωση προτείνω να βγει ένας νικητής και 100 αναπληρωματικοί...μπας και βρεθεί τελικά!!!
-
Σήμερα που οργάνωσα τα εικονίδια σε φακέλους το παρατήρησα και το επιβεβαιώνω: πατάω τον φάκελο και ανοίγει πολύ αργά σε σύγκριση με την 9αρα, οπότε αν αλλάξω τις τιμές στα animation που είπες @baiosss θα στρώσει; Για διάρκεια μπαταρίας δεν μπορώ να πω γιατι σήμερα το έλιωσα σε ρυθμίσεις και ίντερνετ radio οπότε δεν θα βγει ασφαλές συμπέρασμα.
-
Καλημέρα. Τελείωσα με το σετάρισμα της συσκευής και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει άλλο θέμα πλην της κάμερας που διορθώθηκε με την αλλαγή στο build.prop. Έλαβα το email που διορθώνει αυτό το πρόβλημα αλλά εγώ δεν το περνάω λογικά μιας και το έφτιαξα,σωστά; Άλλες εντυπώσεις: σε όλα είναι κάτι κλικ πιο γρήγορη από την 9αρα, διακόπτες οκ, ήχοι πολύ δυνατοί, μπαταρία είναι νωρίς ακόμη να πω. Στο δαχτυλικό παρατήρησα μια μικρή καθυστέρηση να το διαβάσει (θέλει 2-3 πατήματα κάποιες φορές) θα δοκιμάσω όμω…
-
Μόλις έλαβα το email αναβάθμισης και πριν προχωρήσω να κάνω ερωτήσεις προς αποφυγή βλακείας.. 1) το backup μέσω twrp το κάνω με το υπάρχον; 2) την αναβάθμιση του twrp που είναι για miui10 - Android 8 πως την κάνω και πότε; πριν το Format Data; Είμαι από Απρίλιο με αυτήν: xiaomi-miui-hellas-7.1_jason_V9_XTRV_8.4.26, Sharp οθόνη έχω κι εγώ
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-