Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Επειδή όλοι μιλάτε για αυτονομία της 6.8.11(ή οποιαδήποτε) και με Radon πιστεύεται ότι θα έχει μεγαλύτερη να σας πω δυο λογάκια. Εάν ρυθμίσετε το κερνελ με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις το Umang δεν θα δείτε καλύτερη αυτονομία αλλά πολύ μεγάλη πτώση εάν παίζετε παιγνίδια και βαριά προγράμματα...και αυτό γιατί οι ρυθμίσεις που δίνει είναι για ποιο smooth και χωρίς κολλήματα κινητό, απο την άλλη όμως εάν έχετε το κινητό μόνο για τηλέφωνα κάνα viber και μηνύματα τότε ναι θα δείτε ακόμα μεγαλύτερη αυτ…

• @dnomikos @MIUI_ART @GR_Macedon Στο Kenzo εδώ και πολύ καιρό δλδ σε σχεδόν όλες τις ρομ, stable-dev(Ελληνικές) όταν κλειδώνεις το κινητό ο ήχος κλειδώματος καθυστερή σχεδόν ένα δευτερόλεπτο να ακουστεί μετά το "μαύρισμα" της οθόνης. Πιθανολογώ είναι κάποια ρυθμισούλα που μπορείτε να την ρυθμίσετε.Επίσης έχω ένα θέμα σε όλες τις ρομ(Ελληνικές) ακόμα και σε αρκετές official ότι όταν είμαι με wifi σχεδόν πάντα καθυστερή να "δώσει" internet, δλδ όταν ανοίγω ένα παιχνίδι ή πρόγραμμα τα οποία χρειάζον…

• Αυτό το έκανες;;;; However, do you want to install this ROM? If you say YES it is on your own risk and DO NOT USE TWRP ALKA or you will get a brick. USE ONLY LATEST TWRP OFFICIAL RECOVERY AND MAKE A FULL BACKUP (INCLUDING EFS σημαντικό) BEFORE INSTALL MARSHMALLOW Δοκίμασε και με MiPCsuite. Εάν όχι δοκίμασε και πάλι σε fastboot ή ακόμα και με edl mode να φλασάρεις μία official dev με miflash. Υ.Γ. @geoanto555 @MIUI_ART Κωδικό ναι το έχω συνάντηση κυρίως σε official, κλείδωμα bl από GTV ποτέ, και …

• Επίσης έχει και ένα αρχείο .log με όνομα recovery, εκεί μέσα θα δεις τι έκδοση έκανες backup. σ.σ. Μόνο την έκδοση Android μπορείς να δεις, όχι όμως την έκδοση της MIUI.

• @3ftw 16 Αυγούστου επίσημη πρώτη για Stable V8. @Mitsos_The_Great Από stable 7.3.2 και 7.5.2. Από dev 6.7.21 και πάνω είναι πολύ καλά.

• Παράθεση από chrdes: “Παράθεση από alfaromeomito2010: “καλησπέρα Με συγχωρείται που ρωτάω αλλά το antivirus που έχω βγάζει το αρχείο zip της νέας rom ως πιθανή απειλή τι κάνω; ” Να βγάλεις το antivirus. Ή ρομ έχει antivirus και μάλιστα με 2 βάσεις δεδομένων. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 ” Μάλλον εννοεί το antivirus του υπολογιστή του βγάζει thread το zip του install της rom. Αγνόησέ το.

• Έχει κανείς άλλος "καθυστέρηση" στο wifi;;; Στο 3G-4G όλα πάνε σφαίρα, όταν είμαι συνδεδεμένος σε οποιοδήποτε wifi το internet καθυστερή να ανταποκριθεί. Το βλέπω σε όλες σχεδόν τις ρομ εκτός από την leaked rom 6.0.1, εκεί όλα πάνε τάπα!

• Παράθεση από SAMARAS: “ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΣΤΝ ΥΠΟΛ. ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ??????? ” Εδώ είσαι.

