@lallasgr Άσε τους οδηγούς για τις φριτέζες(βλέπε ποιο παλιό μου μήνυμα αχχαχααχ) και φτιάξε ή πρόσθεσε σε κάποιον υπάρχουν οδηγό αυτο που έγραφα ποιο πάνω... Ακόμα και σαν εναλλακτική εάν βρεθούν στο ίδιο πρόβλημα..
Όχι ακόμα φίλος....Είσαι σε αναμονή... Σε λίγες μέρες αλλα ίσος και ώρες θα βγεί και η official global stable με 6αρα και Ελληνικά... Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις την Ελληνική όταν βγεί....
Όποιος έχει kenzo και έχει είτε official είτε GTV-XTRV που να είναι 5αρα τότε πρέπει να περάσει με miflash μια 6αρα(official πάντα) και μετά να κάνει μετάβασή σε κάποια GTV/XTRV 6άρα.....Μόλις διαπιστώθηκε σε ακόμα ένα kenzo(του @pavlidisc) ότι η απλή μετάβαση γίνετε προβληματικά οπότε θέλει η διαδικασία που αναφέρω.... Φυσικά μπορείτε να το διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι....
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά.... Το Kate είναι το code name του XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO INTERNATIONAL EDITION δλδ Kate. Εάν όπως λες αναφέρει ότι φοράει official global rom τότε αυτό κάνει.... Το εάν εσύ θελήσεις να περάσεις την δικιά μας XTRV θα πρέπει να περιμένεις να την ετοιμάσουν οι "μάγειρες" μας αύριο μεθαύριο πιστεύω θα είναι έτοιμη..
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Φίλος μην μπερδευτείς όμως....Παίρνουν διαφορετική ρομ το καθένα....Άλλη το Kenzo άλλη το Kate.... Δεν μπορεί το kenzo να φορέσει rom του Kate και το αντοίστροφο... σ.σ. Και να μάθετε τα μοντέλα με το code name το καθένα για να μην υπάρχει πρόβλημα ασυνεννοησίας...
@jimakos81 Σε λίγη ώρα θα ανεβεί στο site η Stable 8.1.1 για το kenzo.... Θα κάνεις ένα καλό wipe από twrp τα πάντα(κράτα backup φωτο τραγούδια apk και ότι άλλο θέλεις) και μετα πέρνα αυτήν που σου είπα.... Αλλιώς εάν δεν θες να περιμένεις πέρνα την 6.12.8 επίσης αξιόλογη..... Ερώτηση: η 6.8.18 ήταν η πρώτη 6άρα ή η τελευταία 5αρα;;;
Κατά 80%(για να μην πω 100%) είναι kenzo.... σ.σ. Σίγουρα δεν είναι Hennessy γιατί το Hennessy είναι 8πύρινο. Και για kate δεν μου κάνει γιατί η ρομ που μου δείχνεις είναι LP και το Kate ποτέ δεν πήρε LP....Οπότε είναι Kenzo.