Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
20.000 μέλη δεν υπάρχει ένας ρωσοποντιος να κάνει μετάφραση;;; Ας γίνει μια ανακοίνωση..Ποιος γνωρίζει ρώσικα...
-
@NasDriver Εγώ παραπονέθηκα για την μπαταρία όχι ο φίλος Αλλά και πάλι δεν μου κάθετε καλά γενικά η κατανάλωση στην δικιά μου περίπτωση... @BanditGR Πόσο sot βγάζεις;; Το παλικάρι δεν παίζει πάρα πολύ πάντως... Σε λογικά πλαίσια... Εγώ που παίζω πολύ και μάλιστα ένα πάρα πολύ βαρύ game και ένα ποιό ελαφρύ και πιάνω 6 sot..
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από Gkontos10: “Φίλε ότι λέει ο οδηγός ” Αυτο ρωταω ρε φιλε.......αν ισχυει μονο για τις Miui 7 για να πας σε 8................ ” Από οποιαδήποτε ισχύει...
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από Souits: “Τελικά αντιμετωπίζω κι εγώ το πρόβλημα με τα disconnect..... Δεν βρίσκω κάποια λύση..... ” Γιατί δεν δοκιμάζεις αυτό : Οδηγίες που τις έχουμε πει πολλές φορές: Unpair, sign out, μετά πάμε εφαρμογές και βρίσκουμε το mi fit, Τέλος, εκκαθαρίσει, απεγκατάσταση, Εγκατάσταση το νέο, και μετά τα γνωστά..... ” Χαχαχαχαχ λες ε;;;
-
Τελικά αντιμετωπίζω κι εγώ το πρόβλημα με τα disconnect..... Δεν βρίσκω κάποια λύση.....
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos Kamou: “ρε παιδια εγω ειχα stable 8.0.5 κ πηγα να βαλω την 8.1.1 κ ενω περασε κ ανοιγει η συσκευη μου λεει δ ειναι σωστο username ή password.ο λογαριασμός μου τσέκαρα οτι ειναι ξεκλειδωτος.δοκιμασα να περασω παλι την 8.0.5 αλλα παλι το ιδιο.. ” Ακολούθησες τον οδηγό του lallasgr;;;; Από την κατηγορία οδηγοί στο νήμα του Kenzo;;
-
Γιατρέ μου όλα καλά, πολύ καλή version... Οδηγίες που τις έχουμε πει πολλές φορές: Unpair, sign out, μετά πάμε εφαρμογές και βρίσκουμε το mi fit, Τέλος, εκκαθαρίσει, απεγκατάσταση, Εγκατάσταση το νέο, και μετά τα γνωστά.....
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από Souits: “(Hidden Content) ” Εδώ δεν μπορώ να το χωνέψω εγώ!! Σε κάποια φάση πάλευα να αλλάξω τα νούμερα αλλά δεν, οπότε το παράτησα γιατί ήταν χαμένο από την αρχή! Θα πω στον admin να βάλει εμένα να ποστάρω το μήνυμα καλωσορίσματος μπας και ρεφάρω!! ”
-
@johnjor Για μένα πέρνα την official fastboot global stable με miflash και clean all and lock μετά unlock bl και μετά twrp και install την XTRV. Αλλιώς ακολούθα τον οδηγό του lallasgr στους οδηγούς του kenzo......
-
@Gkontos10 Πως είχαμε πει πέρασες την 8.1.1;;;
-
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤην αχαριστία την μισώ όσο και τον τσίπρα........ Εαν με ήξερες θα καταλάβαινες....
-
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Φίλε @Souits εάν και πιστεύω πως στη ουσία κάνεις μας δεν διαφωνεί σε αυτά που λες , καλό είναι ναι μην παίρνουμε την τρίχα και να την κάνουμε τριχιά , οι αντιπαραθέσεις δεν θα βοηθήσουν κανέναν στο φόρουμ αντίθετα μόνο οι ουσιαστικές απαντήσεις θα μας κάνουν καλύτερους !! Και τονίζω πάλι ότι δεν έχεις καθόλου άδικο !! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι δεν το βλέπω έτσι...Ελεύθερο λόγο έχουμε κ' έτσι... Σε όποιον αρέσει(δεν θα αρέσει σε αυτούς…
-
Souits - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΗ δικιά μου παρατήρηση είναι ότι τελικά μερικοί άνθρωποι δεν είναι άξιοι της βοήθειας του φόρουμ.... Άξεστοι, χωρίς τρόπους, χωρίς όρεξη για μάθηση, όλα στο πιάτο λες και είναι 2χρονα..... Από μένα τουλάχιστον τέλος η βοήθεια σε τέτοιους αχώνευτους......Και άμα σας άρεσε.....Άμα δεν, θα ζήσετε με αυτό.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Δεν θέλω να σας το πώ...γιατί θα σας πάρουν τα ζουμιά... αλλά θα σας το πώ... Πρώτη εμπειρία από μπαταρία με την XTVR 8.1.1 (εγκατέστησα ότι είχα και πριν) : - 20% υπόλοιπο μπαταρίας - 7,5 ώρες οθόνη - 2,5 μέρες αναμονή Θα το άφηνα πιο κάτω για να τραβήξω screenshot με γιΟμάτΟ 10άωρο και να το ρίξω στο τραπέζι αλλά φοβάμαι ότι ο @Krasdimi πάλι θα μου τα χώσει! ” Ανταλλαγή τα κινητά μας και 100€ από μέρους μου... Άμεσα! σ.σ. Μην ξερογλύφεσαι δεν μιλάω για το Capricorn