Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από thiras: “Αγαπητέ Souits ,η γνώση είναι για να μοιράζεται....νομίζω και αυτό είναι το νόημα των φόρουμ,και είμαι σε διάφορα μέλος.Τώρα αν εσύ ενοχλήσαι η βαριέσαι να απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων που χρειάζονται βοήθεια,απλά μην το κάνεις.. Δεν έχει νόημα να κάνεις παρατηρήσεις σε ύφος δασκάλου σε παιδια που είναι αδιάβαστα,δεν διαβάζουν τους οδηγούς και δεν ξέρουν το μάθημα... Φιλικά πάντα.... ” Μα αυτό ακριβός προσπαθώ να αποφύγω γιαυτό το γράφω συνέχεια και συνέχεια.... Και όπως ε…
-
Παράθεση από kalosdios: “Παράθεση από Souits: “Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πολλοί από εσάς δεν διαβάζετε τπτ από οδηγούς εδώ μέσα και πρέπει να γράφουμε 30 μηνύματα (δλδ τα ίδια πράγματα που γράφει και ο αναλυτικότατος οδηγος) για να γίνει η δουλειά σας.... Αυτό δεν είναι δουλειά όμως.... Καταρχάς Ελληνικά σε official stable rom για το kenzo έχει μόνο η global stable 8.1.1, και από developer μόνο η global developer από την 6.8.18 και μετά. Μετά όσο αναφορά πια είναι καλύτερη σαφός το λέει κ…
-
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πολλοί από εσάς δεν διαβάζετε τπτ από οδηγούς εδώ μέσα και πρέπει να γράφουμε 30 μηνύματα (δλδ τα ίδια πράγματα που γράφει και ο αναλυτικότατος οδηγος) για να γίνει η δουλειά σας.... Αυτό δεν είναι δουλειά όμως.... Καταρχάς Ελληνικά σε official stable rom για το kenzo έχει μόνο η global stable 8.1.1, και από developer μόνο η global developer από την 6.8.18 και μετά. Μετά όσο αναφορά πια είναι καλύτερη σαφός το λέει και το όνομα: οι stable roms είναι καλύτερες για…
-
Παράθεση από johnjor: “Καλησπερα στην ομάδα.Ημουν μόλις τώρα στον Κωτσόβολο και καμάρωνα τα Xiaomi.Ε χουν μέσα Ρομ 8.0.1 stable μέ πλήρως Ελληνικό μενού.Ο διαφημιστής-πωλητης εκεί δε μου είπε με σιγουριά ότι υποστηρίζει αυτόματες αναβαθμίσεις.Τι γνωρίζεται; ” Η 8.0.1 και στις δύο συσκευές δεν έχει Ελληνικά.....Ο νοών νοήτω...
-
Παράθεση από papaflessas: “καλησπερα παιδια εκανα ενα πείραμα στο κινητό και εκανα hard reset και περασα ΜΜ σε RN3 pro Kenzo δηλαδη διέγραψα εντελώς την προηγούμενη ρομ και έβαλα καθαρά την καινούρια στην εγκατάσταση δεν ειχε καποιο θεμα μετα την εγκατασταση ειχε δηλαδη δεν αναγνώριζε το προσωπικό account μου της xiaomi πεταγοντας καποιο error και ξανά γύρισα στην 8.0.5 οπου μπενει κανονικα το account και ετσι υποθέτω οτι αυτο ειναι πρόβλημα της ρομ για το κινητό δηλαδή κάποιο bug ” Τον ακολούθη…
-
@maddoctor 2.2.9.
-
@zanos Τώρα πάρε το γάλα και ρίξτο μέσα στην ζύμη, μετά ρίξε και δυο κρόκους αβγού....Χτύπα το κάνα 5λεπτο στο μίξερ.....Το βγάζεις και το πλάθεις μέχρι να σφύξη λίγο .....Μετά το αφήνεις να φουσκώσει... Τα τα υπόλοιπα μετά.... @pavlidisc Δεν μ ακούτε δεν μ ακούτε......Ο μπαρμπαSouits κάτι ξέρει....