Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από pandim1: “Πώς γυρνάμε την γλώσσα από κινέζικα σε ελληνικά γιατί πελάγωσα? ” πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;;;;; Σταμπάρετε την διαδρομή δεν είναι ανάγκη να ξέρετε κινέζικα....forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27159/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27160/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27161/

• Αν με ρωτάς, τότε σου λέω ότι πρέπει να την αλλάξεις έτσι κι αλλιώς...

• Unofficial κινεζιά φοράς φίλε μου... Ή θα βάλεις official global stable ή την δικιά μας Ελληνική.

• @pavlidisc χααχα έτσι όπως πάει η οικονομία και τα οικονομικά μας βλέπω να το παίρνουμε σε 5 χρόνια και μάλιστα από 3ο χέρι....

• Παράθεση από Tackleberry: “Έκανα μια βόλτα με τα πόδια (και να πληρώσουμε καμιά τράπεζα δυστυχώς), και η απόσταση που μου έγραψε το Mi band ήταν 1.2 χλμ περισσότερα από το google maps όταν την έβαλα στον υπολογιστή. Δηλαδή το Mi band έγραψε 6,6~ χλμ και το γουγλ μου το βγάζει 5,4 χλμ... Υπάρχει κάποια ρύθμιση για ακρίβεια ή είναι αποδεκτή αυτή η διαφορά;;; ” Αδελφέ το ένα μετράει με βάση τα βήματα το άλλο με gps λογικό το ένα να είναι ποιο ακριβές από το άλλο... Άλλωστε μην περιμένουμε και παπάδ…

• Παράθεση από Souits: “Όχι, π.χ. Το "Αγάπη μου" το εμφανίζει "Αγ?πη μου". Και πιθανολογώ πως φταίει ο τόνος. Ίσος εάν βγάλω τον τόνο το εμφανίσει μια χαρά και χωρίς πλάγια γραφεί.... Update: Μόλις το επιβεβαίωσα... Όταν αφαίρεσα τον τόνο το εμφανίζει μια χαρά αλλά πλάγια γραφεί...Όταν το γράφω με κεφαλαία και χωρίς τόνο τότε εμφανίζετε όπως και στο κινητό...τέλεια.... ” Είμαι με XTRV 8.1.1 Παράθεση από ikaros80: “με σχεδον τα ιδια εκτος απο την app Ver. μου εμφανιζει ελληνικους χαρακτηρες πλαγιου…

• Όχι, π.χ. Το "Αγάπη μου" το εμφανίζει "Αγ?πη μου". Και πιθανολογώ πως φταίει ο τόνος. Ίσος εάν βγάλω τον τόνο το εμφανίσει μια χαρά και χωρίς πλάγια γραφεί.... Update: Μόλις το επιβεβαίωσα... Όταν αφαίρεσα τον τόνο το εμφανίζει μια χαρά αλλά πλάγια γραφεί...Όταν το γράφω με κεφαλαία και χωρίς τόνο τότε εμφανίζετε όπως και στο κινητό...τέλεια....

• Όποια έκδοση και να φόρεσα από αυτές που έχουν caller id δλδ, σε όλες μου εμφανίζουν τα Ελληνικά αλλά με πλάγια γράμματα και με τουλάχιστον 1 έως 2 ? μέσα στην λέξη(δλδ βγάζεις άκρη ποιος καλεί). Το band μου είναι χωρίς CE. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω να κάνετε πέραν των οδηγιών εγκατάστασης που έχω παραθέσει σε ποιο παλιά μηνύματα.... Band Firm: 1.0.1.29 App Ver: 2.2.7.4 Algor: 1.0.82

• Παράθεση από mAthosalas: “Παράθεση από adekastos: “Έχεις twrp η mi-recovery? Αν έχεις την έκδοση twrp που είχε ή stable που είχες τότε πρέπει να περάσεις μέσα από το twrp την τελευταία που είναι η 2.8.7 και μετά να flashαρεις την ρομ μέσα από το twrp αφού έχουν προηγηθεί wipe davlin,cache,data(factory reset κοινώς). Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Tωρα βλεπω εχει την twrp 2.8.2.0 .Aρα λες πρεπει να περασω μεσω της recovery mode την τελευταια twrp 2.8.7 και μετα παλι μεσ…