• Παράθεση από SAMARAS: “SOS KOLISE DEN ANOIGH ALLA MPENH BOOTLOAD MENU TH NA KANO ” Και κεφαλαία και ακαταλαβίστικη γραφεί. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

• Ήδη έχει διαρρεύσει η official dev με MM για Kenzo(την φοράω εδώ και 3 εβδομάδες), οπότε είναι θέμα ημερών άντε το πολύ πολύ κάποιων λίγων μηνών. @geoanto555 Αυτήν την φορά σε πρόλαβα χα! σ.σ. Δεν είναι ότι γνωρίζω κάτι σίγουρο αλλά για να διέρρευσε και για να είναι τόσο stable άρα είμαστε σε πολύ πολύ καλό δρόμο. Εγώ για να κρατήσω rom πρέπει να είναι σχεδόν αψεγάδιαστη, οπότε καταλαβαίνεις.

• Παράθεση από sprkrt: “τι σχεση μπορει να εχει το su με την καταναλωση της μπαταριας;;; ” Αναλόγως ποιο su εννοείς εσύ.....Το SU που λέει ο ποιο πάνω εννοεί το SuperSu που εάν είναι ενεργοποιημένο σε κάποιες περιπτώσεις μια λειτουργία του SU ενεργοποιεί το shell και κάνει battery drain.

• @nasosvsnasos Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.......Αλλά σίγουρα βλέποντας την φωτο η ρομ είναι πειραγμένη και ήταν επόμενο ότι θα έχεις προβλήματα.

• @demakhs Μια χαρά τότε. Βγαίνει και 1.8 σήμερα. Βάλε και πες μας.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από demakhs: “δηλαδη τώρα εσύ πιστεύεις ότι τον καλυψες?? Αν κρίνω από το επόμενο μήνυμα του @osalonikios, δύσκολο... ” Τουλάχιστον δεν τον παρότρυνα να βάλει κάτι που δεν έχει ιδέα τι είναι και τι μπορεί να προκαλέσει..Όπως λέει και ό φίλος @Souits "Εάν δεν έχετε επίγνωση τι είναι το kernel και τι κάνει θα σας παρακαλούσα να μην πειράξετε τπτ από το κινητό σας." ” To kernel είναι πολύ ευαίσθητο σημείο και καλό είναι να μην το πειράζουμε εάν δεν ξέρουμε. Παράδε…

• Connect the phone to pc, enable usbdebug and press allways remember or something like that, after press ok, you are ready for adb command. Πραγματικά μου είναι πιο εύκολο να γράφω στα Αγγλικά παρά Ελληνικά, ξέρω ντροπή μου.

• @jazzu4ia Εγώ διεκπεραίωσα τα λεγόμενά μου λέγοντας ότι όλα δουλεύουν 100%. Εσύ μας λες πως δεν είναι έτσι και ότι έχει πολλά θέματα. Για πες μας κι εμάς τα προβλήματα που βρήκες. Γιατί εγώ με την χρήση που κάνω δεν βρήκα τπτ.

• Ναι δεν κάνει.

• Δεν είναι stable είναι dev. Και έχει και Ελληνικά επίσημα πλέον, απλά με περιορισμένη ακόμα μετάφραση.

• Τι να σου πω, δεν ξέρω, αφού το έχασα, μόλις το έκανα unlock και πέρασα alka recovery, και όλα καλά. Τώρα λέω να περάσω root. Υ.Γ. Δοκίμασα και twrp official 3.0.2-2 και δουλεύει μια χαρά. σ.σ. Δουλεύουν όλα τα twrp ΑΛΛΑ πρέπει να κάνετε αυτό: If you want to use twrp, best to install before setting up on the new rom. Else will get errors of /data and /sdcard not mounting. To use TWRP: right after rom has first boot, go back to fastboot mode, flash twrp using fastboot flash recovery twrp.img (whe…