Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @juke Η ρομ είναι μια ατόφια china dev απλά με μετάφραση στα Ελληνικά, τα όποια προβλήματα είναι της Xiaomi και όχι του Ελληνικού team που μας μεταφράζουν τις ρομ, πίστεψέ με κάνουν ότι μπορούν για να διορθώσουν ότι μπορούν. Και το λέω όχι σε σένα προσωπικά αλλά σε όλους. Και τώρα θα μου πείς και με το δίκιο σου με τι κριτήριο να ψηφίσεις: την καλή μετάφραση ή γενικός την ρόμ....αυτό είναι ένα πρόβλημα γιαυτό και έγραψα το προηγούμενο μήνυμα για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

• Καλησπέρα, εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αυτά τα 2 παιδιά που ψηφίσαν "Μέτρια θα περίμενα περισσότερα" να μας πούνε τι περισσότερο θα ήθελαν(για ερευνητικούς λόγους και όχι για να πικάρω κάποιον) και τα 2 παλικάρια που ψηφίσαν "Πολύ κακή - παρακάμψτε την" ποιος ήταν ο λόγος που παροτρύνουν τους υπόλοιπους να την παρακάμψουν(γιατι μάλλον έχουν βρει κάποιο πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα που δεν το έχουμε βρει εμείς ώστε εάν μπορούν οι διαχειριστές να τα διορθώσουν). Άντε να δούμε.

• Το ίδιο σκεπτικό είχα κι εγώ, μα καλά τι cpu έβαλαν οι αθεόφοβοι;;;; Ο βραστήρας μου πιο λίγη κατανάλωση έχει από τον helio x20...άκουσε κει δεκαπύρηνο. Νταξ καλοί χρυσοί οι MTK αλλά σαν SD δεν έχει, πιστεύω είναι κάνα δύο τρεις κλάσεις ανώτεροι. Καλά δεν είδαν τι κακό χαμό έκανε το Kenzo;;;; Τι πάνε και κάνουν τώρα;; Τέσπα η ιστορία θα δείξει.

• Εάν δεν πήρες σωστές απαντήσεις πάει να πει ότι κάποιος δεν κατάλαβε. Εάν κάποιος δεν κατάλαβε τον ξαναρωτάμε αλλά χωρίς υφάκι και χωρίς περίσσια λόγια.

• Παράθεση από christoskarv316: “νομισαν...η ερωτησεις μου ειναι ξεκαθαρες... 1. μεσω του mi suite μπορω να αλλαξω απο official developer σε official global? 2. θα χρειαστει να ξεκλειδωσω κατι? 3.οταν συνδεσω το κινητο μου..κ παω απο το προγραμμα στο update θα μου εμφανησει την επιλογη της global? αν εχει καποιος την καλοσυνη ας τις διαβασει και να μου απαντησει σωστα και οχι μηχανικα..... ” Φιλαράκο επειδη είσαι VIP δεν πάει να πει ούτε ότι μπορείς να απαιτείς ούτε ότι μπορείς να έχεις ότι συμπερ…

• Παράθεση από demakhs: “@lallasgr είσαι πολυβόλο....γαζωνεις!!! Μπραβο σου... Μου θυμίζεις τον @geoanto555... ” Μάλλον μπερδέυεσε κι εσύ......Ο @geoanto555 θυμίζει τον @lallasgr....Μην τα καταρρίπτουμε όλα ποια.

• @christoskarv316 Φίλε μου ηρέμησε....και οι δύο( @lallasgr και @GR_Macedon ) που σου απάντησαν είναι moderator....Εάν πιστεύεις ότι δεν γνωρίζουν αυτοί τότε είσαι σε λάθος forum. Απλά νόμισαν πώς όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα θέλεις κι εσύ να βάλεις την Ελληνική ρομ.

• wipe dalvic cache, cache, data, system. Install την νέα ρομ. σ.σ. καλό θα ήταν να έκανες wipe και τον internal(προσοχή....θα σβηστούν ΟΛΑ!) αρκεί να έχεις περάσει το zip σε κάποια sd.

