Χχαχαχαχ απλά δεν έχεις ιδέα τι μπορείς να κάνεις με το TWRP-Recovery γιαυτό το λες άχρηστο...... Όταν με το καλό μάθεις, δεν θα το αποχωρίζεσαι...Φυσικά περί ορέξεως...
@thanosgk13 Η 8.0.6 δεν ήταν 6αρα ακόμα και εάν το πάρω το κινητο στα χέρια και το δω με τα ίδια μου τα μάτια.... Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε 0.000000000000001 στο c26c105004f30c27aa7c2a9c601550a4183b1f21...... Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω να σου απαντήσω 100% οπότε δεν σου λέω τπτ... Καλύτερα κάνε ένα account Mi..... Δεν χάνεις απολύτως τπτ.... ίσος κερδίζεις κιόλας.... σ.σ. Εάν κάνεις factory reset θα έχεις ακόμα αυτήν την ρομ που έχεις τώρα....8.1.1 δλδ.
@thanosgk13 Μόλις άλλαξες έκδοση android από 5 πήγες 6...Οπότε κάνε ένα factory reset... Χάνεις τα πάντα αλλά το κινητό γίνετε σαν καινούριο... Είναι μάλιστα recommended το factory reset μετά από αναβάθμιση βάσης android.
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από geoanto555: “Έχουμε εξελίξεις; Ήμουν εκτός αυτές τις μέρες..... ” Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro Αυτά/ ” χα0αχ0α0χ0αχ0αχ0χα0χα0χ0α κλαίωωωωω....
Καλημέρα, ε τότε Γιώργο κάτι παίζει από συσκευή σε συσκευή... Ίσος, λέω ίσος, παίζει αυτό που είχε πει ποιο παλιά ο Δημήτρης(και το είχα αμφισβητήσει) το ότι εάν περάσεις έστω και μία φορά CM, μετά έχεις αυτά τα θέματα με το "modem" σε αλλαγή από LP σε ΜΜ και το αντίστροφο.... Τι να πω δεν ξέρω...
Έχω την εντύπωση πως μπορείς... (Εδώ το λινκ αλλά επιφυλάσσομαι για την γνησιότητά του αν και κάποιοι λένε ότι το πέρασαν και είναι οκ... Καλύτερα μην το επιχειρήσει κανείς...)
Παιδιά μου πρώτη μετάβαση με αλλαγή android version γίνεται με flash την official-unlock-twrp-clean install custom...... Μη κανετε μετάβαση με custom rom.... Αυτό έχω διαπιστώσει εγώ..... σ.σ. είχα κι εγώ τα τρεχάματά μου για τον ίδιο λόγο ε το kenzo.... σ.σ.2 Δλδ Δημήτρη εάν έκαναν install την ρομ χωρίς το zip του supersu θα ήταν οκ και unrooted;;
@pavlidisc χαχαχαχαχα όχι δεν θα σου κάνω την χάρη.....Είναι νέος ο άνθρωπος(αν και δεν παίζει ρόλο αλλά τεσπα) @ecsalos Δεν έγινε ακόμα release για το ευρύ κοινό....Είναι "beta stable" ακόμα το έστειλαν σε κάποιες τυχαίες συσκευές....Απλά δεν έτυχες εσύ.....
Παράθεση από ecsalos: “καλησπερα και παλι... εχω την 8.0.6.0 Global Stable Official με το καινουριο update θα εχω και Ελληνικα? και πως γινετε, απλα με το Update μεσω συσκευης? ” Ναι, και ΜΜ και Ελληνικά αλλά γιατι ρωτάς;;; Σου φαίνεται ακατόρθωτο;;;
Όσοι ενδιαφέρεστε να βάλετε XTRV Stable περιμένετε λίγο.... Σε λίγο βγαίνει η καινούρια XTRV Stable με ΜΜ.....Οι μέχρι τώρα υπάρχουσες stable είναι με LP....Οπότε αναμείνατε στο ακουστικό σας....
Παίδες ακόμα κι αν είναι stable ακόμα κι αν είναι ΜΜ ακόμα κι αν έχει και Ελληνικά.....ΔΕΝ θα είναι XTRV οπότε αναμένουμε την XTRV 8.1.1. Θέλω υπογραφεί @gkalen από κάτω πως να το κάνουμε..
Καιρός ήταν για το Kenzo αλλά με προβληματίζει λίγο το Capricorn, πήρε το Gemini 7αρα,και όχι το Capricorn, αλλά οκ μπορεί να είναι στρατηγική(κανουμε τεστ στην κατώτερη συσκευή ώστε στην ανώτερη να πάει χωρίς προβλήματα όταν πάει η 7αρα)...
Beta Stable V8.1.1.0.MHOMIDI for Redmi Note 3 Qualcomm Released!(είναι MM και λογικά θα έχει και Ελληνικά). Εαν πάνε όλα καλά σε λίγες μέρες θα την έχουμε κι εμείς..... υ.γ. @pavlidisc Τι έκανες;;; Κανα τάμα;;;;;; Εισακούστηκες πάντως...
Μήνυμα 14.354 στο έχει στείλει ήδη...... Όταν σας γράφουμε κάτι διαγράψτε ότι έχετε στο μυαλό σας...Άλλωστε γιαυτό ζητάτε βοήθεια γιατί έχετε κολλήσει και εμείς θα σας ξεκολλήσουμε....