Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πάμε άλλη μία....... Παράθεση από Souits: “Δεν μας δίνεις περισσότερες πληροφορίες οπότε πρέπει να γράψουμε 2 μηνύματα για να καταλάβουμε το πρόβλημα..... 1ον βγάλε μία φώτο το about phone ή σχετικά με το τηλέφωνο...2ον. Δεν μπορείς να βρείς τον τρόπο να βάλεις gmail ή το βάζεις και δεν το παίρνει;;;; Και αν ναι τι μήνυμα σου βγάζει;;; Το δοκίμασες και με wifi και με data;;; Κοίταξες άμα έχει ξεκλείδωτο bootloader;;;; Κοίταξες το Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις;;;; ”
-
Δεν μας δίνεις περισσότερες πληροφορίες οπότε πρέπει να γράψουμε 2 μηνύματα για να καταλάβουμε το πρόβλημα..... 1ον βγάλε μία φώτο το about phone ή σχετικά με το τηλέφωνο...2ον. Δεν μπορείς να βρείς τον τρόπο να βάλεις gmail ή το βάζεις και δεν το παίρνει;;;; Και αν ναι τι μήνυμα σου βγάζει;;; Το δοκίμασες και με wifi και με data;;; Κοίταξες άμα έχει ξεκλείδωτο bootloader;;;; Κοίταξες το Νέος στην Xiaomi? Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις;;;;
-
Παράθεση από thunderlight: “Μήπως γνωρίζεις κανείς γιατί κάποιες εκδόσεις, όπως η Hennessy που έχω εγώ, έχουν μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με την official έκδοση; Η global έκδοση είναι 8.1.3 και εμείς είμαστε στο 8.0.0.2. ” Έτσι λες εσύ......Τα ντοκουμέντα έχουν άλλη άποψη πάντως.... Αλλά αυτά συμβαίνουν εάν περιμένεις την τροφή στο στόμα...... Εδώ και το λινκ...... Τελευταία φορά που βοηθάω για τέτοιο γελοίο ερώτημα....
-
Παράθεση από Giwrgos Efthimiadis: “Έφτασα στο σημείο όπου πρέπει να μου στείλουν μήνυμα στο κινητό με τον κωδικό για να προχωρήσω αλλά τίποτα μήνυμα δεν έρχεται... Δε βλέπω να το ξεκλειδώνω =============== Δεκ 24th 2016, 2:59pm =============== Εντάξει παιδιά έφτασα έφτασα στο τέλος περιμένω την απάντηση θα τα ξανά πούμε όταν τελικά μου απαντήσουν.. Σας ευχαριστώ πολύ. =============== Δεκ 24th 2016, 6:44pm =============== Παιδιά επανήλθα γιατί με πιάνει τρέλα μ αυτό που συμβαίνει... Είναι δυνατόν…
-
Παράθεση από AlexTsif: “Παιδια να ρωτησω κατι? Μολις ηρθε το redmi note 3 pro, πολυ ικανοποιημενος προς το παρον. 1) Υποστηριζει μονο δικα του hands free? Γιατι οσα εχω δοκιμασει που δουλευαν στο nexus μου, στο xiaomi δεν δουλευει το μικροφωνο ενω ακουω κανονικα. 2) Επισης, υπαρχει θεμα με τις LED notifications? Γιατι δεν αναβει κατι παρα μονο οταν το φορτιζω. Απο τις ρυθμισεις ειναι on παντως. Η ROM ειναι internetional απο οτι καταλαβαινω γιατι βλεπω play store & multilingual. ” Πρώτη φορά xiao…
-
Εάν σου είναι άγνωστο τότε κάτσε στα αυγά σου.....
-
Παράθεση από chief: “Υπάρχει τρόπος να πάμε από lollipop σε MM για το hennessy? ” Cm13(αν βρεις)
-
Παράθεση από Souits: “Γιατρέ μου όλα καλά, πολύ καλή version... Οδηγίες που τις έχουμε πει πολλές φορές: Unpair, sign out, μετά πάμε εφαρμογές και βρίσκουμε το mi fit, Τέλος, εκκαθαρίσει, απεγκατάσταση, Εγκατάσταση το νέο, και μετά τα γνωστά..... ” Παράθεση από c3250nik: “Παιδια την Version 2.2.9 την περναμε ετσι απλα με εγκατασταση,η θελει μαγικα ?????? ”