• Παράθεση από netjammer: “Δεν ειχα αναγκη απο μια σημβουλη...Προσωπικο λογαριασμο εχει,εκτος αν θεωρεις πως ο λογαριασμος που θα ξεκλειδωσει πρεπει σονυ και καλα να ειναι ο προσωπικος της,εαν ηταν ετσι τοτε και 4 τα φιλαρακια που πηρανε xiaomi ακομα θα περιμεναν να ξεκλειδωσουν και δεν ηταν ανθρωποι που ασχολουνται με την τεχνολογια και αν δεν ειχαν καποιο γνωστο να το δωσουν για να τους βαλει την ελληνικη ρομ να εχουν ενα κινητο με ελληνικα της προκοπης τοτε θα το πεταγαν το κινητο...Οπως βλεπου…

• Παράθεση από bilis1234: “Kαλησπερα σε όλους έχω παραγγείλει το εργαλείο και το περημενω έχω ζητήσει να μπει η rom official dev όταν το έχω στα χέρια μου υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω την ελληνική?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εάν πας στην κατηγορία οδηγών λογικό είναι να βρεις οδηγό.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Kenzo και Quick Charge 2 - 3.

Souits - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Με λίγο ψάξιμο οι απόψεις διίστανται...Μισοί λένε ότι υποστηρίζει μισοί λένε ότι δεν και κάποιοι λένε ότι τα κατάφεραν έτσι απλά να φορτίσουν το kenzo σε 51 λεπτά.....Και κάποιοι λένε ότι μπορεί να γίνει με πειραγμένο kernel και κάποιοι λένε ότι το κατάφεραν με πειραγμένο kernel. Άντε βγάλε άκρη. Από εδώ μέσα τα κατάφερε κανένας;;;

Μήνυμα

Οκ καλός αν και δεν βλέπω κάπου να γράφει redmi note 3....αλλα όπως αναφέρω το κινητό δεν φορτίζει σαν να έχει qc2. Ίσα ίσα που όταν έβαλα να φορτίσει με φορτιστή 2.4mah φορτιζε ποιο γρήγορα.... Έβλεπα και με το ampere με τι φορτίο γεμιζε.... Μήπως θέλει κάτι για να ξεκλειδωθει ας πούμε;;;;

• Παράθεση από sprkrt: “Το αρχειο RedmiNote3Pro Kenzo MiUi8-6.6.30 εχει διαγραφει, εχουμε αλλο λινκ? ” Αυτή η ρομ είναι custom του developer @gkalen. Οι "official" Ελληνικές είναι εδώ για developer και εδώ για stable.

Μήνυμα

Τις καλησπέρες μου. Μείζον θέμα μου;;; Εάν τελικά το kenzo έχει ή όχι QC2 ή QC3 ή τίποτα από τα δύο. Ναι το chip τα έχει αυτά αλλά ακούγετε ότι η xiaomi μας "πούλησε" και δεν τα αγόρασε.....Τι ισχύη τελικά;;; Εγώ αγόρασα έναν QC2 φορτιστή αλλά δεν κάνει τίποτα το κινητό.....Απλά φορτίζει......Τίποτα το τρομερό....

• Παράθεση από Souits: “Παράθεση από Souits: “Το κατέβασα από playstore έκανε install, το απεγκατεστησα, μπήκα twrp έκανα install αυτο που μας δίνετε(supersu.zip) και τώρα όλα καλά λειτουργεί μια χαρά. ” Για το supersu αναφέρομαι. Κάντε το. ”

• Μικρό το κακό όπως σου είπα, καλύτερα από twrp να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο εννοώντας ότι από εκεί μπορείς να κάνεις και τα wipes σου των dalvic και cache άσχετα που υπάρχουν στο script αλλά καλό είναι να τα κάνεις κι εσύ πριν κάνεις install-update.

• Μικρό το κακό. Και γιατί δεν το κάνεις από twrp;;;;

• Παράθεση από Souits: “Το κατέβασα από playstore έκανε install, το απεγκατεστησα, μπήκα twrp έκανα install αυτο που μας δίνετε(supersu.zip) και τώρα όλα καλά λειτουργεί μια χαρά. ” Για το supersu αναφέρομαι. Κάντε το.

• Το κατέβασα από playstore έκανε install, το απεγκατεστησα, μπήκα twrp έκανα install αυτο που μας δίνετε και τώρα όλα καλά λειτουργεί μια χαρά.