• @venioni Παρόμοιο πρόβλημα(χάθηκε modem και baseband, δεν είχα σήμα και wifi δλδ) είχα κι εγώ γιαυτό το λέω σε όλους γιατί έτσι έλυσα το πρόβλημά μου.... Όπως είπα, στους περισσότερους(μπορεί και στο 95%) λειτουργεί μια χαρά ο οδηγός του lallagr.... Στους υπόλοιπους 5% όμως πρέπει να ακολουθήσουν αυτό που έλυσε και το δικό μου πρόβλημα. Και στο κάτω κάτω είπα ότι προτείνω, δεν είπα ντε και καλά.... Υ.Γ. @KARAGxrn3p Δεν ξέρω εάν έχεις όντως αυτό που λες αλλά το καινούριο μπορείς να το βρεις μέσα …

• Αυτό που θα σου πρότεινα(θα σου φανεί εξειδικευμένο όμως) είναι να περασεις με miflash την τελευταία china stable με clean all and lock, να μπεις κανονικά στο κινητό και να περάσεις το mi account μετά να ξεκλειδώσεις τον bootloader, στην συνέχεια να περάσεις twrp με adb και να συνεχίσεις σε install την Ελληνική XTRV 8.1.1 μέσω twrp. Μπορεί να σου φαίνεται βουνό αλλά είναι η μόνη επιλογή για να γίνει σωστά η μετάβαση από android 5 σε 6 του Kenzo.. σ.σ. Δεν λέω ότι ο οδηγός του @lallasgr δεν είναι…

• Φίλε μου επιμένω στο ότι δεν έχει γίνει σωστά η μετάβαση από android 5 σε 6....

• Παράθεση από mAthosalas: “Για την συσκευη HM Note 1W ποια stable ROM εγκαθιστω;Τωρα τρεχει με Android 4.2.2 JDQ39 και MIUI Stable 40- GTV 5.2.10...απο τον Φεβρουαριο του 2015... Με ποιο τροπο πρεπει να προχωρησω σε αναβαθμιση παιδια; ” Πες μου το κωδικό όνομα της συσκευής σου και θα σου πω τι και πως... σ.σ. Εάν δεν κάνω λάθος εδώ είσαι... Και μίας και είναι τόσο παλιά ρομ το factory reset είναι μονόδρομος...

• Με data έχεις internet;;;

• Οι developer έχουν update κάθε Παρασκευή... Εσύ φοράς stable. Δλδ 1 update κάθε 1-2 μήνες.... Κάτσε εκεί που κάθεσαι μην πειράξεις τι κινητό μια χαρά είσαι.....

• Για την ιστορία έχεις unofficial ρομ..... Καλό θα ήταν να πας σε official global stable μιας και που έχει και Ελληνικά αλλά ακόμα καλύτερα να βάλεις την δικιά μας Ελληνική XTRV.

• Φίλε μου δεν έχεις διαβάσει τπτ απολύτως.....Πάνε στους οδηγούς της συσκευής σου και καλό διάβασμα......... σ.σ. Και εφόσον ήρθε ξεκλείδωτο πάει να πει δύο πράγματα.... Ή είναι unofficial unlock ή έχει ξεκλειδώσει με άλλο account που πάει να πει ότι είναι μεταχειρισμένο....... Και τα δύο είναι σκ@τά φάση....

• @bomberb17 Παράθεση από Souits: “Γιατρέ μου όλα καλά, πολύ καλή version... Οδηγίες που τις έχουμε πει πολλές φορές: Unpair, sign out, μετά πάμε εφαρμογές και βρίσκουμε το mi fit, Τέλος, εκκαθαρίσει, απεγκατάσταση, Εγκατάσταση το νέο, και μετά τα γνωστά..... ” σ.σ. Και θα μου πεις ότι θα χάσεις τα δεδομένα σου σωστά;;; Άντε να σε προλάβω....Αφού βάζεις mi account για να τα αποθηκεύει....Πώς θα τα χάσεις;;;;